Femakkotoimittaja ihailee jenkkivasuribimboa!

Anonyymi

YLE teki pitkän jutun yhdysvaltalaisesta vasuripoliitikosta Alexandra Occasio-Cortezista( AOC). Tuon kongressiedustaja kuuluu Demokraattisen Puolueen vasurisiipeen.

Suoraan sanoen tuo vasurifeministi on bimbo eli typerys. YouTube on täynnä videoita, joissa naureskellaan tuolle bimbolle. AOC ei hallitse edes tavallisen kansalaisen perustietoja.

Kuvaa hyvin nykyistä valtamediaamme, kuinnoin kritiikittömästi ihailee tuollaista tyyppiä. Ainoa syyhän siihen on se, että AOC on nainen, feministi, vasuri ja Trumpin kova arvostelija.

3

<50

Vastaukset

 • AOC on esiintynyt paljon kimpassa kahden musliminaispoliitikon kanssa. Tuota kolmikkoa karsastetaan jopa omassa Demokraattisessa Puolueessa.

  Tuo kolmikko on tietysti kovasti Trumpia vastaan, mutta myös "valkoista etuoikeutta" ja valkoista heteromiestä vastaan, sekä on antisemitistinen.

  Vasurifemakot pitävät tuota kolmikkoa jonkun uuden ajan airueena??? Huhhuh! Kyllä alkaa tulevaisuus pelottamaan...

 • Toivotaan parasta että Republikaanit ja Trump voittavat 2020 tai jos ei Trump niin joku muu Republikaani. Vasemmistofeministidemokraatit ovat saaneet jo tarpeeksi tuhoa aikaan.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  61
  2868
 2. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  55
  707
 3. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  31
  513