Lopunajan suuri massaherätys tulossa!!!!

Voideltu Pastori

Padot murtuvat!

Tulemme kokemaan Jeesuksen Kristuksen lopullisen ilmestymisen ajassamme.Jeesus on toteuttamassa kaikki profetiat ja Jumalan suunnitelmat tämän armotalousaikakauden ihmiskunnalle. Pyhä Henki valmistaa morsianta kirkastettua taivaallista hääjuhlaa varten. Pian tulee päivä, jolloin Jeesus äkkiä kutsuu morsiamen taivaaseen. Tämä päivä tulee olemaan valtava ja pelottava, koska se tulee olemaan lopullinen ja muuttamaan kaiken jokaisen elämässä, ikuisesti.

Nyt Jeesus ilmoittaa itsensä nälkäisille ja janoisille ihmisille yhtä hyvin Mekassa mustan kiven ympärillä kuin ateisitisten poliisien keskuudessa Kiinassa. Herätyksen virrata puhkeavat läntisissä seurakunnissa. kaikkialla missä ihmiset janoavat Jumalaa.

Messiaan tulemus ei ole jokin hengellinen suuntaus vaan se on kohtalon kysymys jokaiselle ihmiselle maailmassa. Jokainen tulee kohtaamaan Jeesuksen lähitulevaisuudessa tavalla tai toisella. Meidän hengelliset valintamahdollisuutemme ovat loppumassa ja Jeesuksella on meille yksi kutsu: "Tule Minun luokseni nopeasti!" Hän kutsuu meitä loputtomaan antautumiseen Hänen arvovaltansa, voimansa ja suojansa alle. Jeesus kutsuu seurakuntaansa uuteen kirkastettuun asemaan ja tilaan, jossa se ei koskaan aikaisemmin ole ollut. Tämä kirkastettu morsian tulee ilmestymään maan lopullisen sadonkorjuun aikana.

Nyt on täyttymisen, täydelliseksi tulemisen, ennalleenasettamisen ja uuden luomisen aika. Kaikki tämä tarkoittaa radikaalimpaa ja syvempää muutosta kuin koskaan!

Jeesuksen kosketus tulee yhä voimakkaammaksi ja nopeammaksi. Se tulee olemaan yhä yllättävämpää ja henkeäsalpaavampaa kaikkialla. Kukaan ei kykene vastustamaan Häntä. Ihmisten täytyy joko antautua Hänelle tai paeta kauas Hänen luotaan. Hänen tulemuksensa tulee olemaan kuin voittamataton tulimyrsky, joka vastustamattomana rintamana lähestyy sinua. Et voi välttää sitä, voit vain antautua sille!

Menneinä aikoina monet hengelliset johtajat pysyivät kompromississa ja viivyttelivät antautumisessa Pyhälle Hengelle. Nyt on patojen murtumisen aika. Sydänten kovuus, sielulliset voimat, pimeyden siteet ja vääryyden olemus kohtaavat Jeesuksen tulimyrskyn. Valtava Pyhän Hengen aalto tulee pakottamaan muutokseen, joka ravistelee jokaisen. Seurakunnata ja palvelunäyt, jotka ovat antautuneet Pyhälle Hengelle tulevat kokemaan hämmästyttävää kasvua ja suosiota. Suuri virta ihmisiä tulee pelastumaan, parantumaan ja saamaan siunauksia niissä ja siunaukset leviävät muihin seurakuntiin. Mutta ne seurakunnat ja palvelutehtävät jotka hylkäävät Pyhän Hengen tulevat joutumaan kauheaa erämaahan ja elleivät tee parannusta, ne kuihtuvat pois.

