Lokakuu 14288 asukasta, yhä vaan syvemmälle alas

Anonyymi

Pako lapualta pois kiihtyy, nyt korkattiin uudelle sataluvulle alaspäin. Lapualaiset jättävät Lapuan.
2019/10...14288 asukasta
2018/12...14427 asukasta

Eli kuluvan vuoden aikana lokakuun loppuun mennessä Lapuan väkiluku on sukeltanut -139 henkeä alaspäin. Jäämme pelonsekaisin tuntein odottamaan marraskuun ja joulukuun muuttotappioiden vaikutuksia.

76

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ny äkkiä soitto somaliahan ja irakkihin, notta tänne sieltä maharollisimman moni, aivansamaketä, kuhan palio ja monta. Värillä ei niin väliä, tummiahan ne kaikki. Pudjetista niille sitten törsöörahaa ja parahimmat asunnot niille jakohon, ja lisää kerrostaloa pystyhyn vaan.

      • Anonyymi

        Minusta kannattaa soittaa ennemmin Seinäjoelle. Siellä on kasvu hallussa. Meidän kannattaa liittyä mukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minusta kannattaa soittaa ennemmin Seinäjoelle. Siellä on kasvu hallussa. Meidän kannattaa liittyä mukaan.

        Lapualaasten pääsöövät hyvään hoitoon Törnäisten sairaalaan.Sähkökin on halvempaa
        kun riistofirma Vattenvaliilla.Ruhan ja Atrian jälkeen alkaa pöhinä kun tuutta Seinäjoen Nurmon puolelle.Hipissä on jo pöhinää.


      • Anonyymi

        Lapua on E-P. n Paras paikkakunta , Työllisyys aste on niitä parhaimpia ,Aivan mitättömän pienet valtionosuuden tasausluku, verrattuna muihin samankokoisiin paikkakuntiin
        Lapua on vauraspaikkakunta ja vähän niinkuin omavarainen, ei tarvitse valtion apuja
        Ihmiset on suorapuheisia ja jämptiä. Jos kaikki paikkakunnat Lapuan vertaisia tämä olisi
        hyvin voipa maakunta.,,,,,,,naapurista.


    • Anonyymi

      No huh, huh! Tämä on pelottavaa! Suosittelen myös soittoa Seinäjoelle, kasvukeskukseen!

    • Anonyymi

      Kun oli olemassa Vaasa, Kyrö ja Lapua. Ei Östermyyrasta ollut mitään tietoa, kunnes vaasalainen kauppias tuli ja nevalle alkoi rakentaa pruukkia. Miksi Seinäjoesta tuli risteysasema Vaasaan. No, ei ollut kuin yksi iso jokisilta, Munakassa Kyrönjoki radan rakentamisen esteenä. Tutkikaa historiaa, ja kuinka tuo käenpoika on kehittynyt.

      • Anonyymi

        Niinpä! Seinäjoki on todellinen menestystarina! Lapua oli aikanaan suurempi ja perinteinen vahva Etelä-Pohjalainen pitäjä. Meillä oli myös aikanaan vahvoja osaavia luottamushenkilöitä ja johtavia virkamiehiä, jotka onnistuivat pitkään pitämään myös keskinäiset riidat tasolla, joka ei estänyt Lapuan kehittämistä. Vanhoillisuus ja sittemmin keskinäiset riidat ja Seinäjoen Kateus ovat vieneet pohjan Lapuan kehitykseltä. Nyt olemme muuttotappiopitäjä.


    • Anonyymi

      edelleen 2,5 asukasta /vuosi tappiota viimeisen 30 vuoden ajalta,,,nou hätä ,,,,liittymisiä ei tarvita ::::::Lapua pysyy itsenäisenä .Lakki päästä,Lakki Päähän,Lepo!

      • Anonyymi

        Joo mutta jossain vaihees tuloo pää, vetävän kätehen, kun väki vanhenoo eikä uutta juuri synny. Aika harva tekee enää lapsia. Moni parisuhde päätyy eroon ennen lapsien tekoa, lisäksi on työttömyyttä ja näköalattomuutta. Moni muuttaa pois jonnekin Tampereelle tai Helsinkiin, ja jää sinne pysyvästi, luoden omaa uraansa. Perheellisyys ei oikein sovi enää nykyihmisen kuvioihin, jossa oma napa on tärkein.

