Tulihan se taas sieltä tuo Antin husutus

Anonyymi

No nyt Antti Rinne sanoi TV klo 17:00 uutissa: " En ole millään tavalla puuttunut Postin neuvotteluihin ". On se pahaksi mennyt tuo husustus tauti, kun ei missään asiassa voi enää puhua totta. Että silleen.

33

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei syvässä koomassa ollut voi muistaa yli 2 viikkoa vanhoja sanomisiaan ja tekojaan.

      • Anonyymi

        No se dementia alkaa lähimuistin huonontumisena ensin. Että silleen.


    • Anonyymi

      Mistähän se johtuu, että Antin ilme on valehdellessa kuin meidän koiralla, kun sitä toruu.

      • Anonyymi

        No nyt se Antti jo tulistui Ylen toimitajan kysymyksestä Rovaniemellä. Toimittaja kysyin Antilta: " Aikooko Rinne vähentää puuttumistaan työmarkkinajärjestöjen neuvotteluihin " ?
        Että silleen. ILtalehti.


    • Anonyymi

      eihän Antti puuttunutkaan Paltan ja PAU:n välisiin neuvotteluihin, ilmoitti vaan ettei hyväksy työehtoshoppailua. Mikäs tässä nyt persja hiertää? Sekö että postilaiset eivät menettäneetkään palkkojaan? Ja persuille tiedoksi, postin pakettilajittelijat ne 700 olivat edelleen PAU:n jäseniä, vaikka uusi työnantaja (PostiPalvelut Oy) oli Mediualiiton jäsen.

    • Anonyymi

      Tyhmähän ihmisen täytyy olla jos luottaa yhdenkään politiikon sanomisiin. Samaa paskaa katellut tuolta taholta viisikymmentävuotta. Muuta ne osaa, kuin valehdella, että korvansa heiluu.

      • Anonyymi

        Poliitikon homma onkin nykyisin niitä ainoita, joihin ei tarvitse mitään koulutusta tai tutkintoa. Sen kyllä huomaa myös noista eduskunnasta pudonneista, jotka eivät saa mitään työtä.


    • Anonyymi

      Kyllä hallitus ja Rinne valehtelevat. Miksi Rinne olisi sanonut eduskunnassa, että maksetaan kertakorvaus, ellei sillä Postin väkertämä palkkojen alennus olisi ollut tiedossa ja sillä Rinteen siunaus.
      Luulen Postilta löytyvän riittävät todisteet Rinteen valehtelusta. Toinen asia on se, maksetaanko Postin johto hiljaiseksi.

      • Anonyymi

        Persu taas höpöttää, eihän tuo tuota todista. Jos asialla olisi ollut Rinteen siunaus, eihän hän silloin mitään kertakorvausta olisi ehdottanut.
        Postista on jo löytynyt Postin johdon ja Postin hallituksen valehtelut, Rinteen valehtelusta sen sijaan ei ole näyttöä löytynyt. Postin johtoa ei tarvitse omistajan maksaa hiljaiseksi, vaan omistajan kuuluisi erottaa sekä postin hallitus, että sen toimiva valehteleva johto.


    • Anonyymi

      Seuraavaksi tulee husuttelun husuttelu; puhuin 'muunneltua totuutta' vain hyvässä tarkoituksessa tai Paatero valehteli, postin hallitus (jokainen jäsenkö) valehtelee, ministeriön omistajaohjausosasto valehtelee, kaikki muut valehtelee... vain Antti...tunnetusti rehellisenä miehenä....ei valehtele:DD

      Nyt kaikki ministerien avustajat, vasemmistolaiset asiantuntijat, proffat, (ja vasemmistolaiset)kehumaan somessa Rinnettä, että saavat pitää hillotolppansa.
      On se oma etu mennyt jo rehellisyyden, arvojen ja kansan edun edelle. Eikä yhtään omatunto soimaa, eikä hävetä, eihän? :DD

      EUltakin tuli taas ukaasi kuinka EUbudjetinkin ovat saaneet sössittyä.
      Nyt on jo alkanut tulla lunta tupaan, puheenjohtajuus kaudesta, jota niin mahtipontisesti "kokoaan suurempana" lähdettiin muita itsenäisiä valtioita haukkumaan (arvomaailmasta), komentelemaan (Brexit), vaatimaan (taakanjako)...

      Missä on demareiden arvot ja oikeustaju? Eipä niitä ole näkynyt, päinvastaista kyllä.
      Mitähän ulkomailla kirjoitetaan pääministeristämme...

      • Anonyymi

        Harmittaako sinua oikeasti noin paljon kun Rinne ei valehtele ja nykyhallitus ajaa pienituloisten ja muuten köyhien asiaa.
        Mitä tulee EU budjettiin minkä mainitset, niin liittyy maatalouteen. No,meillä on kepulainen maatalousministeri ja olen ymmärtänyt että persutkin ainakin tähän asti ovat ääniä kalastellessaan tukeneet suomalaista viljelijää. Kepusta onkin siirtynyt porukkaa persuihin, taidat haluta että siirtyvät takaisin kepuun.


    • Anonyymi

      Mites se meni.....ei seepra raidoistaan pääse..

    • Husu ja Antti ovat toistensa mentoreita valehtelutieteissä.

    • Anonyymi

      No kohta tulee lisää Antin husutusta Kesärannasta oikein suorana lähetyksenä kertoo ILtasanomat. Että silleen.

    • Anonyymi

      Jos Antti ei valehtele....
      niin se toinen totuus on sitten ettei hänellä ole minkäänlaista arvovaltaa, uskottavuutta, luotettavuutta, saati ketään ei kiinnosta mitä sieltä suusta tulee..
      Ei ministerit (Paatero), ei valtionyhtiön hallitukset, ei ministeriön omistajaohjaus osasto...
      Miten ihmeessä kykenee jatkamaan pääministerinä?
      Kyllä sitä luottamusta pitää olla muihinkin, ministeriöihin/virkamiehiin, valtion yhtiöiden hallituksiin....kuin hillotolppalaisten hallituksen ministerit ja avustajat, työryhmät.

      Kansasta vain 3% antaa täyden tuen hallitukselle. Millä hallituspuolueella on varaa jättää se huomioimatta ja tukea Rinnettä?

      • Anonyymi

        Unohdat että oppositio ei saanut kansalta juuri sen parempaa tukea. Jos Maan hallituksella ei ole luottamusta johonkin ministeriön virkamieheen/naiseen, tai koko poppooseen tai valtion yhtiön hallitukseen, on ne vaihdettava. Eiköhän tämän episodin jälkeen niin tapahdukin, ainakin posti hallituksen osalta, tietysti ministeriöissäkin on porvarihallitusten jäljiltä paljon henkilöitä ( kokoomuksen myyriä), jotka yrittävät tuhota nykyhallituksen. Niitä vastaan on vaan toimittava kylmästi ja heitettävä pihalle.
        Ehkä pitäisi ottaa tässä (vain tässä) mallia muualta maailmasta, esim Jenkkilässä myös virkamiehet vaihtuvat vallan vaihdon mukana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Unohdat että oppositio ei saanut kansalta juuri sen parempaa tukea. Jos Maan hallituksella ei ole luottamusta johonkin ministeriön virkamieheen/naiseen, tai koko poppooseen tai valtion yhtiön hallitukseen, on ne vaihdettava. Eiköhän tämän episodin jälkeen niin tapahdukin, ainakin posti hallituksen osalta, tietysti ministeriöissäkin on porvarihallitusten jäljiltä paljon henkilöitä ( kokoomuksen myyriä), jotka yrittävät tuhota nykyhallituksen. Niitä vastaan on vaan toimittava kylmästi ja heitettävä pihalle.
        Ehkä pitäisi ottaa tässä (vain tässä) mallia muualta maailmasta, esim Jenkkilässä myös virkamiehet vaihtuvat vallan vaihdon mukana.

        Hallitukseen uskoi täysin 3%, oppositioon 14%. Huima eroa.

        Ensinnäkin Postin hallitus valitaan 1 siis yhdeksi vuodeksi kerrallaan. Siellä on mm. varapj. Suvi-Anne Siimes (vas.) joka oli Lipposen I ja II hallituksessa ministerinä.
        Pertti Miettinen , joka oli postityöntekijänä 1995-2002 ja PAU ry työehtoasiantuntijana 2002-2005. Posti Group Oyj konsernin valtakunnallinen pääluottamusmies.
        Toiseksi Postin hallintoneuvostoon laitettiin uusia jäseniä, kansanedustajia,
        mm. pj:ksi Aki Linden (sd.) ja varapj:ksi Atte Harjanne(vihr.)

        Virkamiehillä on myös omat työehtosopimuksensa. Ei niitä niin vain pihalle laiteta.

        Kirjoituksesi kuvastaa hyvin vasemmistolaista/stalinistista ideologiaa,
        eli "niitä vastaan on vain toimittava kylmästi (nappi otsaanko?) ja heitettävä pihalle"!!!!
        siis toisinajattelijoitako? Jotka eivät hyväksy ja alistu tottelemaan pääministeriä, joka on kyvytön johtamaan, jatkuvia "sammakoita", muunneltua totuutta...
        Tällaisen pääministerin vuoksiko pitäisi uhrata ja tuomita valehtelijoiksi Postin hallituksen jäsenet, valtionohjausyksikön jäsenet, virkamiehet, yksi ministeri jo uhrattiin....