Syntyy monia uusia voideltuja seurakuntia ja palvelutehtäviä. Herra tulee nostamaan esiin uudenlaisia apostoleja, profeettoja, evankelistoja, pastoreita ja opettajia tavallisten ihmisten joukosta. Nämä ihmiset ovat olleet Pyhän Hengen puhdistavassa tulessa. He ovat antautuneet syvään muutokseen ja vastaanottaneet voitelun intiimissä yhteydessä Jumalan itsensä kanssa. Kukaan ihminen ei ole heitä asettanut, Jeesus on kutsunut heidät, valmistanut salassa ja hiljaisuudessa ja voidellut Pyhän Hengen voimalla ja tulella. Nämä ihmiset ovat oppineet elämään uskon kautta, vaeltamaan Hengessä ja siksi kukaan ihminen ei voi heitä pysäyttää. Nämä uudet Jumalan palvelijat palvelevat rakkaudessa ja nöyryydessä ja heidän kauttaan Jeesus tekee suuria ihmeitä ja voimallisia tekoja Jumalan Isän kunniaksi. Jeesus tulee lähettämään heitä kaikkialle maailmaan korjaamaan suuren sadon Jumalan valtakuntaan!

Myös suuri joukko olemassa olevia palvelutehtäviä tulee vastaanottamaan uuden viinin ja uuden voitelun, joka tulee johtamaan työnäyt uusiin ulottuvuuksiin. Mutta jotku vanhassa virrassa pysyttelevät palvelutehtävät eivät ole halukkaita maksamaan hintaa uudesta voitelusta ne tulevat häviämään. Kutsu on voimassa jokaiselle, mahdollisuus on jokaiselle ja jokainen tulee uuden voitelun vastaanottamiseen samalla tavalla: syvä jano ja kaipaus sekä antautuminen Jumalalle!

Tämä tulee olemaan Isän rakkauden ilmestymisen aikaa. Jumala tulee parantamaan ja ennalleenasettamaan ihmisten sydämet. Lopun ajan armeijan varustaminen tapahtuu vain Jumalan Isän valtavan rakkauden kosketuksessa. Isättömien ihmisten sukupolvi muuttuu ihmisiksi, joilla on valtava rakkaus, jolla he koskettavat syntisiä, sidottuja ja etsiviä ihmisiä suurella Jumalan voimalla. He tulevat olemaan valtava todistus Jeesuksen muuttavasta voimasta.

Tämä tulee olemaan vapautumisen ja uuteen elämään astumisen aikaa. Jeesus on tullut sinua lähelle ja Hän tulee tekemään ihmeellisiä asioita elämässäsi! Anna Jumalan Isän rakkauden parantaa sinut, vastaanota yhä lisää Pyhää Henkeä, vastaanota uusia näkyjä ja unelmia Jumalalta. Älä anna minkään ihmisen tai olosuhteen sammuttaa henkeäsi ja varastaa näkyäsi. Opi lisää kuuliaisuutta, nöyryyttä, armoa ja Jumalan rakkautta. Avaa henkesi virtaamaan Jumalan laajemmissa todellisuuksissa. Anna Pyhän Hengen opettaa sinua yksityiskohtaisesti ja vahvistaa sinut Jeesuksessa ja Hänen Pyhän Henkensä

26

1167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lkg

      Olisin mielelläni kanssasi samaa mieltä, mutta valitettavasti olet väärässä:(

    • hanakka

      Valitettavasti minäkään en usko enää mihinkään suuriin herätyksiin.Niinkuin sanoit jumala ilmestyy siellä missä häntä janotaan ,mutta janoavatko ihmiset-eivät vaan ovat paremminkin menossa entistä suurempaan pimeyteen.Olisihan se toivottavaa että herätys tulisi mutta mikään ei viittaa siihen.

    • joo.

      Jeesus puhuu vertauksia, joissa häävieraat olivat haluttomia ottamaan kutsua vastaan, piti mennä toreille ja aitovierustoille ja pakottaa heitä tulemaan sisälle. Jeesus kehotti viimeisinä snaoinaan: Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni kastamalla ja opettamalla heitä nimeen Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen. Helluntailaisliike ei edes tottele tuota Mestarin käskyä, vaan jättää kylmästi lapset maailmaan ilman pyhää kastetta. Eivät tottele selvää kehotusta.

