AY-pamput saa hurjia palkkoja, ja elää kuin parhaat kapitalistit

Anonyymi

mutta tyhmät duunarit vaan kannattaa tuota ajastaan jälkeen jäänyttä liikettä,

Tyhmyys on tyypillistä vasemmistolaisille.

23

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kylläpä on persut tyhmiä kun tuollaisia ay-jääriä kannattavat.

      • Anonyymi

        Kerro ketkä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerro ketkä?

        Persut fanittavat ay-liikettä. Persut ovat Suomen duunaripuolue nr.1. Vain persut ovat duunareiden puolella ja haluavat duunareille hyvän palkan ja hyvät työsuhde-edut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persut fanittavat ay-liikettä. Persut ovat Suomen duunaripuolue nr.1. Vain persut ovat duunareiden puolella ja haluavat duunareille hyvän palkan ja hyvät työsuhde-edut.

        No vas.liitto onkin mamujen puolue


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No vas.liitto onkin mamujen puolue

        Kyllä. Ja olen siitä ylpeä.


    • Anonyymi

      Sinulla lienee vaihtoehto meille tyhmille duunareille? Kenties ehdotat meitä hyväksymään kaiken mitä EK kätyreineen ehdottaa. Ehkä meistä jokaisen tulisi neuvotella itse työnantajan kanssa tai jos ehdot eivät miellytä niin irtisanoutumaan ja etsimään uusi työpaikka. Palattaisiin aikaan ennen ay-liikettä 1800-luvulle. Vai onko jotain muuta neuvoa oi sinä viisas?

      • Anonyymi

        Nyt kirjoitit asiaa. Juuri niin tulee käymään, suomen palkkataso on kestämätön ja palkka kilpailu tulee jo lähiaikoina, mutta sitä ennen on pakko puuttua sosiaalitukien suuriin leikkauksiin.
        Ei maailmassa ole maata jota edes verrata Suomeen jossa maksetaan eläminen muiden kukkarosta. Kannatan tätä duunarina joka joutuu elättämään teitä kelan asiakkaita.


    • Anonyymi

      Ay-liike järjesti lakon vasemmistopuolueiden ja erityisesti SDPeen kannatuksen nostamiseksi. Hyviltä veljiltä eivät ideat lopu parhaiden veljien etujen varjelemisessa. Ei taida media ihan heti uutisoida, miten ja kenen toimesta Postin palkka-ale junailtiin uutispimennossa. Kaikki puolueet ovat samassa hyvävelijunassa.

      • Anonyymi

        Posti on demarien käsissä.


    • Ay-liikkeen saavutuksia aikojen saatossa ei voi kiistää kukaan tavallinen palkkatyöläinen.Nyt kumminkin ay-liikkeen pitäisi päivittää itsensä tähän aikaan, eikä jäädä poteroihinsa historiansa vanginksi.

      • Anonyymi

        Pitää päivittää 1800-luvulle kuten kaikki muukin Suomessa. Palkan ei tule riittää elämiseen, vaan ruoka on kerjättävä ja asuttava maakuopissa. Pihvit ja lämpimät asunnot kuuluvat vain ja ainoastaan sikariportaalle.


    • Anonyymi

      Eipä ole ay-johtajilla kaksiset palkat työnantajien johtajiin nähden.
      Sitäpaitsi ay-johtajilla on tosi viheliäiset hommat yrittää saada leipää työntekijöille.

      • Anonyymi

        Miksi erotella työnantajien ja työläisten etujärjestöjä? Etujärjestöt luotiin parhaiden veljien etujen ajamiseksi aatesuunnasta riippumatta. Suomeen ei ole syntynyt vahingossa matalapalkka-aloja, vaan täysin harkitun politiikan tuloksena. Suomessa ei tehdä sattumalta prosenttisopimuksia, vaan ne hyödyttävät yli keskiansion ansaitsevia. Koko Suomi lakeja myöten on valjastettu parhaiden veljien etujen ajamiseen. Julkista keskustelua järjestelmän muuttamiseksi tasapuolisemmaksi ei käydä, koska media on parhaiden veljien hallitsema.


    • Hehhhe. Edustat varmaankin näitä lähi-historiassa eläviä.Sitä aikakautta kun Suomessa oli savupiipputeollisuutta suurimmaksi osaksi ja täällä odotettiin , kuin kuuta nouseevaa,Neuvostoliiton 5 vuotiskauden tilausten julkistamista. Työehtosopimusneuvottelut olivat pelkää Tupo teatteria, sekä lakkoja oli vuositasolla ylituhat.

    • Anonyymi

      Aloittaja on hyvä esimerkki rotan moraalista mustekalan selkärangalla.

