Vastaa harrastajakyselyyn!

Anonyymi

Suomen herpetologinen yhdistys suorittaa toisen harrastajakyselyn herppiharrastajien keskuudessa. Ensimmäinen kysely tehtiin vuonna vuonna 2012, ja nyt on aika uusia kysely. Uuden kyselyn avulla saadaan käsitys matelija- ja sammakkoeläinharrastuksen tilasta tällä hetkellä maassamme, sekä pystytään selvittämään harrastuksessa tapahtuneita muutoksia.
Toivomme, että jokainen suomalainen herppiharrastaja kävisi vastaamassa kyselyyn, jotta kyselyn avulla pystyttäisiin keräämään mahdollisimman kattava käsitys harrastuksestamme ja sen piirissä olevista eläinlajeista. Nykytilanteessa, jossa mm. seura- ja harrastuseläimiä käsittelevässä lainsäädännössä tapahtuu suuria muutoksia, on kriittisen tärkeää, että harrastajayhdistykset pystyvät antamaan mahdollisimman todenmukaista tietoa harrastuksestamme lainsäätäjille.
Kyselyyn vastaaminen ei kestä kuin muutaman minuutin, ja se tapahtuu nimettömästi osoitteessa www.herpetomania.fi/harrastajakysely. Kysely on auki vuoden 2019 loppuun, ja sen tulokset julkaistaan alkuvuodesta 2020 yhdistyksen nettisivuilla ja Herpetomania-lehdessä.

0

<50

Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Aamun kolari ja tienhoito

   Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
   Suomussalmi
   49
   1345
  2. Oliko autokolarissa ollut...

   ... lapsia? Tämän aamusessa.
   Suomussalmi
   1
   673
  3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

   Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
   Ikävä
   31
   563
  4. Työssäkäyvien köyhyys

   oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
   Maailman menoa
   92
   499