Kysymys veikkauksen pelien rehellisyydestä?

Anonyymi

Mitäs veikkaus saa ihmisten rahojen varastamisesta ja valehtelusta?

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006315472.html

Ei yhtään mitään, kukaan ei kontrolloi heidän rahanjakoaan,
vaikka se menisi veikkauksen omalle johdolle ja heidän tutuilleen.
Pelejä ja tuloksia voidaan manipuloida viime hetkeen asti, ettei veikkaus itse vain jäisi häviölle. Sehän olisi kauhistus se! Vierestä menee aina numerot, ei sitä voi selittää pelkästään miljoonilla vaihtoehdoilla vaan pelkällä huijauksella veikkauksen koneiden toimesta, jotka analysoivat kaikki pelatut rivit ja antavat voittoja, jos antavat.
Jos peli olisi rehellistä, olisin jo miljonääri.

6

104

  Vastaukset

  • Ebingo varsinkin nökyvästi samat bo ttinikit vie aina voitot. Chat toiminto lopetettiin, koska
   Ihmiset hokasivat kusetuksen.

  • Veikkauksen pelit on rehellisiä.
   Virallinen valvoja-7

  • Ja arvonnat arvonnoiksi eikä niin, että virallinen valvoja eli samalla myös arpoja saa kaikki pelatut rivit tiedostoihinsa ennen "arvontaa". Korvillaankin jo näkee, mikä on homman nimi.

   • Ja mitäpä minä siitä hyötyisin?

    Virallinen valvoja-7


  • Miksi arvontoja ei näytetä livenä kaikkien ns. onnenpelien osalta. Tänä tietokone / tietoliikenne aikana jossa veikkaus näkee pelatut pelit ensin ja tämän jälkeen esittää ns. arvotut numerot tämän jälkeen .Onnenpelit eli sattumaan tapahtuvat eivät ole piilossa arvottavia pelejä joita Veikkauksella on runsaasti. Ja veikkauksen hallitukseen kuuluu.. ja tätä valvoo..

  • Veikkauksen johtoryhmä, hallitus, hallintoneuvosto henkilöstön meriitit eivät kenelläkään näytä olevan kuin ICT / palvelu pyynnöt parhaimmillaan. Organisaatiosta puuttuu poliisin jatkuva pelien ICT valvonta joka tulee olla täysin veikkauksesta ja puolueista riippumaton.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   62
   3358
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   1796