Vaihtuuko pääministeripuolue?

Anonyymi

Pääministerin tehtävä on pitää matalaa profiilia itsensä ja oman puolueensa osalta ja hoitaa, että hallitus toimii hyvin, hallitusohjelma toteutuu. Jokaisella ministerillä on oma vastuualue, johon pääministeri EI SAA mennä. Kysymys on toimivalta-asioista. Sama koskee ministeriä omassa ministeriössään. Ministeri EI SAA puuttua tiettyihin asioihin, jotka on määritelty virkamiesten tehtäviksi tietyillä menettelytavoilla.

Paatero puuttui omistajaohjauksessa yrityksen asioihin. Hän ylitti valtuutensa. Hyvä corporate covernance on sitä, että omistaja toimii AINOASTAAN yhtiökokouksessa siellä tekevillä päätöksillä. Rinne meni Paateron alueelle ja Paatero meni yli oman alueensa. He molemmat erehtyivät kosiskelemaan kannattajiaan tahi olivat pakotettuja puhumaan "palkalla pitää tulla toimeen" tai "työehtoshoppailun" kieltämisestä. Se oli väärin. Se ei kuulunut ministerin toimenkuvaan. Sen takia heidät erotettiin tai he joutuivat eroamaan tehtävistään.

Eräs demarivaikuttaja sanoi, että Rinne teki sen, miten häntä oli ohjeistettu. Siis Rinne oli marionetti. Jos on näin, niin tulevaisuus ei ole yhtään sen lupaavampi. Miten voi olla hallituksessa? Ei mitenkään. Kohta uusi kriisi esillä ja taas jouduttaisiin erottamaan.

Löytyykö SDP:stä kykyä toimia pääministerinä? Pitääkö vetovastuussa olevaa puoluetta vaihtaa? Pitäisikö Kepun ottaa vastuu? Lintilä? Kulmuni? Vanhanen? Vai ihan toinen puolue? RKP? Henrikson, jolla on pitkä kokemus ja osaa olla mukava!!!

Kysymys on siitä, miten hallitusohjelma saadaan toteutettua. Siinä ei ympäristökosiskelu tai ay-kosiskelu ole paikallaan, Ei ollenkaan. Ykkösasia on työllisyysden nostaminen. Ilman sitä ei ole mitään.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eipä tarjolla taida olla pääministeriainesta. Se että nyt pakkotilanteessa jostain nuorikosta tehdään pääministeri ei helpota hallituksen asemaa tai vie Suomen asioita eteenpäin. Sama nähty puolueiden puheenjohtajien nuorennusleikkausten kohdalla.
      Tulevien hallituspuolueiden tulisi nyt aikuisen oikeasti miettiä hallitusohjelmaa!!
      Mihin rahat riittävät? Mitä on yhteistyö? Onko se valtataistelua vai oikeasti sitä että globaalissa maailmassa hoidetaan Suomen, Suomalaisten asioita. Niitä ei hoideta ylenpalttisella ilmastohysterialla, vanhakantaiseen AY toimintaan sitoutumalla, maailmoja syleilemällä jne. jne.
      Nyt tarvitaan oikeata johtamista, oikeita johtajia joilla on selkeä linja sekä visio kuinka Suomeen Suomalaisille saadaan töitä, kuinka vanhukset hoidetaan ilman pörssiyhtiöhoivakoteja, kuinka syrjäseudut infroineen pidetään asuttuina, kuinka jokaiselle tarjotaan mahdollisuus käydä kouluja, opiskella (ihminen kuitenkin sitten itse tekee valintansa haluaako opiskella), kuinka näitä opiskeluaikoja ei venytetä ja vanuteta, miten ilmastoasioiden suhteen toimitaan niin että se ei syö Suomen kilpailuetua, mahdollisuuksia toimia markkinoilla, kuinka Suomalaista työtä, elintarviketta, palvelua tuetaan niin että Suomalaiset käyttävät näitä jne. jne.
      Em. asioita ei voi hoitaa ns. yhden asian liikkeet, kiilusilmäiset kiihkoilijat tms. taustayhteisöt. Tarvitaan kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä kompromissin teko taitoa sekä ymmärrystä siitä että asioilla on taipumus toteutua kun niille annetaan aikaa.

    • Anonyymi

      Oikein puhut muuten paitsi hoivakotiasiassa. Terkkarit ja julkiset hoivakodit eivät kykene. Demarit ovat nostaneet tikunnokkaan ja lehtiin yksityisten hoivakotien virheet. Yritys korjaa aina toimintaansa, jos se haluaa elää. Se ei ole ongelma. Ongelma on ne tuhannet kuntien hoitamat hoivakodit, joissa vanhukset viruvat yhtälailla, mutta niistä ei uskalleta tehdä kanteluita. Ne on ongelma ja niiden virheitä ei poliitikot saa korjatuksi. Ne virheet tulevat esiin vain kuolemantapausten yhteydessä ja silloinkin levitetllään käsiä.

      Pääministerin pitää olla koko Suomen johtaja eikä ajaa omaa asiaansa. Siihen ei demari kykene. Pääministeri tarvitaan Keskustan tai RKP:n rivistä. Kulmuni, Vanhanen, Henriksson.

    • Anonyymi

      Ei kahta Anttia peräkkäin käy kuin avioliitossa kaksi saman nimistä peräkkäin ja meni perrse
      lleen .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe