Johnson pakoilee haastattelua?

Anonyymi

BRITANNIAN vaaleihin on enää vajaa viikko, ja pääministeri Boris Johnsonin konservatiivipuolue johtaa yhä selvästi mielipidemittauksia. Johnsonin oma uskottavuus on kuitenkin saanut vaalien alla tuntuvan lisäkolauksen: onko pääministeri pelkuri?

Johnson on pakoillut armottomana grillaajana tunnetun toimittajan Andrew Neilin televisiohaastattelua. Kaikki muut pääpuolueiden johtajat ovat suostuneet vuorollaan Neilin piinapenkkiin. Vain Johnson ei ole halunnut panna itseään kysymyksille alttiiksi.

Torstai-iltana Neil kyseenalaisti Johnsonin uskottavuuden BBC:n televisiolähetyksessä. Toimittajan synkkä puhelu twiitattiin myös BBC:n Twitter-tililtä. Videolla on jo yli neljä miljoonaa näyttöä.
”Olemme pyytäneet jo viikkojen ajan häntä [Johnsonia] asettamaan päivän”, Neil sanoo.

Hänen mukaansa kaikkien puolueiden johtajat ovat suostuneet nyt ja aina ennenkin BBC:n haastatteluun ennen vaaleja. Vain Johnson on tekemässä poikkeuksen.

”Vielä ei ole liian myöhäistä. Haastattelu odottaa täällä ’uunikuumana’, kuten herra Johnsonilla on tapana sanoa. Johtava teema on luottamus – – ja miksi niin moni on pitänyt häntä epäluotettavana.”

Neilin mukaan kyse on myös siitä, voiko Johnsonin lukuisiin vaalilupauksiin luottaa. Hän ihmetteli myös sitä, kuinka Johnson voi pääministerinä toimia uskottavasti suurvaltojen johtajien kanssa, jos hän ei uskaltaudu puolen tunnin haastatteluun Neilin kanssa.

2

<50

  Vastaukset

  • BoJon pystyy kuka tahansa haastattelija ottamaan valeista kiinni.
   Siksi niitä on paras välttää. Vaalivoittoa ei kannata riskeeerata.

   • On ihan viisasta politiikkaa välttää haastattelua, jossa jää valeista kiinni.
    Niitä kun BoJolla riittää.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   99
   5003
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   158
   4426
  3. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   100
   3035
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   43
   2214