Taas kerran vasemmistoporukka

Anonyymi

Pilaa itsenäisyyspäivän. Ihme kun näiden pellejen touhuja ei edes poliittinen poliisi pysäytä!

4

<50

  Vastaukset

  • "Tarkoitatko kun vihervasemmistolainen ”feministi” lepakko näytti rintansa suorassa lähetyksessä linnanjuhlien jatkoilla. "

   Oliko pressan juhlissa miesten sisäpiirejä kahvipöydissä, kuten Honkasalo jo osasi eduskunnasta sanoa?

   • Aivan naurettavaksi on politiikka mennyt,kun hallitusta kasaa entinen pääministeri joka jäi valheista kiinni ja erosi....en ole minäkään tästälähin enää rehellinen vaan alan varkaaksi ,valehtelijaksi ja salametsästäjäksi. Vituttaa kepulitkin kun kiemurrellaan rinteen edessä ja pidetään ovea auki,niinkuin me äänestäjät oltas niin tyhmiä ettei tajuta. Poltin kepun jäsenkirjan ja räkäsin perään,sillä Halla aho sai yhden kannattajan lisää, joka ei rosvokommunisteja kumartele. Saattanan rosvoporukka.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aivan naurettavaksi on politiikka mennyt,kun hallitusta kasaa entinen pääministeri joka jäi valheista kiinni ja erosi....en ole minäkään tästälähin enää rehellinen vaan alan varkaaksi ,valehtelijaksi ja salametsästäjäksi. Vituttaa kepulitkin kun kiemurrellaan rinteen edessä ja pidetään ovea auki,niinkuin me äänestäjät oltas niin tyhmiä ettei tajuta. Poltin kepun jäsenkirjan ja räkäsin perään,sillä Halla aho sai yhden kannattajan lisää, joka ei rosvokommunisteja kumartele. Saattanan rosvoporukka.

    Suomi on nykyään Rinnestan.


  • Vasemmistoliitto pilaa joka päivä suomalaisten elämää.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   42
   2211
  2. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   31
   1310