Visa Debit veloitus myöhässä?

Anonyymi

Tilasin Eu-alueelta paketin muutama päivä sitten ja se on toimitettu tänään perille. Mitään katevarausta tai veloitusta tililtäni ei ole mennyt. Voiko tämä kestää useamman päivän? Aiemmin veloitukset ovat tapahtuneet saman päivän aikana ostotapahtumasta.

2

<50

Vastaukset

 • Joskus käy näin ja syytä pitää tilillä rahaa tai tulee ongelmia sillä jotkut tilit vaan ei mene miinukselle eli tulee lasku myyjältä ja se onkin ihan eri summa sitten.

 • Kaikki ei aina tapahdu nopeasti. Maksoin Visalla hotellilaskun Dar es Salamissa vajaat 30 vuotta sitten kesäkuussa. Summa velotettiin joulukuussa.

  Hotellilla ei ollut kiirettä, eikä ollut minullakaan.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  127
  1924
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  57
  1459
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  714
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  650