    • Kaapali

      Kyllä minäkin odotan suuria herätyksen aaltoja. Ihmiset tarvitsevat herätystä..minäkin haluaisin olla sellaisessa voitelussa niinkuin Paavali.

    • Tuli on jo päälläni

      Tähän ei voi sanoa kuin aamen. Olet kuullut täysin oikein. Jos olet itse helluntalainen, niin on hienoa nähdä miten elävä Jumala toimii sen sisällä.

      Näitä massaherätyksiä ennen Jumalan pyhän hengen tuuli puhaltaa Hänen omiensa yli, puhdistaen ensin seurakunnat niin kuin kuvaat. Sen jälkeen se tulee koskettamaan koko kansaa.

      Jumalan tuli koskettaa jo yhtä suurta aaltoa hänen omissaan. Toinen aalto on jo tulossa seurakuntiin ja se on ensimmäistä suurempi. Tämä tulee ravisuttelemaan seurakuntia sellaisella voimalla jota nämä sukupolvet eivät ole aikaisemmin nähneet. Kolmas aalto tulee tämän kansan päälle ja silloin herätys on täysillä päällä.

      Se joka elää synnissä ei tule sitä kestämään. Avioerot, avoliitot, lepopäivän pyhittämättä jättäminen, aportit, yms. ovat syntejä jotka ovat syvällä tässä kansassa, ja ne tunkeutuvat jopa seurakuntiin.

    • Ritari009

      lopunjalla aivan jotain muuta,en tiedä mistä tuollaista paatosta olet opetellut,mutta Jeesus sanoo kuitenkin,että:
      "LÖYTÄNEEKÖ HÄN USKOA MAANPÄÄLTÄ KUN HÄN TULEE"!!!

      • Vaksi

        Onko se herätys kun Jeesus sanoo että ennen takaisituloaan uskovaiset nousevat ja laittavat uskonlamppunsa kuntoon?

        "kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon." Matteus 25:7.

        Ja sitten Jeesus tulee.

        Kun uskovaiset alkaa puolustaa toistaan ja peittään toisensa erheet niin se on lampun laittaminen kuntoon. Kun nyt ne vasikoi toisistaan.


      • hanakka
        Vaksi kirjoitti:

        Onko se herätys kun Jeesus sanoo että ennen takaisituloaan uskovaiset nousevat ja laittavat uskonlamppunsa kuntoon?

        "kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon." Matteus 25:7.

        Ja sitten Jeesus tulee.

        Kun uskovaiset alkaa puolustaa toistaan ja peittään toisensa erheet niin se on lampun laittaminen kuntoon. Kun nyt ne vasikoi toisistaan.

        Ikävä kyllä tätä herätystä on paasattu ja profetoitukin milteipä kautta historian.Ehkä ylivainion aikana voitiin puhua jonkinlaisesta herätyksestä,enää sitä ei tule.Jumala haluaa puhdistaa meitä ja koetella tulessa kestääksemme tämän lopun ajan uskossa.Valvokaa ja rukoilkaa sanoo sana.


      • Ritari009
        Vaksi kirjoitti:

        Onko se herätys kun Jeesus sanoo että ennen takaisituloaan uskovaiset nousevat ja laittavat uskonlamppunsa kuntoon?

        "kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon." Matteus 25:7.

        Ja sitten Jeesus tulee.

        Kun uskovaiset alkaa puolustaa toistaan ja peittään toisensa erheet niin se on lampun laittaminen kuntoon. Kun nyt ne vasikoi toisistaan.

        että


      • king-david
        Ritari009 kirjoitti:

        että

        On aivan totta, kun Raamattu sanoo, että kun hän tulee, löytääkö hän uskoa maan päältä. Mutta en voi olla vastaamatta tähän kirjoitukseen koska Herra itse on puhunut minulle jo 15 vuotta sitten tietyistä aisioista jotka tulevat tapahtumaan ja osittain ne ovat samankaltaisia mitä tässäkin avauksessa oli.
        Tässä avauksessa on mainittu mm. "salassa" valmistettujen ja koeteltujen henkilöiden työstä lopun aikana. Kuka uskaltaa sanoa, ettei tämä ole totta?! Kuka näkee sen mitä Herra tekee salassa ja nostaa esiin kun sopiva aika tulee?

