Köyhyys ja yksinäisyys

Anonyymi

Kulkee käsi kädessä. Käyhä on sinkku ja yksinäinen, kyllä sitä haluaisi olla töissä ja tienata rahaa koska saisi parisuhteen ja voisi naisiin tutustua. Naiset ei halua treffeille köyhän työttömän miehen kanssa. Surullista on en saa naista koskaan, silloin kun olin töissä nii mulla oli nainen mut se jätti kun jouduin työttömäksi eikä ollut rahaa tehdä mitään eikä viedä sitä lomalle.

33

145

Vastaukset

 • Ei haluaisi. Parempi yksin.

  • Ei niin. Meitä yksin asumisen valinneita on aika paljon.

   Vähän ihmetyttää aloittaja, joka haikailee naisten perään, vaikka on tullut jätetyksi aivan kuin se olisi tapahtunut työttömyyden ja rahan puutteen vuoksi.

   Pitkäaikatyötön


 • Mun käteni ei anakaan ole kenenkään kädessä, en ole yksinäinen enkä kinkku. Minä en halua olla orjatöissä baan haluan olla kotona .

 • Turha sitä on joulua viettää ihan yksin ei siinä ole mitään mieltä. Masentaa vaan köyhänä ja yksin joulu. Totaalinen epäonnistuminen tässä elämässä kun ei saa tienata rahaa, ei saa kumppania eikä voi viettää joulua.

 • Taas näitä... Köyhyys ei korreloi mitenkään yksinäisyyttä tai sitä, etteikö löytäisi seurustelukumppania.
  Opettele sosiaalisia taitoja, ole aktiivinen vaikkapa yhdistystoiminnassa ja harrastuksissa, niin kyllä seurustelukumppanikin löytyy varsin helposti, vaikka olisit kuinka köyhä.

  • Löytyykö se sieltä kaupan parkkipaikalta viikonloppuisin? Joku ruudinkeksijähän voi askarrella itselleen seuraa vaikka vanhoista kuormalavoista. Siinä puupäät löytäisivätkin toisensa.


  • Mutta jos on vielä isopäinen, rumilus, läski ja vielä vähän vammanen, niin ei ole paljoa toivoa.
   Joten jatketaan vanhaan samaan malliin.


 • Ei huvita mikään kunhan saan nukkua vaan.

 • Nyt on pitkään ollut tasa-arvo suomessa ei miehen kuulu yksinään elättää vaan naisen kuuluu elättää perhettä yhtä paljon ja jopa enemmän.

  • Ja pyh, koska suomessa ei koskaan ylletä tasa arvoon niin ei sitä pidä vaatiakkaan.
   Naisille ei ole intti pakkoa.
   Miehet ei voi synnyttää.

   Ei pidä vaatia sellaista mitä ei voi saada.


 • Minäkin asuin aikoinaan yksin ja silloinkin köyhä, mutta en ollut missään nimessä yksinäinen. Kavereita kävi luonani varsin ahkerasti ja minäkin kävin kavereiden luonna. Minulla oli myös tyttöystäviä, joita kävi säännöllisesti luonani.
  Tyttöystäväni olivat myös köyhiä opiskelijoita, joten aika lailla samalla tasolla oltiin. Tehtiin ruokaa yhdessä, kalasteltiinkin ja valmistettiin kaloista ruokaa. Tytöt leipoivat. Saunottiin ja vällyjen välissä oli mukavaa. Tehtiin myös minun vanhalla autolla matkoja ulkomaillekin, ostettiin ruokaa kaupoista ja toreilta vähillä rahoillamme, yövyttiin aina jonkun tutun luonna. Mukavaa oli!

 • Sosiaalinen voi olla mutta rahaa siihenkin tarvitaan ja naiset kysyy aina miehen tuloja. Jos ei tienaa niin tutustuminen loppuu lyhyeen.

  • Ei ikinä ole kukaan deittikumppani kysynyt tuloistani ja oon sentään useilla kymmenillä treffeillä käynyt ja tyttöystäviäkin siunaantunut. Oon köyhä. usein työtön,työmarkkinatuella. Ammattia ovat kysyneet mikä ihan luonnollista. mutta että tuloja..ei ikinä.


