Linnan itsenäisyyspäiväjuhlat harmittaa

Anonyymi

Minua harmittaa joka vuosi näistä linnan itsenäisyyspäivistä vouhottaminen. Minusta riittäisi aivan hyvin, jos eduskunnan sisällä kansanedustajat joisivat kahvit Suomen itsenäisyyden kunniaksi. Turhan väsyneet juhlat ja tosi kyllästyttävät. Tavikset saavat katsoa kun eliitti juhlii - ei mitään järkeä.

23

74

  Vastaukset

  • Jakakaa tätä linkkiä, että saamme kaikenlaisen uskonnollisuuden pois valtion rattaista:

   ET TARVITSE USKONTOA:
   http://Jeesus-on-Herra.com/et-tarvitse-uskontoa/

   Linkkiä pitäisi jakaa niin paljon, että kaikki kansalaiset tietävät asian.

   • Virkavalta on ainakin varautunut, maijoja on ainakin katukuvassa!


  • voisihan sitä ajatella, että jokainen viettäisi itsekseen suomen itsenäisyyttä tai vähintään polttaisi sen sini valkoisen kynttilän ja tuumaisi asiaa.

  • Suomi ei ole itsenäinen vaan EU.n osavaltio. Jos olisimme itsenäinen maa, kevyt autot olisivat tulleet teillemme kuten edellinen hallitus päätti, emme maksaisi millekkään unionille jäsenmaksuja, meillä olisi oma keskuspankki, oma raha, jne..

   Itsenäisyyspäivä pitäisi lakkauttaa, tai ainakin nimi muuttaa esim. kansallisuuspäiväksi.

  • Herää kysymys keitä varten linnan juhlat ovat ? EI KANSALAISIA varten, vuodesta toiseen lähes samat henkilön esiintyvät siellä. Pitäisi luoda järjestelmä jossa juhlijat vaihtuisivat vuosittain. Esimerkiksi kun kansanedustaja tulee valituksi, sinä vuonna hän olisi kutsuttu. Samoin kaikki kansliapäälliköt sun muut henkilöt jotka nyt ovat vuodesta toiseen paikalla, parhaat jopa eläkeläisinä. Tuntuisi paremmalta jos se olisi kansalaisten juhla. Erikoisesti suomalaisten juhla, koska kansainvälistyminen lisääntyy joka asiassa. Tämä vois olla "meidän juttu" . Muissa asioissa tietenkin toimisimme kansain välisesti. Tuntuu nyt olevan keskinäisen kehun kerho. Merkityksetön juhla tavalliselle ihmiselle.
   Valehtelijoiden klubi .

   • juuri näin, hyvä pointti


   • Kyse on Vapaamuurarien juhlasta. Siellä juhlitaan kansalta kavalluksen riemua.


  • en ole ikinä kattonut. siellä todella paljon semmosia jotka kuuluisivat linnaan mutta ei tommoseen linnaan. siten joku pelle lässyttää lumpuista, hirveitä rättejä ripustavat ämmät päälle ja sitten herkkuja mässyttämään ja köyhä kansa maksaa viulut .

  • Isäntä ja emäntä harmittavat eniten. Kaksi kokoomusaktiivia teeskentelee koko kansan presidenttiparia. Yäk.

  • Köyhää kansaa oli tänään Hurstin itsenäisyyspäivän juhlissa eli kaatosateessa jonottamassa ruokaa Hakaniemen torilla. Ei edes sisätiloja ole julkinen valta tälle juhlalle osoittanut, vaan ihmiset saavat jonottaa ruoka-avustusta NÄLKÄÄNSÄ säässä kuin säässä - palellen, sairastuen, jo olemassa olevat sairaudet pahentuen.

   Ja samaan aikaan hyväosaisten joukkio juhlii kansan piikkiin presidentin linnassa yltäkylläisestä, kalliista herkkutarjoilusta nauttien, alkoholia siemaillen, tanssien, selfieitä räpsien. Ja media vouhottaa lapsellisesti joka vuosi juhlapuvuista, herkuista ja linnan boolista kuin taikajuomasta.

   Suomen itsenäisyyden turvanneet eivät taistelleet ja uhranneet henkeään makaaberien linnan rättijuhlien vuoksi. Juhlissa ei ole enää edes nimeksi arvokkuutta, pelkkää näyttäytymistä. Ei mitään tekemistä demokratian kanssa, turhat ja ylisuuret riistovallan juhlat, aika vihdoinkin lopettaa.

   • Oikeassa olet. Hävetkää suomen johtajat ja pressa


  • Vilkaisin kättelyä juuri oikeaan aikaan, opiskelukaveri kätteli presidenttiparia.
   Voisihan noita juhlia vähän supistaa, kohdentaa sotaveteraaneille ja kansanedustajat vain kerran vaalikaudessa. Onneksi sentään takavuosien paljastava, pintaliitopukeutuminen on muuttunut asiallisenpaan suuntaan. Yökerho juhlat on erikseen.

  • Tämähän on täysin hanurista, että kansanedustajat kutsutaan joka vuosi linnaan. Eikös se riitäisi että heidät kutsutaan kerran edustus aikannaan. Saisivat valita minä vuonna sitten menee. Joku tolkku siihen täytys saada, mutta kun päättäjinä on oma ittensä, niin eihän siitä tuu mitääm.
   Kamalaa kateltavaa oli nytkin, kun Tynkkynen ja sen siippa kulkivat käsi kädessä heti kättelyn jälkeen. Haavistokaan ei ollut lasten kateltavaa! Se tästä vielä puutus, että Haavisto ja homppeli ottais vastaan koko vieraat! Voi kauhia.

  • Iltapuvuista pistin merkille, että Kanervan puolisolla taisi olla lähes tai täysin samanlainen kolttu kuin viime vuonna sukeltajasankarin vaimolla oli. Oranssi, vartalonmyötäinen, geometrinen asu. Sellainen asu, joka vaatii ns mallivartalon päästäkseen täysin oikeuksiinsa.

  • en jaksanut katsoa. Vuodesta toiseen sama piiri pieni siellä pyörii. Alkaa vaikuttaa niin takapajuiselta meiningiltä. Eikö todella keksitä mitään muuta tapaa juhlia.
   Itsenäisyys on toki juhlan arvoinen, mutta tavat uusiksi. Kiitos.

   • Ei kai sitä monikaan kokonaan katso. Puuduttavaa jo se kättely. Muilla kanavilla ei oikein ollut järkevää katsottavaa, joten annoin juhlien pyöriä taustalla. Niinistö sentään nostanut veteraanit paremmin esille kuin edeltäjänsä.


  • Turhat ja kalliit juhlat .Saman rahan voisi antaa Hurstille tai Pelastusarmeijalle.
   Saisi aika paljon aikaan.
   Suomi voisi ottaa mallia Dutertesta Filippiineiltä.Hän lopetti mokomat ökyjuhlat .
   Juhlat on kyllä mutta tarjoilu koostuu halvasta paikallisesta ruuasta ja tuotteista.
   Samoin hän pukeutuu halpaan mutta juhlavaan paikalliseen asuun joka on todella halpa.
   Sielläkin oli ennen Dutertea kalliit ökyjuhlat Suomen malliin.

  • Tuntuu että itsenäisyyspäivän linnanjuhlat on kilpailu kellä naisella on elegantein puku.
   Tämmösen kilpailun voi järjestää ihan muulloin kun itsenäisyyspäivänä.
   Tuntuu , että itsenäisyyden todellinen merkitys hämärtyy .
   Toki on muodon vuoksi muutama veteraani siellä että tulee hyvä mieli.
   Varsinkin kun on vaan muutama jäljellä.
   Miksei 1960-70-80-luvulla ollut veteraaneja ? Häpeäisitte.

  • En katsonut tänäkään vuonna, tuskin seuraavanakaan vuonna.
   Eipä olisi voinut vähempää kiinnostaa.

  • Rumia pukuja, ei oikein pukuja ollenkaan suurimmalla osalla. Ostettu vaan kangasta ja vedetty vartalon ympärille ja nekin olemattomat ryysyt liian avonaisia.
   Persujen Tynkkynen toi matkassaan mustan ukon linnaan. Mikä häpäisy.
   Seuraavissa äänestyksissä tuskin saa yhtään ääntä. Toivottavasti ei.
   Tynkkynen ei ole sopiva ihminen perussuomalaisiin.
   Tynkkynen ei ole ihan viisas.

  • Tarkoitit siis itsenäisyyden muistopäivää.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   80
   4570
  2. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   204
   4141
  3. Puma hakee uutta elättäjää.

   Nyt on nahkahousut jalassa ja Kämpissä uuteen nousuun. Taitaa olla uus lompakko hakusessa kv-staralla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   180
   2593
  4. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   83
   915