Taas kerran vasemmistoporukka

Anonyymi

Pilaa itsenäisyyspäivän. Ihme kun näiden pellejen touhuja ei edes poliittinen poliisi pysäytä!

4

<50

Vastaukset

 • "Tarkoitatko kun vihervasemmistolainen ”feministi” lepakko näytti rintansa suorassa lähetyksessä linnanjuhlien jatkoilla. "

  Oliko pressan juhlissa miesten sisäpiirejä kahvipöydissä, kuten Honkasalo jo osasi eduskunnasta sanoa?

  • Aivan naurettavaksi on politiikka mennyt,kun hallitusta kasaa entinen pääministeri joka jäi valheista kiinni ja erosi....en ole minäkään tästälähin enää rehellinen vaan alan varkaaksi ,valehtelijaksi ja salametsästäjäksi. Vituttaa kepulitkin kun kiemurrellaan rinteen edessä ja pidetään ovea auki,niinkuin me äänestäjät oltas niin tyhmiä ettei tajuta. Poltin kepun jäsenkirjan ja räkäsin perään,sillä Halla aho sai yhden kannattajan lisää, joka ei rosvokommunisteja kumartele. Saattanan rosvoporukka.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Aivan naurettavaksi on politiikka mennyt,kun hallitusta kasaa entinen pääministeri joka jäi valheista kiinni ja erosi....en ole minäkään tästälähin enää rehellinen vaan alan varkaaksi ,valehtelijaksi ja salametsästäjäksi. Vituttaa kepulitkin kun kiemurrellaan rinteen edessä ja pidetään ovea auki,niinkuin me äänestäjät oltas niin tyhmiä ettei tajuta. Poltin kepun jäsenkirjan ja räkäsin perään,sillä Halla aho sai yhden kannattajan lisää, joka ei rosvokommunisteja kumartele. Saattanan rosvoporukka.

   Suomi on nykyään Rinnestan.


 • Vasemmistoliitto pilaa joka päivä suomalaisten elämää.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 47
  1083
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  839
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  20
  407
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  403