töissä työkyvyttöömyyseläkkeelä

Anonyymi

Mitenhän toi verotus menee ? Meinasin yrittää jaksaa ihan mielenterveyden kannalta tehdä 2 päivää viikossa töitä. Ja saan siis työkyvyttömyyseläkettä. meneeköhän ihan plus miinus nolla ? Ulosotto vie nyt jo eläkkeestä koska maksaja on muu kuin kela ja sitten tuosta työstä menee se 1/3.

6

121

Vastaukset

 • Verot ja muut maksut ovat brutosta n.55%

 • heh heh ei nyt ihan

 • En noista tarkemmin tiedä. Itse en mielenterveydellisistä syistä edes ajattele työntekoa, jonka vuoksi minusta tuli työkyvytön. Jos rahan vuoksi meinaat yrittää, niin verottajan laskurista varmaan saat jotain vinkkiä. Jos taas et rahan vuoksi, niin suosittelen jotain vapaaehtoistyötä, mihin ei tarvitse sitoutua.

 • Kannattaa varmaan tehdä pieniä virapelihommia,niin ei ulosotto eikä muukaan vie niitä roposia vaan ne jää sulle omaan käyttöön.Välilliset verot tulee aina hoidettua,kun niihin ei voi vaikuttaa.

 • Samaa mieltä edellisen kanssa.Teet epävirallisesti tuttaville halvalla apuhommia.Verot ja ulosotto veisi muuten kaiken ilonkin työnteosta.

 • Verot on toddellakin isot itsellä 60% vaikka eläke brutto 1400€ vain. Siksi suosittelen tekemään kuten minä eli teen pimeästi kaikki työt joita jaksan sairauden takia enään tehdä ja palkka käteen.Jos keirrän veroja muutamalla tonnilla vuodessa kun herrat muutamilla miljoonilla en katso tekeväni edes rikosta vaan nautin tienaamista ylimääräisistä rahoista täysin rinnoin.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Julman näköinen Martina

  Gaalaan tullessa häntä haastateltiin . Tavallaan.... tavallaan... tavallaan. Koko ajan hoki tavallaan sanaa. Mekko oli kaunis mutta Mara ei oikein on
  70
  1018
 2. Nykäsen Pialta pääsi itku

  Nykäsen leski itkee, kun gäntä ei kutsuttu vastaanottamaan Matti Nykäselle Urheilugaalassa myönnettyä palkintoa urheilun Hall of Fameen pääsystä. Palk
  45
  778
 3. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  74
  754
 4. Martina häikäisi Venla -gaalassa

  Martina sai kehuja sekä puvustaan että kauneudestaan.
  61
  446
 5. Häränvirasta löytyi ruumis

  Perjantaiaamuna löytyi naisen ruumis Häränvirrasta. Mitähän on tapahtunut ja kuka lienee?
  Äänekoski
  17
  445