  • Ei minun tuloja ole koskaan kyselty. Ja mitä rahaa tarvitaan, jos on sosiaalinen? Tuossa jo edellä kerroin, että kavereita kävi luonani ja minä kävin kavereiden luonna. Ja tyttökaverit tulivat minun luokseni, ei me nyt niin erikoisesti missään käyty, että rahaa olisi tarvittu. Kesällä kävimme kalastamassa mato-ongella, joskus lainattiin tuttavilta soutuvene. Marjassa käytiin metsässä tai sieniä poimimassa. Kaupassa käytiin yhdessä ostoksilla vähän ruokaa ostamassa. Ei niihin rahaa erikseen tarvittu!
   Ja jos ulkomaille lähdettiin minun vanhalla autolla, niin suurin kulu oli bensiini ja Venäjälle viisumi. Venäjällä oli muuten halpaa, että ei ne reissut silloin hintoihin tulleet. Tuttujen luonna majoituttiin aina.


  • Voihan yrittää deittejä vaikka rajan takaa myrussianmatch .


 • Meillähän on sisäministerinä köyhyystutkija jonka ministeriön alaan kuuluu sisäpolitiikka. Miksi ette vaadi sitä tekemään yksinäisten köyhien hyväksi mitään sen sijaan, että hän ajattelee ja auttaa vain ulkomaalaisia köyhiä
  Olen itsekin yksinäinen ja pienituloinen eläkeläinen.

 • Onko maahanmuuttajat sitten rikkaita ni ei välttämättä ja seuraa saa.

  • On ne. He saavat kaiken ilman kuitteja, senkun hakee vaan rahaa, asuntoja, autoja, vaunuja ym,,, mikään ei maksa mitään. Taskurahaakin tulee tosta noin vaan mukavasti.

   On ne rikkaimpia kuin suomalaiset.


  • Anonyymi kirjoitti:

   On ne. He saavat kaiken ilman kuitteja, senkun hakee vaan rahaa, asuntoja, autoja, vaunuja ym,,, mikään ei maksa mitään. Taskurahaakin tulee tosta noin vaan mukavasti.

   On ne rikkaimpia kuin suomalaiset.

   Älä viitti trollata, ei ne mamut saa yhtään enempää, mitä me kantasuomalaiset saadaan.

   jotainrajaatrollilla


  • Anonyymi kirjoitti:

   Älä viitti trollata, ei ne mamut saa yhtään enempää, mitä me kantasuomalaiset saadaan.

   jotainrajaatrollilla

   Kyllä saa, et vaan ole tietoinen, olet pelkän huhupuheiden varassa, joita puhuu ne maahanmuuttajat ja niiden kavaerit.
   Todellisuudessa ne elävät huippuelämää suomessa. Ensin hakee isä korvauksia ja sitten ahakee äiti jotka asuvat erikseen tukien takia, mutta eleevät kuitenkin yhdessä moenen lapsen kanssa ja lisää tehdään jotta tuet nousee.'


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kyllä saa, et vaan ole tietoinen, olet pelkän huhupuheiden varassa, joita puhuu ne maahanmuuttajat ja niiden kavaerit.
   Todellisuudessa ne elävät huippuelämää suomessa. Ensin hakee isä korvauksia ja sitten ahakee äiti jotka asuvat erikseen tukien takia, mutta eleevät kuitenkin yhdessä moenen lapsen kanssa ja lisää tehdään jotta tuet nousee.'

   Sinä taidat olla huhupuheiden varassa, kun et todista väitteitäsi. Kerro nyt vaikka alkajaisiksi, paljonko Neil Hardwick on saanut rahaa, autoja, asuntoja, vaunuja. Tuossa vähän perustietoja: https://fi.wikipedia.org/wiki/Neil_Hardwick

   Pitkäaikatyötön


 • Ei yksinäinen osta joulukinkkua koska ei kannata maksaa 20 euroa kinkusta jonka yksin joutuis syömään. Pitää olla rikas jotta nainen kiinnostuu. Nainen on onnellinen vain rikkaan miehen kanssa joka ostaa sille kaiken.

 • Jos olisin rikas en silloinkaan ottaisi naista elämääni. Peruste= kun on rahaa niin naiset käyttävät sitä entistä suruttomammin. Eli tuhlaisi enemmän, lukekaa lehtien palstoja kuinka käy. Naista ei ole koskaan olut eikä tule. En ole läheis enkä sosiiaalitoimisto joka jakaa tuhlaus rahaa.
  Terveisin Tampereen mies 45v.

 • " Älä viitti trollata, ei ne mamut saa yhtään enempää, mitä me kantasuomalaiset saadaan. "

  Tuo väite ei pidä paikkansa, mamut saa korotettua tukea.
  Myös pääkaupunkiseudulla jos tietyissä systeemeissä on vuokra-asuntoa vailla mamu ja kantasuomalainen, mamu saa sen asunnon ja kantasuomalainen jää ilman.
  Eli mamu saa asunnonkin ennen kuin kantasuomalainen.

