Puutumiset ja huimauskohtaukset

Anonyymi

Hei, olen 22v. nainen ja kärsinyt noin puolen vuoden ajan epäsäännöllisistä kohtauksista joissa yhtäkkiä tuntuu kuin lähtisi taju. Kohtausta ei ennakoi mikään ja en pysty toimimaan kohtauksen aikana. Ei ole yhteyttä aikaan tai paikkaan kohtauksen alkamisella. Samalla näkö sumenee ja hankala katsoa mihinkään. Olen käynyt tkssa monta kertaa jossa tutkittu holter, neurologisia kokeita, perusverikoeet+ aineenvaihdunnan kokeita. Missään ei oiretta selittävää. Sitten sain lähetteen neurologille kun alkoi tasapaino pettämään välillä haastavissa tilanteissa. Nyt on jonkin aikaa oikean puolen jalkaterä/jalka varsinkin öisin puutunut vaikka se ei olisi ollut huonossa asennossakaan. Samoin oikeaan käteen on tullut puutumisia (myös päivällä) ja välillä sellaista kipua kuin olisit lyönyt kyynärpään ja jomottaa. Sormet myös öisin puutuilee. Nyt olen saanut lähetteet aivosähkökäyrään jossa suljetaan pois epilepsian mahdollisuus ja magneettikuvaukseen. Kyselisin onko muilla ollut tällaisia oireita esim ms-taudissa tai epilepsiassa tai muussa neurologisessa sairaudessa? Kaikki kokemukset huimauksiin/tuollaisiin kohtauksiin ja toisen puolen puutumisiin kiinnostaa.

0

<50

Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työssäkäyvien köyhyys

   oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
   Maailman menoa
   177
   3521
  2. Eerikäisen postaukset

   Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
   18
   1073