Isänmaalliset vs saamelaiset

Anonyymi

Taitaa nuo "isänmaalliset" olla sittenkin vain rasistisia öykkäreitä, kun saamelaisia haukutaan ihan yhtä paljon kuin maahanmuuttajia. Saamelaiset olivat täällä ensin ja me mamuja.

9

58

Vastaukset

 • Taas joku vasurisuvakki osoittaa tyypillisen tietämättömyytensä ja kuitenkin esiintyy röyhkeästi!?

  Uusimman tutkimuksen mukaan suomalaiset tulivat Suomenniemelle suunnilleen samaan aikaan saamelaisten kanssa.

  Suomalaiset ovat Euroopan harvoja jäljellä olevia alkuperäiskansoja baskien, normandien, iirien ja gaelien kanssa. Myös samelaiset kuuluvat mukaan.

  Valtaryhmittymä eli indoeurooppalaiset kansat tulivat paljon myöhemmin Eurooppaan.

  • Jaa! Heitäpä linkkiä siihen tutkimukseen. Olisi kiva lukea. Jos aloittaja on "suvakki", niin osoittaako hän suvaitsevaisuutensa suvaitsemalla saamelaisia? Eikö saamelaisia saisi suvaita?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Jaa! Heitäpä linkkiä siihen tutkimukseen. Olisi kiva lukea. Jos aloittaja on "suvakki", niin osoittaako hän suvaitsevaisuutensa suvaitsemalla saamelaisia? Eikö saamelaisia saisi suvaita?

   Minua ylipäätään nyt kiinnostaa, että mikä saa jonkun suomalaisen tulemaan tänne palstalle kirkumaan siitä, miten muut suomalaiset ovat rasisteja kaikkia kohtaan. Mihin tuollainen väite ylipäätään pohjautuu. Onko siis taas joku saamelaisaktivisti saanut nenilleen, kun on leuhottanut menemään pitkin somea haukkuen muitakin etnovaltioajatusta kannattavaa tekopyhyyttään rasistiksi vai kohu, jonka PPP sai aikaan jeesustelemalla ja anteeksipyytelemällä?


 • Näinhän se loppujen lopuksi menee: ensin ei suvaita yhtä, sitten ei suvaita toista. Loppujen lopuksi ei suvaita edes erilaisia vaatteita, eikä... aatteita.

 • Jaa. Meinaatko että suomalaiset ovat soudelleet tänne jostain muualta ja keksineet kielen päästään ja päättäneet alkaa suomalaisiksi vain kiusatakseen saamelaisia? Taas tullaan vaan tänne huutelemaan tuollaisia anekdootteja, joita hokemalla tyhmäkin kokee hetken olevan parempi ihminen.

 • Rasistipaskat vittuun. Suomi suomalaisille, kyllä! Koska suomalainen voi olla kuka tahansa!

  • Hehheh! Huomatkaa arvomädätysvasurin rasismi-vouhotus. ;-)

   Nimittäin MIKÄÄN ei ole sen rasistisempaa suomalaisia ja suomalaisuutta kohtaan, kun väittää, että "kuka tahansa voi olla suomalainen."!?


 • Noh saamelaiset on... saamelaisia....

 • SS om meidän homma!

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  127
  1924
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  57
  1459
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  714
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  650