Hyvyys vei potin taas

Anonyymi

Hyvyys botti vei potin taas. Koska se köyhyys, kauneus ja syvyys tulee taas tms. Pelkkää huijausta feikan pelit älkää pelatko enää.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä on veikkauksella manit vähissä kun pitää huijaamalla kerätä voitot itselleen. Mitä tuo veikkauksen touhu muuta on kuin 100% huijausta ja kusetusta kautta linjan myös muissa peleissä. Aina ne numerot vaan menee vierestä eivät ne osu koskaan kohdalleen. Turha se on konetta vastaan pelata joka arpoo sellaisen rivin mitä kenelläkään ei ole. Ensin käytyään läpi kaikki jo pelatut rivit.

    • Anonyymi

      ei sinisimmillä silmilläkään voi olla huomaamatta tätä miten siivu on vuosi vuodelta isompi. Todella pelottava siivu nyt jo. Veikkauksellakin myöskin totta kai työntekijöiden palkat seuraa nykyiisiä vaatimuksia siistit kevyet hommat on hyvin palkattuja tuntuvilla lisillä. se on ihan coolia jos sattuu olemaan sillä puolella leiriä. Ostaa tuli terän valkean mersun, "verisillä rahoilla" koska voittamisen mahdottomuudesta tietämätön pelattuaan veikkauksen pelejä tappoi itsensä velkaantuneena

      • Anonyymi

        Jollain vempulalla ovat laskeneet miten suomessakin loputtoman paljon ihmisiä jotka sulkevat silmänsä korvansa peikoilta kohdassa johon iskee veikkaus wincapitat deittien scammerit ym.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jollain vempulalla ovat laskeneet miten suomessakin loputtoman paljon ihmisiä jotka sulkevat silmänsä korvansa peikoilta kohdassa johon iskee veikkaus wincapitat deittien scammerit ym.

        Enempi taitaa kuulua suomalaiseen kulttuuriin tämä höntin vedättäminen. Kansanperinne huvia pilkan iskeminen jostain joka luokitellaan yhteisössö yksinkertaisemmaksi. Tiukasti juurtunutta perinnekäyttäytytymistä.


    • Anonyymi

      Ei ole enää pclle ladattavaa versiotakaan. jooh, palvelusta viis kun keskitytään vain oleelisesti tärkeinpään ja mitäpä siinä tohinassa ladattavallakaan versiolla tekee. Jaah sitten, olisiko korkea aika vaihtaa yrityksen pääkustettajaa joka ymmärtäisi edes hyvän palvelun perään jotain eikä tuijottaisi vain rahapinon kasvattamista.

      • Anonyymi

        Palvelualttius on sivuseikkaa. Mitä lie länsimaista hömpsötystä. Ei pidä liian hankalaksi tehdä asioita. Eihän neuvostoliiton aikanakaan ollut kaupassa välttämätön, leipää maitoa sekä kalaa.


    • Anonyymi

      Mansikoita maksaneen tietokoneen vapaalla kovalevytilalla ei rahallisesti kannata säilytellä playtech.exen download tiedostoja. Se on yksinkertaisesti RAHAN tuhlausta kuin tämä Keno live tv arvontakin ja säästämme energian kulutuksen muodossa luontoa!

    • Anonyymi

      Ohjelmat auki nyt, Siellä playtech keno 80 porsaanreikä. Sotkee supertietokoneelta housutkinttuun kädet ylösja isompia voittoja tulee. On sopivasti pari pyhää edessä ja Veikon huolto säästö syistä vapaalla.

      • Anonyymi

        keno 80 ensi n pisti hanttiin, kaikki arvotut numerot ympärille, Erinlaisia vaihtoehtoja hakemalla antoi pitemmän aikaa antoi löysästi voittoja. Seurasin voittoisan pelin etenemistä kunnes kirjoitin tarkoituksella viestin tänne ja pian hiipui voitot olemattomiin ja ohjema vain nollasi tiliä jälleen kaikki arvotut numerot ympärille 😁


      • Anonyymi

        Minun mielestä on aito playtech tuo keno 80 tai porsaanreikä oli yhä auki vai persereikä on auki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minun mielestä on aito playtech tuo keno 80 tai porsaanreikä oli yhä auki vai persereikä on auki.

        Persreikä on muurattu kiinni ja pysyy loppuvuoden. Kaksi kertaa perättäin 4 oikein viittänumeroa pelatessa ja sen jälkeen jäätävä hiljaisuus napostellen tiliä nollaan oli viimeinen niitti.


    • Anonyymi

      Suomalaiset häviävät Pohjoismaista eniten peleissä, n 370€/hlö vuodessa. Norjalaiset n 260€, ruotsalaiset ja tanskalaiset tätä vähemmän.
      Eli Suomalaiset käyttävät eniten rahaa peleihin ja monopoli peliyhtiö jakaa voittoja vähemmän ja tiukemmalla prosentilla kuin muissa Pohjoismaissa?
      Kun Mia Kekkonen laitetaan juontamaan lottoarvontaa, ei täysosumia ole tarkoitus jakaa.
      Näinhän se menee mukavasti taas koko talvi yhtiön kirstun pohjaa kartuttaessa.

      • Anonyymi

        On mistä ottaa. Kun ovat tottuneet siihen ettei tarvi maksaa voittoja, on hyvä ottaa. Vähän härnää ja otetaan pois. Voi olla veikkauksella pelatessa voittamisen paineet kovat jos on joku joka pelaa 1, 2 eurosilla.


      • Anonyymi

        Miksi vain luulet ja arvailet, miksi et ota asioista selvää ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi vain luulet ja arvailet, miksi et ota asioista selvää ?

        Smagussa rubsassa ja dimangissa taas viedään rahvaan rahoja niinnettä huimaa ja lopussa sitten kiitos seisoo,kun valtion oma nikkander vie huijat pääpotit. Herätkää oi wachet auf pölväliinit..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi vain luulet ja arvailet, miksi et ota asioista selvää ?

        No siinähän on ihan faktaa lukuina uutisista napattuna. Et itse ilmeisesti pysty kumoamaan esitettyä väitettä, joten fiksumpaa olisi ollut olla kommentoimatta ilman parempaa tietoa.


    • Anonyymi

      heimomanua taas voittoriveissä päivästä toiseen.

      • Anonyymi

        Lopettakaa rahojenne tuhlaaminen Lotto-peleihin. Säästyy nekin rahat, jotka muutoin menettäisitte "pelaamisiin".


    • Anonyymi

      Kyllähän se loton potti nousee taas ennätykseen ennen kun se jaetaan. Olisi huonoa liiketoimintaa jättää tämä hyödyntämättä ja jakaa päävoitto esim tänään.
      Kuinka saada ihmiset kuitenkin osallistumaan, kun isoja voittoja on tarjolla kaikissa lottopeleissä ja europotissa samaan aikaan?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      980
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      238
      775
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe