Johnson pakoilee haastattelua?

Anonyymi

BRITANNIAN vaaleihin on enää vajaa viikko, ja pääministeri Boris Johnsonin konservatiivipuolue johtaa yhä selvästi mielipidemittauksia. Johnsonin oma uskottavuus on kuitenkin saanut vaalien alla tuntuvan lisäkolauksen: onko pääministeri pelkuri?

Johnson on pakoillut armottomana grillaajana tunnetun toimittajan Andrew Neilin televisiohaastattelua. Kaikki muut pääpuolueiden johtajat ovat suostuneet vuorollaan Neilin piinapenkkiin. Vain Johnson ei ole halunnut panna itseään kysymyksille alttiiksi.

Torstai-iltana Neil kyseenalaisti Johnsonin uskottavuuden BBC:n televisiolähetyksessä. Toimittajan synkkä puhelu twiitattiin myös BBC:n Twitter-tililtä. Videolla on jo yli neljä miljoonaa näyttöä.
”Olemme pyytäneet jo viikkojen ajan häntä [Johnsonia] asettamaan päivän”, Neil sanoo.

Hänen mukaansa kaikkien puolueiden johtajat ovat suostuneet nyt ja aina ennenkin BBC:n haastatteluun ennen vaaleja. Vain Johnson on tekemässä poikkeuksen.

”Vielä ei ole liian myöhäistä. Haastattelu odottaa täällä ’uunikuumana’, kuten herra Johnsonilla on tapana sanoa. Johtava teema on luottamus – – ja miksi niin moni on pitänyt häntä epäluotettavana.”

Neilin mukaan kyse on myös siitä, voiko Johnsonin lukuisiin vaalilupauksiin luottaa. Hän ihmetteli myös sitä, kuinka Johnson voi pääministerinä toimia uskottavasti suurvaltojen johtajien kanssa, jos hän ei uskaltaudu puolen tunnin haastatteluun Neilin kanssa.

2

<50

Vastaukset

 • BoJon pystyy kuka tahansa haastattelija ottamaan valeista kiinni.
  Siksi niitä on paras välttää. Vaalivoittoa ei kannata riskeeerata.

  • On ihan viisasta politiikkaa välttää haastattelua, jossa jää valeista kiinni.
   Niitä kun BoJolla riittää.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Nikolle syyte Sofian pahoinpitelystä

  Oikea unelmavävy.
  45
  1017
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  795
 3. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  397
 4. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  17
  375