Riivattu Ylöjärvi

Anonyymi

Valitettava totuus. Niin paljon kokemuksia asiasta lukenut että ihan kummastuttaa miten toisiin iskee epäonni ja toisiin ei. Kas kun nyt ei ole riivattua taloa. Meillä tosin on joku omassa asunnossa joka ei päästä irti ja pilaa kaikki asiat. Pitää jumissa asunnossa. Sammuttelee valoja ja pistä pääälle (2 todistajaa)
vie rahat, piilottaa tavaroita ja aiheuttaa insomniaa. Muualla on hyvä olla mutta kotona ei ja se on outoa kun pitempiäkin aikoja ollut pois. Aivan kuin sairastuisi täällä heti.
Kyllä odotan että pääsee pois.

Muilla yliluonnollisia kokemuksia?

3

165

Vastaukset

 • Kihniöllä on riivattuja ihmisiä. Tekevät perättömiä ilmiantoja Parkanon terveyskeskukseen josta lääkäri usuttaa poliisit Kihniöön hajottamaan syyttömän ihmisen taloa.

  • Ahaa 🤔

   No ton mun alotuksen oli tarkotus aiheuttaa puheenaiheita mut ei porukalla oo pokkaa keskustella mistään oudosta mitä eivät ymmärrä.


 • Kannataa muuttaa pois asunnosta. Se joka teille pahaa tahtoo, ei ymmärrä että se kostautuu hänelle itselleen. Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa. Hups.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  331
  2996