Naisen kidutus

Anonyymi

Kiitos Yle, sinä yhteisin varoin toimiva sisällöntuottaja.
Taas saamme seurata (Sorjonen) naisten ja tyttöjen kidutusta ja heidän runneltuja ruumiitaan tutkivia murheellisia miehiä. Kyllä on miesparkojen tilanne todella heikko, kuten myös Ylen ohjelmien taso. Todella kipeää paskaa. Tämä on Ylen omien sanojen mukaan laatudraamaa. Heidän kannattaa siis ostaa jostakin itselleen palkinto.

4

<50

Vastaukset

 • En pysty katsomaan Sorjosta enkä muitakaan väkivaltaan pohjautuvia sarjoja.
  Mulla menee yöunet, vaikka varsin hyvin tiedän, että ne ovat vain tv-ohjelmia. Kun samaa kuitenkin tapahtuu tosielämässä jossain päin koko ajan, niin ei millään viitsi niitä hupiohjelmana toljottaa.

  TV-kanavilta, ei miltään, enää tule mitään kunnollista, on vain joko täysin luokatonta ihmisuhdepaskaa (BB, Temp.T.Island jne) tai väkivaltasarjoja ja -leffoja. Muun ohjelma-ajan täyttävät uutiset ja sää. Samaa asiaa hoetaan aamusta iltaan puolen tunnin välein ja sanotaan kato netistä lisää.
  Hitto jos haluaisin katsoa uutisia netistä, niin minä olisin siellä netissä, en tvn äärellä!
  Nykyään ainoat ohjelmat joita katson mielelläni joka kerran ovat Arto Nyberg, tanskalaiset antiikkiohjelmat, sunnuntaiaamuisin tuleva Ruotsin rakennuksista kertova ohjelma, Strömsö ja Pitääkö olla huolissaan.

 • Ylen lähettämissä ohjelmissa on rikoksia ja väkivaltaa lähes kellonaikaan katsomatta. Kuvottavaa.

  • Olen ymmärtänyt, että Ylen porukassa on paljon nyhveröitä s-ihmisiä, joten on ymmärrettävää, että ohjelmat ovat tirkistelyohjelmia.


 • se on se rkp joka ihannoi noita psykopaatteja ja muitakin vähemmän paattteja ja siellä ne veronmaksajien . . . on vaikka ei voisi muuta uskoa eli sinne ne veromarkat ja eurot uppoo sanfranciskoo ja voi hyvänen aika sentään . . . hyvää tulevaa itsenäisyyspäivää suomalaiset sitten joskus . . .

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.