Veikkauksen kanta-asiakasarvonnassa torkkupeittoja tarjolla :D

Anonyymi

Eikö Veikkauksella ole varaa muihin palkintoihin kuin torkkupeittoihin?
Mihinkä nuo köyhiltä varastetut miljardit oikein menevät?
Veikkauksen johtajien omiin taskuihin ja heidän luksuselämän rahoittamiseen, niinkö? Koskaan noissa peleissä ei voita mitään suuria summia, täyttä huu-haata koko homma. Milloin tuon puulaakin touhut tutkitaan ja tuodaan julkisuuteen?

6

<50

Vastaukset

 • Ehkä sinun kannattaisi otta tirsat....

 • Joku vartiaisen vanha ja hajuinen laitettu köyhile arvontaan.

 • Jo on mennyt surkeaksi veikkauksen toiminta.. Pointsit poistettu eikä edes joulukalenteria tänä vuonna... arvonnatkin nykyään ihan paskoja.

 • Ovat tilanneet peitot kiinasta ja supertietokone nauraa............................................

  • Mitähän lienee tämä supertietokone ohjelmineen maksanut. Mitä uutta tämä supertietokone on tuonut pelaamiseen kun muutamilla euroilla pienimmillä panoksilla pelatessa ihmettelin miten voittoja veikkaukselta voi saada, sillä pienillä panoksilla suurin oli heti alussa vähän yli euro ja loput oli oma panos takaisin ja tili tyhjäksi. Miten ne on duunanneet tuon arvonta puolensa kun ei pienellä anna niin miten isommalla antaisi voiton. Yksi miljoonasta tietenkin mutta Rayllakin aikanaan snaijattiin tuo et pienellä panoksella voittaa voi mut isommalla ei ollutkaan niin selvää voittaminen. Nyt kokemani mukaan veikkauksella on pelit yksi tasa puntti, rahat sinne zuit zait, häh hä hää.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mitähän lienee tämä supertietokone ohjelmineen maksanut. Mitä uutta tämä supertietokone on tuonut pelaamiseen kun muutamilla euroilla pienimmillä panoksilla pelatessa ihmettelin miten voittoja veikkaukselta voi saada, sillä pienillä panoksilla suurin oli heti alussa vähän yli euro ja loput oli oma panos takaisin ja tili tyhjäksi. Miten ne on duunanneet tuon arvonta puolensa kun ei pienellä anna niin miten isommalla antaisi voiton. Yksi miljoonasta tietenkin mutta Rayllakin aikanaan snaijattiin tuo et pienellä panoksella voittaa voi mut isommalla ei ollutkaan niin selvää voittaminen. Nyt kokemani mukaan veikkauksella on pelit yksi tasa puntti, rahat sinne zuit zait, häh hä hää.

   Kerro lisää supertietokoneesta


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Julman näköinen Martina

  Gaalaan tullessa häntä haastateltiin . Tavallaan.... tavallaan... tavallaan. Koko ajan hoki tavallaan sanaa. Mekko oli kaunis mutta Mara ei oikein on
  70
  990
 2. Nykäsen Pialta pääsi itku

  Nykäsen leski itkee, kun gäntä ei kutsuttu vastaanottamaan Matti Nykäselle Urheilugaalassa myönnettyä palkintoa urheilun Hall of Fameen pääsystä. Palk
  45
  768
 3. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  72
  745
 4. Martina häikäisi Venla -gaalassa

  Martina sai kehuja sekä puvustaan että kauneudestaan.
  61
  442
 5. Häränvirasta löytyi ruumis

  Perjantaiaamuna löytyi naisen ruumis Häränvirrasta. Mitähän on tapahtunut ja kuka lienee?
  Äänekoski
  16
  438