Eurojackpot

Anonyymi

Toinen noin 2,9 miljoonan euron voitto meni viiden osuuden porukalle. Kullakin osuudella voitti noin 588 000 euroa. Porukkaosuudet oli pelattu seuraavissa myyntipaikoissa: R-kioski Jyväskylä Kuokkala Syöttäjänkatu 2, Juvenes Kioski Centre (Tampereella), S-market Palosaari Vaasa, Teboil Mäntyharju Suittilahti ja R-kioski Polvijärvi Polvijärventie 14.

5 eri paikkaa ? millainen porukka lotto se tuo on? jokaisessa paikassa 1 kuponki myyty?

8

74

  Vastaukset

  • Kyseessä lienee Veikkauksen luoma "valmisporukka" -jasca. Eri kokoisia järjestelmäosuuksia voi ostaa lähimmältä online-myyjältä kellon ympäri kautta maan.

   • Siinä on sitten kioskien pitäjääkin onnistanut, koska monta osuutta on ollut myymättä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siinä on sitten kioskien pitäjääkin onnistanut, koska monta osuutta on ollut myymättä.

    Toivottavasti yrittäjäkin sai onnenkantamoisesta osansa!


  • No mihin se kolmas päävoitto meni kun sitä ei kerrota?
   Eurojackpotissa löytyi täysosumia Saksasta ja Unkarista – Suomeen kaksi 2,9 miljoonan euron voittoa

   Eurojackpotin 90 miljoonan euron potti jakautui kolmen täysosuman kesken (kierros 47/2019). Kaksi 30 miljoonan euron voittoa meni Saksaan ja yksi Unkariin.

   • Matematiikan ihmelapsi:))))


  • Suomessa voittaneet kupongit on ostettu veikkauksen agenttien toimesta. Oikean salasanan lausuttuaan he ovat saaneet kupongin. Pelaajan nimi on kirjoitettu muistiin Taika jimin muistikirjaan näkymättömällä musteella, mikä näkyy vain mustan lampun valossa.
   Näin se homma etenee.

  • Eilisenkin tuloksen perusteella netissä ei yksinkertaisesti kannata pelata. Järkevintä olisi sulkea pelitili turhana.
   Voittojen jakautumisessa loistaa jatkuvasti yhden suuren kaupungin poissa olo. Ei ole uskottavaa, että 25 vuodessa kaikki naapuri kaupungit ja kylät voittavat jatkuvasti, mutta tämä yksi kaupunki ei koskaan. Se, että kaikki Pohjois Savon voitot ohjataan esim Siilinjärvelle, myös tuon jättipotin lisäksi, on perin kummallista.

  • Jos porukkapelejä ostaa niin kannattaa ostaa vain järjestelmäpelejä. Ihmettelen näitä kioskien porukkakenoja, panos 0,50 ja se on vielä jaettu viiteen osaan. mitä helvetin järkeä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   62
   3415
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   1837