        Aina on hyvä koetella kaikki, mutta Jumala on hyvin suuri ja hänellä on myös paljon suuremmat suunnitelmat mitä ihmiset tajuavat.


      • ...
        king-david kirjoitti:

        On aivan totta, kun Raamattu sanoo, että kun hän tulee, löytääkö hän uskoa maan päältä. Mutta en voi olla vastaamatta tähän kirjoitukseen koska Herra itse on puhunut minulle jo 15 vuotta sitten tietyistä aisioista jotka tulevat tapahtumaan ja osittain ne ovat samankaltaisia mitä tässäkin avauksessa oli.
        Tässä avauksessa on mainittu mm. "salassa" valmistettujen ja koeteltujen henkilöiden työstä lopun aikana. Kuka uskaltaa sanoa, ettei tämä ole totta?! Kuka näkee sen mitä Herra tekee salassa ja nostaa esiin kun sopiva aika tulee?

        Aina on hyvä koetella kaikki, mutta Jumala on hyvin suuri ja hänellä on myös paljon suuremmat suunnitelmat mitä ihmiset tajuavat.

        Elian aikanakin niitä salassa valmistettuja oli 6 tai 7 000 Israelissa. Kun Elia valittaa olevansa yksin niin Jumala ilmoittaa tämän luvun.

        Olen itse ollut uskossa koko elämäni ja viimeiset 10 vuotta Jumala on pitänyt sellaisessa tulessa mitä ei sanoin pysty kuvaamaan. Edes lähimmät ystäväni eivät aavista, niin piilossa tämä valmistus tapahtuu. Sen tiedän että herätystä ei pysäytä enää mikään. Mutta se tulee ensin seurakuntiin ja silloin se näkyy. Tämä herätys tulee totisesti näyttämään Jumalan voiman.


      • räksyttäjä
        ... kirjoitti:

        Elian aikanakin niitä salassa valmistettuja oli 6 tai 7 000 Israelissa. Kun Elia valittaa olevansa yksin niin Jumala ilmoittaa tämän luvun.

        Olen itse ollut uskossa koko elämäni ja viimeiset 10 vuotta Jumala on pitänyt sellaisessa tulessa mitä ei sanoin pysty kuvaamaan. Edes lähimmät ystäväni eivät aavista, niin piilossa tämä valmistus tapahtuu. Sen tiedän että herätystä ei pysäytä enää mikään. Mutta se tulee ensin seurakuntiin ja silloin se näkyy. Tämä herätys tulee totisesti näyttämään Jumalan voiman.

        kenellekkään eihän tää on erittäin salainen juttu


      • Weijo
        ... kirjoitti:

        Elian aikanakin niitä salassa valmistettuja oli 6 tai 7 000 Israelissa. Kun Elia valittaa olevansa yksin niin Jumala ilmoittaa tämän luvun.

        Olen itse ollut uskossa koko elämäni ja viimeiset 10 vuotta Jumala on pitänyt sellaisessa tulessa mitä ei sanoin pysty kuvaamaan. Edes lähimmät ystäväni eivät aavista, niin piilossa tämä valmistus tapahtuu. Sen tiedän että herätystä ei pysäytä enää mikään. Mutta se tulee ensin seurakuntiin ja silloin se näkyy. Tämä herätys tulee totisesti näyttämään Jumalan voiman.