      On sinänsä totta, että monet demaritaustaiset AY-jyrät ovat olleet umpikorruptoituneita rosvoja, jotka olisivat monessa varsinaisessa oikeusvaltiossa päätyneet pitkälle jäähylle betonikoppiin. Lähtien jo eräästä entisestä pääministeristä.

      Mutta mikäpä on eräillä tahoilla motiivina lietsoa vihaa ammattiyhdistystoimintaa vastaan juuri NYT?

      Nimenomaan se, että nyt ollaan ratkomassa erästä työväestön kannalta keskeisimmistä kysymyksistä? Voiko työnantaja lakaista työntekijöidensä ammattiyhdistystoiminnan roskakoriin, ja pieraista jostakin toisen, jopa vartavasten keksityn ammattiyhdistyksen ja vain yksinkertaisesti päättää että hänen työntekijänsä ovat nyt liittyneet siihen eivätkä enää kuulu siihen liittoon johon ovat oikeasti liittyneet.

      Ne korruptoituneet lahjuksia imuroivat AY-pomot joihin aloittaja viittaa, ovat tämänhetkisen hallituksen taustavoimina. Hallituksen joka vähät välittää työväestöstä. Tai laillisuudesta ja moraalista ylipäätään.

    • Ei ne kauaa saa, koska ay-liitojen jäsenmäärät laskevat vuosi, vuodelta.Vihervassarit haalivat tänne elintasopakolaisia ja suomalaiset kielitaitoiset ja hyvin koulutetut lähtevät puolestaan muualle elintason laskemisen takia elintasopakolaiseksi. Suomen väestön vaihto tullee nopeutumaan.

      • Anonyymi

        Kun ay-liittojen jäsenmäärä pienenee niiden toiminta turvataan uusilla valtion avustuksilla, jolloin ay-pamppujen palkkaa voidaan jopa korottaa.
        Mitä suurempi jäsenkato, sen suurempi valtion kompensatio.

        Nykyisiä etuja on mm. miljoona isneksien voittojen verottomuus ja ay-järjestön jäsenmaksujen verovähennysoikeus eli vootot verotyomina ja omistajamaksuista veron palautus.


    • Anonyymi

      Teollisuusliiton Riku Aaltokin sai hiljattain "kuoppakorotusen" 5000 euron palkankorotuksen kuukausipalkkaansa!!

      • Aalto voisi hyödyntää sukunimilaki ja nimensä Rikas. Kuulostaisi hienolta, kun kuulutettaisiin puhujaksi Riku Rikas.


      • Anonyymi

        Moninkertaistui samalla jäsenten määräkin verrattuna aikaisempaan tilanteeseen Metalliliitossa. Ihan oikeudenmukainen korotus siis. Itse entisenä Teamliittolaisena hyväksyn korotuksen ilomielin. Vastuun kasvaessa pitää myös liksan nouosta.


      • Anonyymi

        No, ilmankos ne on postilaisten palkkoja leikkaamassa.


    • Anonyymi

      Rinnekin muka teki 20 vuotta niin hyvää ay-työtä omien sanojensa mukaan. Mites pärjäsi pääministerinä?

    • Anonyymi

      Persut ovat ay-liittolaisia parempipalkkaisia, koska ovat osanneet neuvotella itselleen paikallisesti paremmat työehdot.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      197
      3134
    2. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      92
      1665
    3. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      90
      1373
    4. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      193
      1246
    5. Huomenna taitaa

      Päästä selvittelee ja kyselee vähän asiota. Sun verisukulaisten kanssa🤣 naiselle
      Ikävä
      18
      993
    6. Jokos olet nainen

      Päässyt sinuiksi tämän palstan kanssa ja huomannut miten turhaa tänne on mitään kirjoitella. Yhteys meillä kyllä löytyy
      Ikävä
      91
      958
    7. Rehellisesti vieläkö toivot

      Että löydämme yhteyden uudelleen välillemme vai onko nykyinen tilanne hyvä? Tietäisitpä kuinka paljon olen kaivannut sin
      Ikävä
      44
      940
    8. Okei, mä ymmärrän...

      Et halua mitään. Mutta mikä juttu tää oli? Sun taholta? 49 vuotiaalle.
      Ikävä
      11
      932
    9. Menikö sulla

      Jutut liian pitkälle?
      Ikävä
      44
      928
    10. En mä mies tiedä

      Missä mennään, mitä me toisillemme ollaan. Pyörit mielessä, mutta kuitenkin pelkään jotain. Pelkään myös sitä, että olin
      Ikävä
      19
      926
    Aihe