Pankissa hermostuneet lainasta

Anonyymi

On rullu otettua lainaa kun suositelleet siis asuntolainan lisäksi kulutuslainoja autoon ja muihin vempeleisiin. Ensin kehottavat ottamaan sitten hermostuvat.
'Elmätilanne muuttunu mutta haitaako se ketä haittaa? Lainaa on ja tarjottu on.
Nytkö sitten ei lainaa enää myönnetäkään ja visat lopetettu. Lainan takaisinmaksu on viivästynyt ja tulee viivästymään. Alkanu miettimään maksaako koskaan.

10

221

  Vastaukset

  • Kun lainanneet niin lainanneet odottakoon rahojaan mulla ei kiirettä enää mihinkään maksuihin. Kelalle menee muutkin maksut.
   Kuinka muilla joko loppuu kiinnostus maksaa?

  • Ei hätää sinulla, jos asunnon arvo kattaa velat.

  • Pitäskö muka myydä autot ja vempeleet pankin takia ei tulo kuulonkaan. Mä en haluu myydä mun vehkeitä riistäjille. Mitä muut mieltä?

  • Asunnon hinta laskenut kun ikää on eikä sijaitse niin keskuksessa pankki suosittelee myyntiä lainaosuus on 70% ei saa rahojaan takaisin jos myy.

   • Kyllä pankissa rahhoo riittää mitä ne siellä kyttää iloista kuluttajaa?


  • Kulutuslainaa vähentäny vain minimin Sitäkin on tietysti kun suosittelivat vaihtamaan auton ym. mökkin tuli samaan pakettiin. Lainaa siis on. Talosta 70 rosenttia mökeistä jne. 90 rosenttia maksamatta. Jos asus vaan rauhassa ei se niille kuulu maksan sitten joskus jotakin lyhennyseriä.
   Kuinka muilla?

  • Panki sitä varten että raha liikkuu. Mitäs myönsivät pitän kaiken hahahhahahaa itelläni.

  • Mitä lainaavat nyt ruikuttavat perään hulluja.

  • Sitähän mä sanoin just. Mitä se mulle kuuluu jos ruikuttavat. Sitähän mä sannooin niile että suu kiinni nyt.

   • Olet oikeassa, ei sinun tarvitse välittää pankin yhteydenotoista. Elät vai elämääsi. Sitten aikanaan ulosottomies pistää kämppäsi, mökkisi ja autosi myyntiin. Ei sinun siitäkään tarvitse välittää. Jos on lämmintä, voit nukkua vaikka puistoissa.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   690
   14876
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   126
   2313
  3. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   1522
  4. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   67
   1508
  5. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1290