Autonkieltäjä Sanna Marin pääministeriksi!?

Anonyymi

Tietää PS:n suosion nousun jatkumista jyrkällä kulmakertoimella.

10

84

  Vastaukset

  • Bussi tarvitsee uuden kuskin. Vanha ajoi bussin ojaan.

  • Ensin kielletään autot. Sitten kielletään jumalat.

   Vasemmisto-Sosialismi alkaa ottaa isoja harppauksia Suomessa. Mariinin kivikovan kasvon, totisen johtamisen jälkeen maa ei tule olemaan entisensä.

   • Jumalat jo kääntäneet selkänsä. Mikään ei enää ole entisensä.

    Ylen politiikan toimittaja Pirjo Auvinen ei luovuta hänkään. Utopiansa puolesta taistelee viime hetkiin. Moni muu olisi jo ymmärtänyt päästää irti.


  • Ei sitten istu ministeriauton takapenkille?

   • Toimittaja: "Te olette profiloituneet voimakkaasti polttomoottoriautojen kieltoasiassa ja juuri nyt istutte ministeriauton, ison polttomoottoriauton takapenkille, eikö teitä hävetä yhtään?"

    Ministeri Marin: "Nii, mutku.. ööö, aikataulu on kiireellinen. Heippa!"


  • Voi herrajestas. Kyllä nyt on suomi hyvissä käsissä. Kulmini, marin?, Ohisalo...ja naisia jo ennestään hallitus väärällään. Hyvä suomi. Hyvä tossusankari miehet.
   Viheltäkää jo tämä hullutus poikki.

  • Persuna toivon Marinista pääministeriä. Eero Heinäluoma olisi vastustajille pahin vaihtoehto ja ja nostaisi demarien kannatusta.

  • Marinkaan ei ryhdy kommentoimaan vaikeita asioita. Topakkana esiintyminenkään ei muuta sitä tosiasiaa, että tulevaisuudessa vastauksiakin pitää alkaa löytymään. Halla-ahon kanssa kommunikoidessa noita toistaiseksi ei ole ilmennyt. Kovin köykäiseksi hänen kaksinkamppailunsa on jäänyt.

   Nuoret poliitikot koettavat näytellä mahdollisimman uskottavasti, koskapa todellinen meriitti ei alkuunkaan vaativiin tehtäviin riitä. Todellisessa liemessä Suomi-neito nyt on.

   Poliittisilta toimittajiltakin edellytetään jonkinlaista vastuuta. Kovin fanaattisesti ajavat jo kohti seuraavaa katastrofia.

  • Marinin Via Dolorosa odottaa. Ei käy kateeksi.

  • Kusee silmään autoilijat maksaa maailman pelastaminen nimissä pitkin hampain

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   319
   4779
  2. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   114
   3186
  3. Laittoko Stefan instan yksityiseksi

   Stefanin insta yksityinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   2897
  4. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   366
   1425