Aihe

Rinne ja hallitus valtamedian täysmaalituksen kohteena

Anonyymi

Nyt on oikeisto-omisteisella valtamedialla täysi infosota Rinnettä ja SDP-johtoista hallitusta vastaan. Kaikkien maalitusten äiti tämä mustamaalauskampanja, jolla suurpääomalle ja elinkeinoelämälle epämieluisa hallitus halutaan kaataa ennen palkkakierrosta ja todennäköistä työtaistelukevättä, jossa nykyinen hallitus ei edusta ja taistele työnantajien leirissä sekä uhkaile pakkolaeilla.

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tämä koko sotku on täysin EK:n masinoma Kokoomuksen avustuksella, johon hyppäsi mukaan myös persut!
   Niin HS kuin kusenkeltainen iltapäivälehdistö on rummutanut oikeistolaista vallanhimo tuutit kuumana.

   Kaikki pelkästään sen takia, EK haluaa heikentää ja polkea tavallisten palkallisten työehtoja ja halpuuttaa palkkoja, että Kela maksaisi verovaroistamme työnantajille kuuluvia maksuja!!
   Tämän takia EK + Kokoomus + persut ovat jahtaamassa Antti Rinnettä ja yrittämässä sekoittaa Rinteen koko kansan hallitusta.

   • Anonyymi

    Kaksi hyökkäystä joulukuussa, nyt on joulun aselepo helmikuulle saakka kunnes eduskunnan joululoma loppuu.


  • Anonyymi

   Oikeistolaisten Rinteeseen kohdistettu ajojahti, että saisivat hallituksen sekaisin ja pääsisivät itse toteuttamaan ja jatkamaan sipilän vaikutuksella ajamaansa kansalaisten kurjistuspolitiikka. Juuri tuo Sipilän vetämä kokoomus-politiikka syöksi Keskustan rappiolle.

   Sopan pääkeittäjät ovat EK + Kokoomus + persut + oikeistolehdistö!

  • Anonyymi

   Pitikö se MAALITTAMINEN KIELTÄÄ?!!

   • Anonyymi

    Ei se kokoomuksen ajama maalittamislainsäädäntö kiellä porvaripuoluekoneiston ja niiden omistaman valtamedian harrastamaa maalitusta, vaan sen tarkoitus on kieltää yksittäisten kansallismielisten ja hyvinvointivaltiodemokraattien harjoittama haitallinen kaverikapitalistien rötöstelyn ja väärinkäytösten paljastaminen, sekä myös ns. "vastuullisen talouspolitiikan" puoluekoneiston ja EU-liittovaltiokoneiston arvostelu. Lisäksi "oikean puolen" infosoturien kritisointi.


  • Anonyymi

   Meillä on täällä Hämeenlinnassa raavaita miehiä. AY-aktiiveja ja motoristeja. Vain odottamassa käskyä, koska aletaan noita kokoomuspersuja vähän opettamaan tavoille. Saavat oppia miten todellisessa maailmassa homma toimii.

   • Anonyymi

    Pysykää siellä, ei talvella voi nahkaliiveissä ajaa moottoripyörillä.


  • Anonyymi

   Typerät toimittajat horisee Jäätteenmäestä, takapiru on tietysti Sipilä kok+ek kytkentöineen.

   Ryömikää keltaliivilampaat mestarinne jalkojen juuressa.

  • Anonyymi

   Milloin Suomen "prime" ministeristä tulee pelkkä "pride" ministeri?

  • Anonyymi

   Juuri nyt Kokoomusmedia IS:n etusivun uutisotsikot täynnä poliittista propagandaa uutisotsikoissa Rinnettä, SDP:tä, demarijohtoista hallitusta, ay-liikettä ja työsopimusta ajavia työläisiä kohtaan. Ei ole ennen tajunnutkaan millaisia aivopesukoneistoja nämä mediapoolimediat ovat. Paltan johtaja päästetään myös kehumaan valtakunnasovittelijaa, joka ei saanut mitään aikaan ja haukkumaan Postilakon selvitystyöryhmää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   5886