        Että sitä lisääntyvää väkeä on Lapualla aika vähän. Se ei riitä kattamaan luonnollista poistumaa. Vaan väki vähenee jo ihan matemaattisin perustein. Sormia napsauttamalla väki ei rupea lisäääntymään. Ja kun se narsismi on jostain syystä koko ajan liaääntynyt.

        Miettikääpä, että jossain Espanjassa tai vaikka ihan Venäjällä, on tapana pitää isovanhempia ja jopa aikuisia sisaruksia kuin omina lähiperheenjäseninä. Jos sisarus on heikossa taloudellisessa tilanteessa, niin häntä autetaan, eikä takaisinmaksu tule kuuloonkaan. Miettikääpä onnistuisiko tämä Suomessa. Ehei, suomalainen lainaa pitkin hampain, ja takaisinmaksu on ehdoton. Lähimmäisenrakkaus ja auttamisenhalu puuttuu suomalaisilta nykyään. Ollaan liian hyvin pärjääviä, auttaaksemme ketään, edes isoäitiämme.


      • Anonyymi

        Niinpä, vanhuksia, eläkeläisiä, työttömiä, sairaita. Pitäisi saada työssäkäyviä perheellisiä nuoria. Seinäjoella vaan on kaikki paremmin.


    • Joko viimein lähtee anomus kuntaliitoksesta? Pari vuotta ja ollaan uudella tuhatluvulla, ellei ihmeitä tapahdu.
      Tietysti jos olette tyytyväisiä päättäjien toimintaan, niin mitään ei kannata tehdä.

      • Anonyymi

        no ei lähde tietenkään ,,kyllä sä wittu jaksat aina tuota samaa.lopeta jo,,,
        nyt on pikkulauantai ,,,yritä edes äläkä jää kotiin makaamaan !


    • Anonyymi

      Afrikassa odottaa 266 miljoonaa ihmistä muuttokäskyä Eurooppaan ja Lapualle. Allahu akbar. Oletko valmis?

    • Anonyymi

      Ei oo putketomas haavistä, sen näkee näitten vinkumisista
      -pian hyillä on siä hormit herseis, kun noinkin juoksevat

    • Anonyymi

      Kuin alajoki siintäisi laajuudessa, ykseys ja moninaisuus kanssaihmisiin.

      Sinun täytyy oppia tarkkailemaan sekä kehittää sitä empatiaa, joka sallii sinun silmiesi lukea toisen ihmisen sielua. Kuten voit jo varmasti arvata, tämä hengellinen lähestymistapa kehottaa ihmistä myös meditoimaan.
      -Vain sen myötä, että löydät oman sisäisen tasapainosi ja rauhasi, voit saada yhteyden toisiin ihmisiin heidän tunnetason maailmoissaan.

    • Anonyymi

      Niinpä niin! Homot, lesbot ja körttiyhdistyksen pomot eivät lisäännny.

      • Anonyymi

        Kyllä homot ja lesbot lisääntyvät Ei 70-80 -luvuilla ollut näin paljon homosaattiota, kun nyt.


    • Anonyymi

      Poski poskea vasten

      Sydän niin täynnä haikeutta sinut mä tanssin hain.
      Yötä vain yhtä toivoin mutta nää päivät mä sain
      Tulevan pelko toivoon vaihtui, eilisen mustat muistot haihtui, sen kaiken teit, sinä vain.

      Hetkeä etsin, elämän löysin, rinnallas käydä huomispäivään luottaen saan.
      Hetkeä etsin, elämän löysin, uudelleen maailmaa sä sait mun rakastamaan.

      Päiväni jos nyt pilvi peittää, unelman vain se luo, säteitä täyteen tieni heittää pian aurinko tuo.
      Elämää tässä tanssii kaksi, yhdessä vielä kauniimmaksi, niin kauan kuin luoja suo.

      Hetkeä etsin, elämän löysin, rinnallas käydä huomispäivään luottaen saan.
      Hetkeä etsin, elämän löysin, uudelleen maailmaa sä sait mun rakastamaan.

