töissä työkyvyttöömyyseläkkeelä

Anonyymi

Mitenhän toi verotus menee ? Meinasin yrittää jaksaa ihan mielenterveyden kannalta tehdä 2 päivää viikossa töitä. Ja saan siis työkyvyttömyyseläkettä. meneeköhän ihan plus miinus nolla ? Ulosotto vie nyt jo eläkkeestä koska maksaja on muu kuin kela ja sitten tuosta työstä menee se 1/3.

6

176

  Vastaukset

  • Verot ja muut maksut ovat brutosta n.55%

  • heh heh ei nyt ihan

  • En noista tarkemmin tiedä. Itse en mielenterveydellisistä syistä edes ajattele työntekoa, jonka vuoksi minusta tuli työkyvytön. Jos rahan vuoksi meinaat yrittää, niin verottajan laskurista varmaan saat jotain vinkkiä. Jos taas et rahan vuoksi, niin suosittelen jotain vapaaehtoistyötä, mihin ei tarvitse sitoutua.

  • Kannattaa varmaan tehdä pieniä virapelihommia,niin ei ulosotto eikä muukaan vie niitä roposia vaan ne jää sulle omaan käyttöön.Välilliset verot tulee aina hoidettua,kun niihin ei voi vaikuttaa.

  • Samaa mieltä edellisen kanssa.Teet epävirallisesti tuttaville halvalla apuhommia.Verot ja ulosotto veisi muuten kaiken ilonkin työnteosta.

  • Verot on toddellakin isot itsellä 60% vaikka eläke brutto 1400€ vain. Siksi suosittelen tekemään kuten minä eli teen pimeästi kaikki työt joita jaksan sairauden takia enään tehdä ja palkka käteen.Jos keirrän veroja muutamalla tonnilla vuodessa kun herrat muutamilla miljoonilla en katso tekeväni edes rikosta vaan nautin tienaamista ylimääräisistä rahoista täysin rinnoin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   12049
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7634