  • Älä kirjoita paskaa! Kyllä ihan kantasuomalainen saa asunnon siinä missä mamutkin ja jopa vielä paremminkin. Juuri asiansa sössinyt kantasuomalainen kaverini muutti paikkakuntaa ja sai asunnon tosi nopeasti, sossu maksoi kaiken ja maksaa kaiken, koska kaverilla ei ole rahaa.

   Puolisoni tekee työtä valtion palveluksessa ja asiasta eksakti tieto, että mamut ei saa yhtään enempää, mihin me kantasuomalaisetkin ollaan oikeutettuja. Kantasuomalaislla ongelma on, etteivät he osaa hakea oikein apua ja tukia. Mamut saa ammattilaisen avustamaan, kuten saisi kantasuomalainenkin.

   Kaverini, joka sössi asiansa aivan totaalisesti, ohjasin hänet avun piiriin, niin hän sai hoidettua kaiken kuten ne paljon parjatut mamutkin saa. Kyse on tosiaan vain siitä, että moni kantasuomalainen ei osaa hakea mitään itse!

   Seurasin myös joitakin aikoja sitten brittien touhua, siellä sama juttu, mamut osaa ja perusbritti ei osaa, vaikka aivan samalla viivalla. Mamuilla oli heti polku selvänä, että miten toimitaan, perusbritti aivan skutsissa ja polku hukassa!


 • Ja mitä hittoo joku alkaa yleensä verrata jotain Neil Hardwickia tähän kehitysmaamuslimien haittamaahanmuuttoon ?

  • Ylempänä oli puhetta maahanmuuttajista, jollainen myös Neil Hardwick on. Suurin osuus maahanmuuttajista on suomalaisen puolisoksi tulleilla.

   Pitkäaikatyötön


 • Tää on nykyaikaa, tsemiä vaan tsemiä.

 • Miksi kirjaoitat omat ajatukset että niin olisi kaikki??? Puhu minä mjuodosssa, omasta tilanteesta, älä yleistä.

  Ei kaikki käyhät ole ykisnäisiä, ei kaikki halua olla töissä jne... Jokaisella on omat intressit, et voi puhua omista asioista niin että ne koskisi muitakin. Kuuntele itseäsi!!!!

  Ei saa yleistää koska kaikilla ei ole tilanne sama.

  Eikä kenenkä'n tarvi maksaa kenenkään lomia ja elantoa, jokainen on vastuussa omistaan.

  • Niinpä ja köyhyyttäkin pahempia yksinäisyyden aiheuttajia on sairaudet, luonteenpiirteet. Onhan sitä tälläkin palstalla moni kirjoitellut miten köyhänäkin elämä on elämisen arvoista ja täynnä aktiviteettia harrastuksisia ja matkailua myöten. Kyllä kaksi tervettä köyhää (myös sosiaaliapuja saavat) pärjää tässä maassa ihan hyvin kunhan velkaantuminen pysyy kurissa ja elämänhallinta kunnossa.

   lajijasuris


 • Kunnollinen mies joutuu elää ykisn. Työttömäksi voi joutua mutta se ei tarkoita että olis huono elämä. Naiset haluaa pahiksia jotka aiheuttaa naisille ongelmia elämässä kuten velkaa ja muuta. Itse ainakin pidä huolta itsestäni, on paljon tekemistä, kalastan ja muita harrastuksia ollut aina, velkaa minulla ei ole kuin 95 euroa ja se tuli kun ostin kuntopyörän osamaksulla, maksoi 250 euroa mutta siitä on vielä 95 euroa maksamatta. Mut nainen haluaa kuitenkin jonkun rikollisen pahiksen aina lehtiä kun lukee niin selvää on millaisia miehii naiset haluaa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tuskin on hyödylllistä yleistää kaikkia naisiakaan samanlaisiksi. Esimerkiksi Jenni Haukio ei vaikuta olevan kuvauksesi mukainen. https://fi.wikipedia.org/wiki/Jenni_Haukio

   Pitkäaikatyötön

   surullista olisi sekin, jos olisi, - varakas/ ja yksinäinen . . . , - eikä kukaan huolis . . .


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  110
  4584
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  115
  593
 3. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  80
  533
 4. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  Kotimaiset julkkisjuorut
  34
  458
 5. Näytit väsyneeltä tänään

  Väsyneeltä, totiselta, kiireiseltä ja hiljaiselta. Näytät siltä, että kukaan ei pidä sinusta huolta En tiedä edes nimeäsi. Ehkä minun ei ole tarkoit
  Ikävä
  19
  420