      Hetkeä etsin, elämän löysin, rinnallas käydä huomispäivään luottaen saan.
      Hetkeä etsin, elämän löysin, uudelleen maailmaa sä sait mun rakastamaan.

      Miten se voikaan olla joo joo

      • Anonyymi

        Otetaan lapua omaksemme.
        -Silloin kuin olin hyvin tunteellisesti sisällä esoteerisessa opetuksessa pystyin kokemaan ja hahmottelemaan Shamballan luonteen voimakkaasti.
        -Nyt en enää tiedä, en ole ajatellut koko asiaa.

        --Oppiminen jatkuu ja tietoisuus lisääntyy, se on itsestämme kiinni. Evoluutio ei kuljeta meitä eteenpäin sillä tavalla että voisimme olla passiivisia vapaamatkustajia. Mitä tiedolla pitäisi tehdä, sitä itsekin mietin monesti.
        - Pitäisi olla aktiivisempi ja osallistua yhteiskuntaan, tulla aktivistiksi.


    • Anonyymi

      Ei ihme, että Lapualaiset lähtevät, sillä Lapuan historia ja nykyisyys ovat häpeällisiä: Historia: IKL, Muilun veljekset, Kosolan Vihtori konkursseineen, aseellinen kapina laillista esivaltaa vastaan, laillisen presidentin kimppuun hyökkääminen.

      Nykyinen: Syntisyyden vuoksi Tuomiokapitulin ja piispan siirto Seinäjoelle, Herättäjäyhdistyksen muuttuminen Homokörttiyhdistykseksi.

      • Anonyymi

        Sieltä parrantolastako oot ja avaimenreiästä meinaat


    • Anonyymi

      Vuodenvaihteessa puolentusinaa lapsiperhettä on muuttamassa Seinäjoelle. Tiedän kun koulujen vaihtoja on selvitelty, harmillista.

      • Anonyymi

        ”Syvällä ihmisen sydämessä on tarve päästä paikkaan, mistä on tullut. Koska ihminen itse on jumalallinen, on kyse osan kaipuusta kokonaisuuteen. Jumala inkarnoituu jokaisessa ihmisessä. Ihmisen tulee tunnistaa itsensä ykseytenä Jumalaan – ei osana perhettä tai työtä. Kun löytää todellisen itsensä, katkeaa se prosessi, jossa ihminen on seurannut perinteistä elämää."

        Mietippäs tuota ja rauhoitu


    • Anonyymi

      Sehän on selvää näin .

      Tylsyyttä on tärkeää oppia sietämään, sillä se aktivoi mielikuvitusta ja luovuutta. Vanhemman olisi tärkeää kuunnella lasta, jotta hän tietäisi onko tylsyys hetkellistä vai onko taustalla muutakin, sanoo perheterapeutti ja koulutusjohtaja Eira Tikkanen Suomen Mielenterveysseurasta.

      ”Mulla on tylsää” tai ”Ei ole mitään tekemistä” ovat monissa kodeissa tuttuja lauseita. Lapsi voi tarkoittaa tylsyydellä monia eri asioita, vaikka aikuinen ei välttämättä arjen kiireissä sitä huomaa.

      – Lapset ovat toiminnallisempia kuin aikuiset ja he nauttivat enemmän tekemisestä. Lapset eivät ole tässä suhteessa ”pieniä aikuisia”, eikä heille paikoillaan pysyminen ole yhtä helppoa, sanoo Tikkanen.

      Pysähtyminen lapsen kokemuksen äärelle rakentaa turvallista ja toimivaa vuorovaikutusta. Aikaisemmin on saatettu ajatella, että vanhemmuus rakentuu yksisuuntaisen vuorovaikutuksen varaan, jossa lapsi ottaa ensisijaisesti vastaan vanhemman ohjeita ja neuvoja. Lapselle on kuitenkin tärkeää antaa tilaa aktiivisena osapuolena, joka kertoo tunteistaan ja kokemuksistaan.

      – Tärkeintä olisi, että aikuisella olisi herkkyyttä kuunnella lastaan. Yleismaailmallista ohjetta tylsää oloa kokevan lapsen kanssa toimimiseen ei voi antaa, koska lapset ovat erilaisia ja kokevat olosuhteet eri tavoilla. Pohdiskeleva introvertti voi suhtautua tylsyyteen eri tavalla kuin vilkas ekstrovertti.

