Kaikenmoisia psykologisia tulkintoja.

Anonyymi

Jotkut omasta mielestään viisaat ja tunteenomaiset asioiden tulkitsijat kun ihmisten käytöstä psykologisoivat, niin ohhoh miten nopeita diagnooseja. Niitä riittää vaikka loputtomiin, mutta yksi tyhmä ja naurettava ja selvästi tunteenomainen esimerkki jonka jostain luin on, että jonkun kirjoittelijan mielestä jopa jonkun ihmisen elämäänsä pettymyskin on mielen sairautta.

Ehkä pitäisi niin amatöörien kuin myös psykologian ammattilaistenkin ja vaikka kaikkien ihmisten jo hyväksyä ajatus, että mielemme on koko ajan meidän elämässämme mukana, ja mieli on se jossa elämme, olimmepa missä vaan ja menimmepä tai jouduimmepa minne vaan, ja olipa meillä mitä asioita tahansa ja koemmepa vaikka mitä. Joten ehkäpä ongelmat ja asiat yleensäkin vaan ovat myös mielemme ja "mielenterveytemme" asioita ja ongelmia, tarvitsematta olla kummemmin "mielen sairautta".

0

<50

Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 50
   1232
  2. Ota vielä kerran yhteyttä

   Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
   Ikävä
   90
   921
  3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

   Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
   22
   475
  4. Vieläkin on taikaa...

   Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
   Ikävä
   63
   428