        Salassa valmistettu seurakunnan ydinjoukko
        on jo odottamassa jokaisella paikkakunnalla
        kokoonkutsujaa, joka Pyhän Hengen johdossa
        kutsuu lopunajan pyhien seurakunnan esiin.
        Jeesus ja Hänen verensä ansio on ainoana
        perustana tällä joukolla. He eivät voi hyväksyä
        yhtäkään nimikylttiä toimintansa perustana.
        He ovat vain Jumalan seurakunta kullakin
        paikkakunnalla. He kokoontuvat vain Jeesuksen
        Nimessä ja Hänen ympärilleen. Mutta he myös
        kunnioittavat johtajiaan, seurakunnan vanhimpia.

        Nouse, ole kirkas, sillä sinun aikasi on nyt!

        ____________________________________________
        http://www.Jeesus-on-Herra.com
        ____________________________________________


      • tiedustelen
        Weijo kirjoitti:

        Salassa valmistettu seurakunnan ydinjoukko
        on jo odottamassa jokaisella paikkakunnalla
        kokoonkutsujaa, joka Pyhän Hengen johdossa
        kutsuu lopunajan pyhien seurakunnan esiin.
        Jeesus ja Hänen verensä ansio on ainoana
        perustana tällä joukolla. He eivät voi hyväksyä
        yhtäkään nimikylttiä toimintansa perustana.
        He ovat vain Jumalan seurakunta kullakin
        paikkakunnalla. He kokoontuvat vain Jeesuksen
        Nimessä ja Hänen ympärilleen. Mutta he myös
        kunnioittavat johtajiaan, seurakunnan vanhimpia.

        Nouse, ole kirkas, sillä sinun aikasi on nyt!

        ____________________________________________
        http://www.Jeesus-on-Herra.com
        ____________________________________________

        lahkokassa päässyt tyhjenemään?

        Raamattu varoittaa lopun aikoja laskevista lahkoista (Gal.5:20-21, Matt.24:24, Matt.7:22-23)


      • weijo
        tiedustelen kirjoitti:

        lahkokassa päässyt tyhjenemään?

        Raamattu varoittaa lopun aikoja laskevista lahkoista (Gal.5:20-21, Matt.24:24, Matt.7:22-23)

        Jokaisen uskoon tulleen on hyvä jättää kaikenlaiset lahkot ja eriseurat, ja lähteä
        mukaan seurakunnan toimintaan.

        Suurin osa suomalaisista kuuluu edelleen
        Suomen suurimpaan lahkoon, ev.lut kirkkoon,
        joka on mm. lapsikasteharhallaan eksyttänyt jo
        kymmeniä miljoonia ihmisiä helvettiin.

        Jospa tämä oliskin vain jokin fanaattinen
        lausuma, mutta kun kysymyksessä on todellinen tosi, niin se kauhistuttaa.



        http://www.Jeesus-on-Herra.com


      • Anonyymi
        Weijo kirjoitti:

        Salassa valmistettu seurakunnan ydinjoukko
        on jo odottamassa jokaisella paikkakunnalla
        kokoonkutsujaa, joka Pyhän Hengen johdossa
        kutsuu lopunajan pyhien seurakunnan esiin.
        Jeesus ja Hänen verensä ansio on ainoana
        perustana tällä joukolla. He eivät voi hyväksyä
        yhtäkään nimikylttiä toimintansa perustana.
        He ovat vain Jumalan seurakunta kullakin
        paikkakunnalla. He kokoontuvat vain Jeesuksen
        Nimessä ja Hänen ympärilleen. Mutta he myös
        kunnioittavat johtajiaan, seurakunnan vanhimpia.

        Nouse, ole kirkas, sillä sinun aikasi on nyt!

        ____________________________________________
        http://www.Jeesus-on-Herra.com
        ____________________________________________

        Missä sinä näet salassa valmistetut joukot??

        Puhut potaskaa!! Iljettävää rienaa Herran nimissä kyllä on ollut ja laajasti. Ihmisiä huijattu ja eksytetty kaikensorttisten nimien alle ja käsien alle!!