      Tylsyyden sietämistä opetellaan

    • Anonyymi

      Seinäjoella 100 asukasta lisää lokakuussa. Vuosi 2019 tuo Seinäjoelle yli 1000 uutta asukasta. Onneksi olkoon Seinäjoki.

      • Anonyymi

        Sehän on enemmän kun mitä Lapuvan keskustas asukkaita


    • Anonyymi

      Eivät lisäänny HOMOLAPUALAISET, EIVÄT!!!

      • Anonyymi

        Seinsten siipiveikkoa taas ahistaa.


    • Anonyymi

      Luetellaanpas lapualaisten syntejä, miksi eivät lisäänny: Lapuanliike, IKL, Muilun veljekset, Kosolan Vihtori konkursseineen, aseellinen kapina, istuvan presidentin kimppuun hyökkääminen, piispan menetys, Tuomiokapitulin menetys, Herättäjäyhdistyksen muuttuminen Homikörttiseuraks i ym.

      • Anonyymi

        Seinsten siipiveikkoa taas ahistaa.


    • Lapua on konkas hah hah haa köyhät.

      • Anonyymi

        Kyllän kurkkivat kuuhunlähtijät heh


    • Anonyymi

      Poismuutto Lapualta on tulevaisuuden kannalta lapualaisten keskeisin ja nopeasti vaikuttava ongelma. Verot ja velat kohdistuvat yhä pienemmälle joukolle. On merkillistä, että tällaisen asian äärellä kirjoitetaan mitä sattuu homoista, avaruudesta, IKL:stä yms. Nyt pitää miettiä, miten ilmapiiri Lapualla saadaan kääntymään sellaiseksi, että ihmisten ei tarvitse paeta, vaan täällä voidaan hyvin ja tänne tulevat uudet tulijat otetaan kohteliaasti vastaan.

      • Anonyymi

        >> S Teräsniska - Taivas sylissäni youtube <<

        Maailman toivo, miten tätä jatkamme


      • JOkainen pakenee jos erehtyy tälle palstalle. Tätä se teettää kun b-sairaalat lopetettiin ja asumisykköjä karsitaan.


      • Anonyymi

        Piispakin pakeni Seinäjoelle.


    • Klikkaa femma. Sano puppelin Helge

    • Anonyymi

      Iloinen jokapäiväisyys

      ***
      Kuusi kuusta vierekkäin,
      seisoo katsoo metsään päin.
      Kuusi kuusta miettii näin,
      on hyvä olla lähekkäin.

      Saapi nähdä vain koska naljaajat saapuvat nakertamaan
      - tyyliä vain on sanoin vähän muutettu rintaäänisenmäksi

      • Anonyymi

        Millä miellellä kahtelevat paikkojamme -Hymy, ei se voi ilkkua, pusikkoon puikkia.

        Hymy on yllätys aurinkoinen,
        hymy on tuokio kuutamoinen.
        Hymy hyrisee hyvää mieltä,
        hymy ei koskaan näytä kieltä.
        Hymy voi vilkkua, hymy voi tuikkia,
        ei se voi ilkkua, pusikkoon puikkia.


    • Anonyymi

      Ei näille voi hymyillää vaan hävetä jannujen puolesta, kun eivät tilaansa ymmärrä. Munattomat.

      • Anonyymi

        Vatmistavat vai Lapuan tyhjenemisen! Homma se on tämäkin tyhmistely!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vatmistavat vai Lapuan tyhjenemisen! Homma se on tämäkin tyhmistely!

        Putketomat putkensapoltaneet on päässeet taas jamastaan jalootelemahan, on se pinnaaminen kovaa, suonet kotkialla ja jalaat ristis, siltikin päästää läpi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putketomat putkensapoltaneet on päässeet taas jamastaan jalootelemahan, on se pinnaaminen kovaa, suonet kotkialla ja jalaat ristis, siltikin päästää läpi.

        Syvemmälle, yhä syvemmälle on Lapua vajoamassa! Siis tunkionsa paskaan!


    • Anonyymi

      Onni saapuu eläen,
      niin minä sen tunnen ja näen.
      Ei se saavu etsien,
      eikä tule halki metsien.
      Vaan se asuu mun elämässä,
      jokapäiväisessä tässä.