        Eiköhän olisi demareiden parempi vaihtaa viisaampi/uskottavampi henkilö tilalle. Vai eikö demareilla todellakaan löydy yhtään siis edes 1 sellaista henkilöä?


    • Anonyymi

      Sanoi tuo Antti toimittajalle, että kysymys on väärä ja asenteellinen. Alkaako Antti jo määräillä toimittajia mitä ne saa kysellä siltä ? Kovin on itsevaltias meininkiä tuollainen puhe.

      • Anonyymi

        Antti onkin äijä, eikä mikään halla-aho.


    • Anonyymi

      Sotku on Markku Pohjolan yritys jatkaa Malisen linjalla, Paatero oli ottanut esille Postin johdon palkat, kyse oli tämän viemisestä vaikka väkisin.

      Postin hallituksen puheenjohtaja Markku Pohjola sanoo tiedotteessaan, että Posti on Malisen kaudella hyvin hoidettu yhtiö ja asetetut tavoitteet on saavutettu. Osakeyhtiössä hallitus tekee strategian ja toimitusjohtaja noudattaa sitä.

      Postin omistajaohjausministeri Sirpa Paatero (sd.) sanoi syyskuun alussa, että pakettilajittelijoiden siirtäminen huonomman työehtosopimuksen piiriin on keskeytettävä.

      Jos omistaja on tyytymätön Postin strategiaan, Postin hallitus pitää vaihtaa. Rinne asian lähiviikkoina hoitanee.

    • Anonyymi

      YLE uutiset to 12.9.2019:

      "Posti on suurten uudelleenjärjestelyjen edessä. Kolme erillistä asiaa hämmentää erityisesti: toimitusjohtajan palkka ja palkkiot, henkilökunnan palkkojen aiottu tuntuva lasku ja kolmanneksi: mikä on Postin perustoiminnan tulevaisuus?
      Posti on Helsingin Sanomien mukaan laskemassa jopa 8 000:n työntekijän palkkoja kirjepostin vähenemisen ja pakettipostin kiristyneen kilpailutilanteen takia.
      Postin kiistaan on ottanut kantaa pääministerikin. Antti Rinteen mukaan palkkojen alentamista pitäisi ehkä harkita kompensoitaviksi kertakorvauksella.
      - Posti on eittämättä isossa murroksessa, sanoo Ykkösaamussa omistajaohjausministeri Sirpa Paatero (sd.).
      Paatero toivoo, että postin ongelmat ratkaistaan työehtosopimusneuvotteluissa.
      Seija Vaaherkumpu haastattelee."

    • Anonyymi

      No nyt taidetaan pakoilla medioita, kun Kesärannassa on hiljaista onko kokous siirretty muualle vai toiseen aikaan alkavaksi ? Että silleen. TV1 uutiset.

    • Anonyymi

      Sammakkomies on hukkunut.
      IStv odotti lentoasemalla ja nyt Kesärannassa muun median kanssa,
      mutta sammakkomies on hukkunut.

      • Anonyymi

        Jospa se lento kävi Antin pumpun päälle.


    • Anonyymi

      Sairasloma.....?

    • Anonyymi

      Antti Rinne ei ole pienimmässäkään määrin milloinkaan puuttunut eikä ottanut kantaa Postin palkkariitaan.
      Ministeri Paatero sairastui ja halusi jäädä vapaaehtoisesti pois ministerin työstä, tehdä tilaa nuoremmille.

      Hallitus on täysin toimintakykyinen ja nauttii kansan suurta luottamusta.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      216
      3246
    2. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      118
      1904
    3. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      91
      1426
    4. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      195
      1312
    5. En mä mies tiedä

      Missä mennään, mitä me toisillemme ollaan. Pyörit mielessä, mutta kuitenkin pelkään jotain. Pelkään myös sitä, että olin
      Ikävä
      32
      1106
    6. Huomenna taitaa

      Päästä selvittelee ja kyselee vähän asiota. Sun verisukulaisten kanssa🤣 naiselle
      Ikävä
      18
      1053
    7. Jokos olet nainen

      Päässyt sinuiksi tämän palstan kanssa ja huomannut miten turhaa tänne on mitään kirjoitella. Yhteys meillä kyllä löytyy
      Ikävä
      97
      1027
    8. Olen päättänyt saada sinut

      Minua ei estot pidättele. Otan vaikka väkisin.
      Ikävä
      16
      1011
    9. Menikö sulla

      Jutut liian pitkälle?
      Ikävä
      45
      995
    10. Rehellisesti vieläkö toivot

      Että löydämme yhteyden uudelleen välillemme vai onko nykyinen tilanne hyvä? Tietäisitpä kuinka paljon olen kaivannut sin
      Ikävä
      44
      990
    Aihe