EU-vihaajien pakolaisennusteet pieleen!

Anonyymi

EU-vihaajat ovat ennustelleet vaikka minkälaisia kauhukuvia Eurooppaan tunkevista pakolaismassoista, jotka muuttavat koko maanosan ihonvärin ja kulttuurin muutamassa vuodessa.

Totuus on toinen.

Koko Euroopan unionin alueelle on tullut tänä vuonna vähemmän ihmisiä kuin kertaakaan puoleen vuosikymmeneen. Marraskuun 25. päivään mennessä yhteensä 111 144 ihmistä oli tullut joko meren yli (81 prosenttia) tai maitse johonkin EU-maahan.

VERTAILUN vuoksi: esimerkiksi viime vuonna tulijoita oli koko vuoden aikana noin 141 500 ja niin sanottuna Euroopan pakolaiskriisin vuonna 2015 heitä oli runsas miljoona. Vuonna 2014 pakolaisia tai siirtolaisia tuli noin kaksinkertainen määrä tämän vuoden tilanteeseen verrattuna, YK-tilastot näyttävät.

Euroopan raja- ja merivartioviraston Frontexin mukaan vuosina 2008–2013 EU-alueelle saapui vuosittain noin 50 000–100 000 ihmistä. Näin ollen voi sanoa, että tilanne muuttoliikkeen osalta on ainakin hetkellisesti tasaantunut miltei ”kriisiä” edeltävien vuosien tasolle.

Tänä vuonna meren ylittäjiä tai maitse tulevia ihmisiä on saapunut eniten Afganistanista (noin 21 prosenttia) ja Syyriasta (17 prosenttia). Afganistanissa on sodittu neljä vuosikymmentä, Syyrian sisällissota alkoi keväällä 2011.

Muita merkittäviä alkuperämaita ovat tällä hetkellä esimerkiksi Marokko, Algeria ja Irak.

10

<50

Vastaukset

 • Ei pä tuleEU-vihaajien kommentteja.
  Kertoisitte nyt,miltä tuntuu,kun valeet paljastetaan kerran toisensa jälkeen!

 • EU-vihaajien pettymys on niin suuri, että valeetkin juuttuvat kurkkuun.

 • Kukaan järkevä ihminen ei usko noita Brysselin manipuloituja tilastoja. Mamuja tunkee kaiken maailman nimikkeiden varjolla valtavasti Eurooppaan.

  Kaiken lisäksi on JO myöhäistä estää sekä väestön- että uskonnonvaihto useimmissa Länsi-Euroopan maissa. Koska pelkkä nykyisten mamujen syntyvyyden suuri enemmyys tekee nuo vaihdokset todeksi. Kuten se kuuluisa laskelma osoittaa.

  Esim. Saksan väestöstä jo 25% on mamutaustaisia. Vielä hälyttävämpi ja paljastavampi on syntyneiden tilasto. Heistä jopa 42% on mamutaustaisia! Eli pian puolet ja ero sen kuin vain kasvaa nopeasti.

  Jo nuoremmat eunukit saavat vanhoina laulaa "Oodia ilolle" mamu- ja muslimienenmmistöisssä läntisissä jäsenmaissa. Siis jo EUvostolitto on vielä pystyssä, mistä Herra meitä varjelkoon...

  • EU-vihaaja pystyy vain valehtelemaan.

   Tilastot ovat tutktimustuloksia. EU-vihaaja esittelee valemadian tarinoita.


  • Anonyymi kirjoitti:

   EU-vihaaja pystyy vain valehtelemaan.

   Tilastot ovat tutktimustuloksia. EU-vihaaja esittelee valemadian tarinoita.

   höpö höpö huomaa sen katukuvassa että väitteesi ovat paskaa. Kyllä niitä tunkee kuten 2015 vuonna suurin osa yhä edelleen maassa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   EU-vihaaja pystyy vain valehtelemaan.

   Tilastot ovat tutktimustuloksia. EU-vihaaja esittelee valemadian tarinoita.

   Pukit häärivät jatkuvasti kaalimaalla, siis näiden tilastojen kimpussa. On aina muistettava että eurostoliitto on kaalimaa jossa häärii näitä pukkeja.


 • Kertoisiko joku lentokentille tulevista pimeistä lennoista. Mamuja siirretään salaa.

 • Suomivihaajat yrittää räksyttää omiaan. Pointti on, että kehitysmaalaisia on tullut massoittain Eurooppaan. Laittomasti turvallisten maiden läpi Suomeen asti. Päättäjillämme on ollut kova työ valehdella turvapaikanhakijoiden määrästä, sekä niihin uppoavista rahoista. Surkean mamutuspolitiikan kulut mitataan miljardeissa euroissa. Siis meillä, Suomessa. Se on kaikki pois kansan hyvinvoinnista.

  Kyllähän se kehitysmaamassa nyt vaan vaikuttaa monella sektorilla. Ei suomivihaaja tajua, millaisia muutoksia heidän mukana tulee. Esim meilläkin rikostilastot on kasvaneet, naisten ja lapsien turvallisuus on heikentynyt, kansa on jakautunut toisiaan vastaan riiteleviksi, "suvakit vs rasistit", politiikka on mädättynyt epäterveeksi kilpailuksi, on vihapuhefarssia yms. Katso itseäsikin. Vittuilet ja valehtelet kuin heikkopäinen. Te epäsuomalaiset suomivihaajat olette ei toivottua kuonaa meidän aitosuomalaisten riesana. Miksette muuta pois? Vaikka bryssälään.

  • Lapsellista valehtelua lapselliselta ääliöltä.


 • Miksi teillä suvakeilla ei logiikka toimi lainkaan? Ihmeen yksioikoista ajattelua.
  Kiitä niitä vastavoimia ettei suurempaa ryntäystä näy. Teidän ansiota se ei ole.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  67
  2925
 2. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  6
  404