      Tapio

      • Anonyymi

        Aina voi pysähtyä ja miettiä jonkun herkemmän valmiita päätelmiä .

        Kunnioitan Äiti Maata, universumia, eri elementtejä sekä kaikkea olevaa. Elän elämääni harmoniassa luonnonkiertokulun kanssa, näen kasvit ja eläimet auttajina. Ihastun aina uudelleen luonnon kauneuteen ja sen taikaan, kuun kalpeuteen ja yön hiljaisuuden tunnelmaan. Uskon elämän maagisuuteen ja näkymättömien voimien arvoon.


    • Anonyymi

      Noin 300 kotia odottaa uusia asukkaita. Osta ts vuokraa. Tervetuloa Lapualle!

      • Anonyymi

        Senkin tasaamaan tallaajat.tasapäät.
        Tasaasesti tippuu sanoos Esko Nikkari.


    • Anonyymi

      Olen itse oppinut hieman erilaisen, se menee näin:
      Körö körö kirkkoon,
      papinmuorin penkkiin,
      ruskealla ruunalla,
      valkealla varsalla,
      kolipäällä koiralla,
      kirjavalla kissalla,
      ensin tuli kivi,
      sitten tuli kanto,
      sitten tuli kuoppa!
      (viimeisellä avataan jalat niin, että lapsesta tuntuu kuin tipahtaisi, mutta ottaakin kainaloista kiinni ja nostaa ylöspäin)

      Helkkää naurua huii... ontass aamu jaa PUKIT lähempänä, hieno suomi

      • Anonyymi

        Himoja on niiiin monenlaisia kuin ihmisiäkin, joten varmaan kaikilla on jonkinmoinen himo johonkin. Toisilla makeaan, toisilla suolaiseen, toisilla viinaan, toisilla seksiin, toisilla askeettisuuteen... Varmaan jokaiselta löytyy se himo - johonkin. Himokasta päivää kaikille!


    • Anonyymi

      Kannattaa muuttaa Lapualle! Asunnot todella edullisia!

    • Anonyymi

      Nuo Afrikan 300 miljoonaa pakolaista mahtuisi helposti seisomaan Lappajärven jäälle, noin pari ihmistä per neliömetri. Että kyllä tilaa löytyy...

      • Anonyymi

        Miksi ihmisiä pitäisi viedä Lappajäven jäälle?


      • Anonyymi

        Lapsellista kiriootella tuallaasia!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lapsellista kiriootella tuallaasia!

        Kuinka paksu jään pitäisi olla, jos yksi afrikaano painaa keskimäärin 65 kiloa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuinka paksu jään pitäisi olla, jos yksi afrikaano painaa keskimäärin 65 kiloa?

        Hienosti poistui edellinen kommentini, kun laitoin jotta voisivathan hyö seista afrikassakin lapajärven kokoisella alalla, miksi tänne juoksevat ja pakkaavat ?


      • Anonyymi

        Pitää muuten paikkaansa.
        Sekin on laskettu että Kaikki maapallon ihmiset sopiis seisomaan Inarijärven jäälle.
        4 henkilöä per neliömetri.On sitä maapallolla vielä tilaa


    • Anonyymi

      Valvoja on nyt kyllä kusessa kun poistaa mitä sattuu. Perästä kuuluu.

      • Anonyymi

        Älä ny hikeenny! Tässähän on kysymys lapualaisten vähenemisestä. Koukattiin vain Lappajärven jään kautta. Normaalia toimintaa, sodassakin koukattiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä ny hikeenny! Tässähän on kysymys lapualaisten vähenemisestä. Koukattiin vain Lappajärven jään kautta. Normaalia toimintaa, sodassakin koukattiin.

        Sehän tässä surettaa ku niin moni aktiivisesti päättää muuttaa muualle. Pitäs tarkasti selvittää jokaikisen lähtijän tai perheen poiesmuuton syyt. Sitten yhteevetoa ja joukolla pohtimaan että onko tilanne korjattavis.


    • Anonyymi

      Miinusta 11 eli marraskuun luku 14 277

      • Anonyymi

        Lapuan väkiluku kusee. Se juoksee vain alaspäin.