        Iljettävä valhe, että tuohon saastaan Pyhä Henki tulisi!! Odottakaa, mutta tule ei!

        DoctorT


    • Mt 24.

      Jeesus itse sanoo että suuret eksytykset ja luopuminen uskosta edeltävät hänen toista tulemistaan. Ne jotka haluavat seurata Jeesusta joutuvat ankaran vainon alaiseksi. Ei kuulosta sellaiselta herätykseltä jota kuvasit.

      Mt24:9 "Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden." Evankeliumi kuitenkin saarnataan kaikille kansoille vastuksista huolimatta (Mt24:14).

      Evankeliumi Matteuksen mukaan 24

      3. Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: "Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?"
      4. Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.
      5. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta.
      6. Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu.
      7. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.
      8. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.
      9. Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden.
      10. Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan.
      11. Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
      12. Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.
      13. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.
      14. Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.
      15. Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa - joka tämän lukee, se tarkatkoon -
      16. silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille;
      17. joka on katolla, älköön astuko alas noutamaan, mitä hänen huoneessansa on,
      18. ja joka on pellolla, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa.
      19. Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä!
      20. Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina.
      21. Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule.
      22. Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään.
      23. Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
      24. Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
      25. Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
      26. Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko.
      27. Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus.
      28. Missä raato on, sinne kotkat kokoontuvat.
      29. Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät.
      30. Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.
      31. Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.
      32. Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä.
      33. Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä.
      34. Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki nämä tapahtuvat.
      35. Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa.
      36. Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.
      37. Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva.
      38. Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin,
      39. eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva.
      40. Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.
      41. Kaksi naista on jauhamassa käsikivillä; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.
      42. Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee.
      43. Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä yövartiolla varas tulee, totta hän valvoisi, eikä sallisi taloonsa murtauduttavan.
      44. Sentähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee.

    • Lue Mt. 24

      "Voideltu" pastori on väärässä.

      Uskomme tässä asiassa Herraamme Jeesusta ja Hänen sanojaan. Lue Matteus 24. luku. Siinä Jeesus itse kertoo lopunajoista.

      Huomatkaa muuten mitä Jeesus sanoo Mt.24:ssä niistä jotka esiintyvät "voideltuina".

      "Voideltu" = "Kristus" on kreikankielinen vastine heprean (aramean) sanalle "Messias".

      Meidän aikanammekin jotkut esiintyvät mielellään "voideltuina". Huom! Tämä on kreikaksi "Kristus".

      • joopa joo

        Mihin tuo edellä esitetty (Vaksin) Matteus 25:7 lupaama herätys sijoitetaan?
        Eikö Jeesus itse siinä nimenomaan ilmoita, että eksytysten keskellä tulee herätys ?


      • Anonyymi

        Vääriä kristuksia tulee= voideltuja!! Lukekaa Sanaa ja ottakaa se todesta!


    • ReaStr

      Kaikki nämä äärikarismaatikot ja heidän seuraajansa odottavat herätystä ja valmistautuvat siihen:
      Kouluttamalla ja opettamalla "armolahjojen" käyttöön.
      On kaikenlaisia kursseja tarjolla sopivaan hintaan.
      Jumalaakin kaupataan supermarketjumalana.
      On kursseja ja koulutuksia:
      Hengellisiä sodankäyntejä, alfakursseja,ihmeparantumiskokouksia, kuolleistaheränneiden temppuja, kritoryhmiä, profeettakouluja, ilmestystiedon paaveja ja piispoja ja tiedä mitä kaikkea vielä tulee ilmenemäänkään?

      Mutta kaikki nämä ovat vain valheherätykseen kuuluvia elementtejä.

      Jumalan totuuden tunteva, kulkee hiljaa sitä kaitaa tietä pitkin, ei seuraa sutta joka lammasten vaatteissa esiintyy vaan sitä Hyvää Paimenta joka kerran kuoli jokaisen ihmisen puolesta, että uskomalla Häneen saisimme synnit anteeksi ja iänkaikkisen elämän.

