Pankissa hermostuneet lainasta

Anonyymi

On rullu otettua lainaa kun suositelleet siis asuntolainan lisäksi kulutuslainoja autoon ja muihin vempeleisiin. Ensin kehottavat ottamaan sitten hermostuvat.
'Elmätilanne muuttunu mutta haitaako se ketä haittaa? Lainaa on ja tarjottu on.
Nytkö sitten ei lainaa enää myönnetäkään ja visat lopetettu. Lainan takaisinmaksu on viivästynyt ja tulee viivästymään. Alkanu miettimään maksaako koskaan.

10

188

Vastaukset

 • Kun lainanneet niin lainanneet odottakoon rahojaan mulla ei kiirettä enää mihinkään maksuihin. Kelalle menee muutkin maksut.
  Kuinka muilla joko loppuu kiinnostus maksaa?

 • Ei hätää sinulla, jos asunnon arvo kattaa velat.

 • Pitäskö muka myydä autot ja vempeleet pankin takia ei tulo kuulonkaan. Mä en haluu myydä mun vehkeitä riistäjille. Mitä muut mieltä?

 • Asunnon hinta laskenut kun ikää on eikä sijaitse niin keskuksessa pankki suosittelee myyntiä lainaosuus on 70% ei saa rahojaan takaisin jos myy.

  • Kyllä pankissa rahhoo riittää mitä ne siellä kyttää iloista kuluttajaa?


 • Kulutuslainaa vähentäny vain minimin Sitäkin on tietysti kun suosittelivat vaihtamaan auton ym. mökkin tuli samaan pakettiin. Lainaa siis on. Talosta 70 rosenttia mökeistä jne. 90 rosenttia maksamatta. Jos asus vaan rauhassa ei se niille kuulu maksan sitten joskus jotakin lyhennyseriä.
  Kuinka muilla?

 • Panki sitä varten että raha liikkuu. Mitäs myönsivät pitän kaiken hahahhahahaa itelläni.

 • Mitä lainaavat nyt ruikuttavat perään hulluja.

 • Sitähän mä sanoin just. Mitä se mulle kuuluu jos ruikuttavat. Sitähän mä sannooin niile että suu kiinni nyt.

  • Olet oikeassa, ei sinun tarvitse välittää pankin yhteydenotoista. Elät vai elämääsi. Sitten aikanaan ulosottomies pistää kämppäsi, mökkisi ja autosi myyntiin. Ei sinun siitäkään tarvitse välittää. Jos on lämmintä, voit nukkua vaikka puistoissa.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  200
  4306
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  30
  1561
 3. Tulipolttaaa...

  Liehuletti poltti viimeyönä parakkinsa,eikö pitäisi viiä suletulle.
  Haapavesi
  28
  519
 4. Autogallup

  Millainen on kaivattusi auto. Väri ja merkki?
  Ikävä
  69
  477