    • Anonyymi

      ompahan väkeä siis nyt liikenteissä, ei herttinen aika kaikki yhtäaikaa
      pientä porrastusta nyt harkittava

    • Anonyymi

      Uusi vuosi, paremmat mahdollisuudet. Nyt jos ryhdytään porukalla ystävällisiksi, kääntyy muuttovirta rynnistykseksi Lapuan halpoihin asuntoihin. Siinä ei paina ruuhkat Seinäjoen suuntaan mitenkään jos Lapualla olis hyvä asua.

      • Anonyymi

        Mutta kun Lapualta on Seinäjoelle melkein puolen tunnin automatka.Lapua on sivussa kuten saman matkan pääs oleva Persseinäjoki.
        Kaikki kaupat.tapahtumat.palvelut on Seinäjoel


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta kun Lapualta on Seinäjoelle melkein puolen tunnin automatka.Lapua on sivussa kuten saman matkan pääs oleva Persseinäjoki.
        Kaikki kaupat.tapahtumat.palvelut on Seinäjoel

        Kyllä, olet oikeassa! Jos kuitenkin Lapualla olis hyvä asua, ei tunnin ajomatka päivittäin ole ongelma. Samalla reissulla voisi tehdä päivän ostokset Prismasta.


    • Anonyymi

      Alaspäin vie Lapuan tie. Kumma kyllä, pystyvät siihen edelleen kun muistetaan Mäntsälän kapina, IKL, presidentin kyyditys, piispan ja Tuomiokpiatulin menettäminen , ja. että tilalle saivat Homokörttyhdistyksen! Millainen oli homojoulun viettäminen Lapualla?

      • Anonyymi

        Ruppeekos se mullinturva olemaan lopuillaan loorienseas, kun teitä mullejä on siellä kaik looraset täynnä, joskus sekin turva narunpää tulee vastaan loppuen ja sehän on varmaa, puattin pohojates.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruppeekos se mullinturva olemaan lopuillaan loorienseas, kun teitä mullejä on siellä kaik looraset täynnä, joskus sekin turva narunpää tulee vastaan loppuen ja sehän on varmaa, puattin pohojates.

        TYYPILLINEN LAPUALAINEN ÄLYKKYYSTASO miehellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        TYYPILLINEN LAPUALAINEN ÄLYKKYYSTASO miehellä.

        Siinä se on sun mullinturvas, elikkä ei mitään:
        Seinäjoelle on laiha lohtu muuttaa, kyllä pitää edemmäs lähteä -kuin tuollaiseen konkkapesään, jos maakunta heikentyy vielä tästä -vajoaa seinäjoki vielä enemmän, koska elää täysin maakunnan ostovoimilla...

        Seinäjoen hillumiset on täyttä maskeerausta ja varjonyrkkeilyä -maakunnan voimalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä se on sun mullinturvas, elikkä ei mitään:
        Seinäjoelle on laiha lohtu muuttaa, kyllä pitää edemmäs lähteä -kuin tuollaiseen konkkapesään, jos maakunta heikentyy vielä tästä -vajoaa seinäjoki vielä enemmän, koska elää täysin maakunnan ostovoimilla...

        Seinäjoen hillumiset on täyttä maskeerausta ja varjonyrkkeilyä -maakunnan voimalla.

        Törnäiset on kusimulleja


    • Anonyymi

      KAIKKI LÄHTEE, JOTKA SAA TÖITÄ MUUALTA. SIIS PARHAIMMISTO!!!!!!!!!!!!!! BUAAAAHHAAHHHAHAAA!!!

      • Anonyymi

        Onko siinä ilkkumista, että ihmiset jättävät lapualaiset?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko siinä ilkkumista, että ihmiset jättävät lapualaiset?

        Lähinnä matkustavat tuonne yläilmoihin.


    • Anonyymi

      13???

      • Anonyymi

        Ne kenellä varaa asuvat Seinäjoella ja köyhät joutuvat ostamaan asunnon täällä. Ajavat sitten velkaautoillaan edestakaisin Seinäjoki Lapua väliä.


    • Anonyymi

      Kaksi karpästä samalla iskulla. 👍

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      95
      6876
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      29
      2696
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2283
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      84
      1960
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1681
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1487
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1377
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1304
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      31
      1257
    Aihe