    • Saa

      Miten massa voi herätä? Mielestäni "he yksitellen pelastuu, kun vetää luokseen ristinpuu", kuten eräässä virressä osuvasti sanotaan. Toki uskoon voi tulla useampiakin samalla hetkellä, mutta aina sen täytyy tapahtua yksilöllisesti tuon pelastumisen.

    • Anonyymi

      No nyt on alkanut tapahtua yhtä jos toista näin vuosien jälkeen...🥴 Nyt kyllä vaikuttaa siltä että jos Jeesus on tullakseen, tulee Hän totisesti pian. Eikös sanassa sanota että kymmenen valtiota tulee yhdeksi? Tai jotain sellaista? Sehän tarkoittaisi että Putin lähettäisi lisää "rauhanturvajoukkoja" naapurimaihinsa, Suomikin siis ehkä¿?🥴🤔 Tässä alkanut lukemaan taas Raamattua, hyljättyäni Jumalan mutta ehkä tässä on vielä aikoo antaa elämänsä Herralle Jeesukselle.

      Eikös myös sanassa sanota että et voi ostaa tai myydä mitään ellei sinulla ole pedon merkkiä, mutta jos sen otat olet tuomittu helvettiin eikä Jumalan armo voi enää tavoittaa sinua.? On jo kehitelty siruja joita oikeasti laitetaan käteen ja joilla voi maksaa ostoksensa käsittääkseni. Tämä ei kuitenkaan ole vielä ollenkaan yleistä ja saadakseen kansan hyväksynnän sen pitäisi tulla hitaasti. Jos ylipäätään se on se merkki. Ellei sitten 'pedon merkillä' tarkoiteta rokotteita tai koronapaseja... En osaa sanoa, Raamattu on tärkein ja se osaa sanoa. Täytyy jatkella lukemista.

      Israelista tuli valtio 1948! Raamattu viittaa tähän muistaakseni että yhden sukupolven aikana, eli pian on loppu lähellä. Koska sitä sukupolvea ei enää kauaa ole. Ja lopun päivät ovat kuin Nooan päivät - NÄINHÄN nyt on! Aivan kuten Nooaa pidettiin hulluna aikanansa, ja ihmiset tekivät mitä lystäsivät ilman Jumalaa, samanlailla on nykymaailman meno, eikös? Ja samanlailla monen ihmisen tietämättä tulee loppu nopeasti. Onneksi nyt arkkina ei toimi puinen alus johon mahtuu rajallinen määrä ihmisiä, vaan pelastuksena on Herra Jeesus Kristus!🤗 Kuka ikinä Hänen luokseen juokseekaan, voi pelastua. Jumala on Mahtava!! :)) Rakas Jeesus♥️♥️😁

      • Anonyymi

        Pedonmerkki on sunnuntai, vastaavasti Jumalan merkki on sapatti.

        1234567---


    • Anonyymi

      Mitään uutta herätystä ei ole tulossa.

    • Anonyymi

      Täydellisesti VALHETTA, tuo lupaus lopunajan herätyksestä. Raamattu ei siitä puhu ja siksi se on yksinkertaisinta ja oikeaa, laittaa valheiden piikkiin!

      Tuo on helppo todeta, kun katsomme viimeistä kahta vuotta! Pandemia ei herättänyt muuta kuin puhumaan soopaa rokotteista, ei mitään hengellistä heräämistä!

      Nyt sota Euroopassa ja uhkien kasvu Suomen rajoilla, ei mitään heräämistä!

      JUMALA ei tule antamaan siunauksiaan missään muodossa tälle kuolleelle hengellisyydelle, ei mitään!

      Yksittäisiä ihmisiä, siellä ja täällä voi löytää Kristuksen terveiden uskovien seurassa, mutta ei näiden, jotka ylistyshumppaa ovat tarjoilleet ja kutsumustiedottomat IsonKirjan oppilaat luentojaan ovat pitäneet.

      Jumala on Pyhä!

      DoctorT

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe