Kerjäläiset ovat tarjonneet lapsille huumeita

Anonyymi

"Vapaavuori kertoo saaneensa viestejä, joiden mukaan huumekauppaa pyörittää joukko ”ns. romanikerjäläisiä”. Hänen mukaansa pillereitä on tarjottu toistuvasti myös lapsille ja nuorille. Kauppapaikan vieressä on esimerkiksi päiväkoti ja nuorisotila.

Kaupunki ja poliisi ovat Vapaavuoren mukaan jo sopineet, että valvontaa tehostetaan. Ongelmana tosin on, että huumekauppiaat viestivät nykyisin tehokkaasti toisilleen poliisin tulosta."

Olenkin aina ihmetellyt vihreiden intoa kutsua maahan kerjäläisiä ja tarjota näille veronmaksajan piikkiin palveluja. Nyt syy selvisi, huumekaupan edistäminen!

30

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vain pilvessä erehtyy äänestämään vihreitä.

    • Anonyymi

      Kohta virheet syöksyy sen kimppuun koska on ihmisoikeus hankkia elantonsa eli myydä huumeita. Lapset ovat uusasiakahankintaa.

    • Anonyymi

      Hutisalo vaatii pian selvitystä ketkä rasistit julkesivat paljastaa asian.

      Huumekauppa on ongelma vaan rasistien mielessä.

    • Anonyymi

      Jokaiselta metroasemalta saa nappeja!

      • Anonyymi

        Itse ainoa myydä kannabista Sörnäisten metroasemalla perjantaina 06.12.2019 kello 16 alkaen
        tervetuloa ostoksille. Valitsin tuon kellonajan koska vähä-järkiset homo-poliisit ovat aivan eri suunnassa eikä heitä kiinnosta tekemiseni kurvissa koska linnan tarkkailu on homo-poliiseille media sexikkäämpää

        Minut tunnistatte minulla on iso ämyri millä kuulutan R-kioskin kulmalla slogania huuumetttaaa


    • Anonyymi

      Romanian romanien ainoa syy olla Suomessa on tehdä rikoksia murtoja ryöstöjä jopa raiskasivat nuoren naisen joka lahjoitti kerjääjälle kympin. Äärimmäisen sairasta edes luulla että he ovat täällä pelkästään kerjäämässä.
      Heidän tehtailemansa murtosarjat ovat ammattimaista systemaattista rikollisuutta mutta EUta rakastava orjahallituksemme ei vaan voi asialle mitään.

    • Anonyymi

      On mahdollista etteivät kerjäläiset edes voi poistua täältä koska niin moni heidän miehistään istuu tällä hetkellä vankilassa. Eivät he voi jättää miehiään tänne ja palata talveksi Romaniaan kuten yleensä.

      EUSsa pitäisi olla laki jonka mukaan rikolliset joutuvat oman maansa vankilaan vaikka rikos olisikin tapahtunut jossain muussa maassa.

    • Anonyymi

      Varsinainen kerjääminen on vain savuverho rikollisen toiminnan peittelemiseksi. Varsinaiset rahat tehdään ryöstöillä ja huumekaupalla.

      Poliitikko joka toiminnallaan tai toimimatta jättämisellään edesauttaa huumekauppaa, on rikollinen ja vahvasti osasyyllinen huumeisiin kuoleviin lapsiin.

    • Anonyymi

      Maailmaa ei saa seisauttaa, kun se myy kauneintaan.

    • Anonyymi

      Pitkin oulunniemeä ne tarjosivat paljon muutakin.

    • Anonyymi

      Miksi maassamme on pakko sietää noita itäeurooppalaisia kerjäläisiä? Miksi näitä ei poisteta maasta ja miksi ne ylipäätään päästetään tänne? Jakamaton typeryyskö tämänkin sallii?

      • Anonyymi

        Vihreä äänestäjä haluaa huumeensa helposti?


    • Anonyymi

      Joku vihreä, oliko se Hassi, ilmaisi monia vuosia sitten jotenkin niin että kun romanit tekevät rikoksia Euroopassa on kyse vain siitä että heillä meitä on laajempi käsitys elinkeinotoiminnasta ja omistajuudesta.

    • Huumeiden myynti ja tarjoaminen loppuu kun kauppiaat ja heidän vinkkimiehensä otetaan kiinni ja laitetaan talteen "toistaiseksi" esimerkiksi reippaalle työleirille jonnekin pohjoisen rankametsään. Muutaman vuoden työharjoittelun jälkeen palautus Romaniaan ja ikuinen maahantulokielto jota varmistamassa biotunniste, sormenjäljet yms.

    • Kerjäläisille voisi tarjota kaasua.

    • Anonyymi

      Siitä voisi ainakin lähteä liikkeelle, että romanialaisten olisi syytä käydä suihkussa. Niin moni heistä on niin saastainen.

      • Anonyymi

        Zyklon puhdistaa perin pohjin.


    • Anonyymi

      Vihreiden mielestä kerjääminen johtuu köyhyydestä. Köyhä ei siis vihreän ajattelun mukaan mene töihin hankkiakseen elantonsa.

      Kyllä, työ on vihreille outo ja tuntematon asia.

    • Anonyymi

      Kerjäläiset lähtevät Bergenistä norjalaisen NRK-mediayhtiön dokumenttifilmin julkaisun jälkeen.

      NRK Brennpunkt -ohjelman dokumentissa Lykkelandet (Onnenmaa) piilokamerat seurasivat Romanian kerjäläisyhteisön erään talon asukkaita kahden vuoden ajan.

      Dokumentti kuvaa 140 -henkisen romanialaisen järjestäytynyttä kerjäys- ja prostituutioverkostoa. Filmissä muun muassa nähdään naisia kerjäämässä päivisin, ja prostituution ja pankkikorttivarkauksien parissa öisin. Dokumentissa paljastuu suuria rahasummia siirrettävän Norjasta Romaniaan.

    • Anonyymi

      EU antaa rahaa Romanian ja Bulgarian romanien olojen kohentamiseen jotta romanit eivät koluaisi pitkin EU maita kerjäten ja rötöstellen mutta noiden maiden paikalliset poliitikot ja virkamiehet rohmuavat rahat itselleen. Ruotsi kysyi asiasta muutama vuosi sitten EU byrokratialta mutta ei saanut vastausta kysymykseensä. Kallispalkkainen EU byrokratia on VÄTYSSAKKIA.

    • Anonyymi

      Näitä kerjäläisiä voi olla joskus kymmeniätuhansia Suomessa. Hesan lähistölle voi muodostua kymmeniä Itä-Euroopan romanien asuttamia suuria hökkelikyliä. He ovat huomanneet, että tänne saa vapaasti tulla ja he ovat huomanneet, että täällä saa helposti rahaa. Miksi he enää jäisivät köyhään Romaniaan ja Bulgariaan, kun suomalaiset jakavat heille ilmaista rahaa ja yhteiskunta tarjoa ilmaisia sosiaalipalveluita.

    • Anonyymi

      Vuosiahan ne jo sitä tehneet. Puuttuu vaan ne täysijärkiset jotka potkisivat ne ulos maasta.

    • Anonyymi

      Vihreää unelmaa päästään tunnelmasta nauttimaan

    • Anonyymi

      Kepu Olli Rehn oli aikoinaan EU:n laajentumiskomissaarina ja touhusi Romanian ja Bulgarian EU:hun. Yritti myös Turkkia EU:hun.

    • Anonyymi

      Kepu Rehn elättäköön Suomeen mönkineet ulkomaanromanit koska tienaa ökysti Suomen pankin pääjohtajana.

    • Anonyymi

      Aarnio tai mopojengit eivät ole vihreitä kuin romanejakaan.

    • Anonyymi

      Hurjaa.

      Äitini aikoinaan kuvasi noita romanikerjäläisiä. Heillä oli myös valvojana iso korsto, joka vähän tykkäsi kyttyrää tästä kuvaamisesta. Korstolla vielä paksu kultaketju tai jotain.

      Sinänsä suhtaudun sympatialla näihin naisiin. En kyllä rahaa anna, koska eivät he sitä itse saa. Mutta toivoisin, että he löytäisivät oikean tavan hankkia elantonsa. He ovat varsinaisesti turistin statuksella täällä.

      Näin joskus ohjelman romanialaisista. Siinä nainen kävi Italiassa siivoamassa ja kävi välillä kotonaan. Jossa taasen sätti miestään, joka yritti hoitaa kotia ja lapsia parhaansa mukaan. Nainen halusi jonkun parvekkeen taloonsa ja kaikki mitä mies teki oli väärin.
      No nainen sai lopulta tuon lisälaajennuksen, mutta mies teki itsemurhan samaisen parvekkeen alla.

      Karmivaa. Romania on tietty köyhä maa ja kun naiset näkevät muiden maiden ihmeellisyydet, alkavat hekin kaivata ja vaatia samaa. Mutta viaton mies-parka, joka ei muusta tiedä ja yrittää hoitaa lapset ja talon naisen hummatessa muualla pitkiä aikoja. Ei varmaan kestänyt jatkuvaa parjaamista, kun kaikkensa teki.

      Epäilys tietenkin nousee, että tienasiko nainen rahoja myös huoraamalla; sitä ei dokumentissa näytetty? Ja suunnitteliko varttuvaa tytärtään mukaan samalle alalle?

      Mutta miten tuollainen maa nousee, jos kaikki vaan lähtevät hakemaan elintasoa muualta. Romanien tulisikin ehkä uudelleen ajatella ikiaikaista kerjäämis-ansaintaansa. Yhtä hyvin hekin voisivat tehdä oikeita töitä. Mutta ilmeisesti se ei kuulu kulttuuriin.

    • Anonyymi

      Onko Taponen ehtinyt jo kiistämään moista tapahtuneen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      206
      4974
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      292
      3085
    3. 134
      1797
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      228
      1647
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1451
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1223
    7. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      76
      1173
    8. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1164
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1129
    10. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1128
    Aihe