Jumala loi homot

Anonyymi

Ainakin jos kretuilta kysytään:

"Kaikki mikä on olemassa on olemassa ainoastaan sen takia että Jumala haluaa sen olevan olemassa, eikä mitään sellaista ole olemassa mitä Jumala ei olisi tänne luonut."

Johon Mark5 todistaa väkevästi:

"Tämä pitää täysin paikkansa!"


Jos tuosta nyt lähdetään veistelemään, niin tuohan tarkoittaa että jumala loi sellaisetkin asiat kuin homous ja abortti. Ja haluaa että ne ovat olemassa. Joten kretujen jotka näistä kahdesta saavat närästystä tulisi osoittaakin se kiukuttelunsa jumalalle suoraan...

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mutta nykyihmisistä 96 % on aivopesty maallisin kirjauskonnoin monoteismiin, mikä on jumalille kauhistus.

      Aloittajakin takertuu yhteen jumalaansa, niin koko väite siitä eteenpäin menee metsään.

      Keskivertoihminen on taantunut hengellisesti järkyttävän paljon 10000 vuoden takaisesta. Siksi ihmiskunta hävinnee olemassaolonsa oikeutuksensa joitakin yksiköitä ja yksilöitä lukuunottamatta.

      🌅

    • Anonyymi

      Eikä kannata ynistä mitään syntiinlankeemuksesta tai saatanasta slllä Jumalahan nekin loi ja katso! sekin oli kaunista ja hyvää.

    • Anonyymi

      Vähäistäpä näyttää "tietosi" olevan näistä asioista! Tai sitten vaan esität yksinkertaista.

      Tämähän (homous) on vain yksi ilmentymä ihmisen rappeutumisesta joka on seurausta, no jos et tämän vertaa tiedä niin tuskin sitä ymmärtäisit vaikka sen sanoisinkin.

      Eli, Jumala ei ole luonut homoja VAAN he (ja muut kehityshäiriöt) ovat seurausta lajin rappeutumisesta.

      Evolutionistitkin varmaan ymmärtää että siinä vaiheessa kun suurin osa ihmisistä on homoja niin ei taida olla kovin suurta todennäköisyyttä että ihminen lajiutuisi joksikin muuksi lajiksi!

      Eli, kyllähän totuus on se että uusien lajien syntymisen sijasta täällä kuolee lajeja sukupuuttoon - eli se siitä evoluutiosta uusien lajien synnyttäjänä!

      • Anonyymi

        Ei, kyllä tuossa alussa kretu todistaa että kaikki on jumalan luomusta, myös homot ja abortin. Ja näki että se oli hyvä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei, kyllä tuossa alussa kretu todistaa että kaikki on jumalan luomusta, myös homot ja abortin. Ja näki että se oli hyvä!

        Ei yksi kretu kesää tee!


      • Anonyymi

        Jyri hyvä, rappeutuminenkin on osa Jumalan suurta suunnitelmaa aivan kuten homotkin. Jos yrität väittää ettei Jumala muka ole luonut homoja niin sepäs on jo sellaista pyh.häväistystä että johan siitä Mark5ikin suuttuu. Ja helvettiäkö sinä evoluutiosta rupeat hölisemään, vaikka tämä on kreationismipalsta? Raamattu ei edes mainitse evoluutiota. Tarkkailepa siis vähän mitä aivoistasi sormiesi kautta näppikselle valutat, heeheheeh.


      • ROT on palstalla tunnustanut, että hänen mielestään "syntiinlankeemus" ja sitä seurannut "rappioituminen" on täsmälleen kristittyjen Jumalan suunnittelemaa ja tahtomaa.


      • "Evolutionistitkin varmaan ymmärtää että siinä vaiheessa kun suurin osa ihmisistä on homoja niin ei taida olla kovin suurta todennäköisyyttä että ihminen lajiutuisi joksikin muuksi lajiksi!

        kreationistikin varmaan ymmärtää (no joo?) että jos homoja on noin, muistaakseni, alle 4 % väestöstä, niin tilanne jossa ne olisivat enemmistössä on aika epätodennäköinen. Homous ei tartu, vaikka kreat siunatussa tyhmyydessään saattavatkin kuvitella niin.


      • iowa kirjoitti:

        "Evolutionistitkin varmaan ymmärtää että siinä vaiheessa kun suurin osa ihmisistä on homoja niin ei taida olla kovin suurta todennäköisyyttä että ihminen lajiutuisi joksikin muuksi lajiksi!

        kreationistikin varmaan ymmärtää (no joo?) että jos homoja on noin, muistaakseni, alle 4 % väestöstä, niin tilanne jossa ne olisivat enemmistössä on aika epätodennäköinen. Homous ei tartu, vaikka kreat siunatussa tyhmyydessään saattavatkin kuvitella niin.

        Sir James Frazerin kirjassa "The Golden Bough" kerrotaan eräästä lounaisafrikkalaisesta heimosta, joka ei tuottanut jälkeläisiä luonnonmukaisesti, vaan niin, että ryösti toisten heimojen lapsia ja kasvatti näistä jäseniään.

        Heimo eli ihmissyönnillä. Ravintona sillä oli ryöstämiensä lasten biologiset vanhemmat ja sukulaiset.

        Heimon seksitavoista Sir James ei kirjassaan kerro mitään, eikä sitä kuuluiko siihen pelkkiä miehiä, mutta tämä on hyvin luultavaa.

        Näin on siis mahdollista, että voi olla kulttuuri harrastamatta normaalia biologista lisääntymistä, mutta se on tietysti kuitenkin riippuvainen toisten harrastamasta normaalista biologisesta lisääntymisestä.

        Ilkeät ja suvaitsemattomat valkoiset miehet Lounais-Afrikkaan mennessään ei tietenkään osanneet arvostaa tätä hienoa kylttyyriä vaan hävittivät heimon.


    • Anonyymi

      > jumala loi sellaisetkin asiat kuin homous ja abortti.

      Tottakai! Omaksi kuvakseen....

    • Anonyymi

      Kun kehitys on mennyt eteenpäin huimaa vauhtia, niin jos tulevaisuudessa raskaudessa nähdään poikkeavaa, esim. homo olisi syntymässä, voitaisiin silloin raskaus keskeyttää.

      • Anonyymi

        No eihän tämä pelastaisi ihmiskuntaa koska homothan eivät muutenkaan lisäänny!


      • Anonyymi

        Toisaalta lääketieteen kehitys voi jossain vaiheessa antaa miehillekin mahdollisuuden tulla raskaaksi. Ehkä homoudesta sitten tulee taas hyväksyttävää, kun homotkin kykenevät siihen, mitä uskiksilta vaaditaan = lisääntymään kuin kanit.


      • Anonyymi kirjoitti:

        No eihän tämä pelastaisi ihmiskuntaa koska homothan eivät muutenkaan lisäänny!

        Ei ne muutkaan vaikeavammaiset yleensä lisäänny, ovat kyllä vaivaksi vanhemilleen, kustannukseksi yhteiskunnalle.


      • Anonyymi
        kekek-kekek kirjoitti:

        Ei ne muutkaan vaikeavammaiset yleensä lisäänny, ovat kyllä vaivaksi vanhemilleen, kustannukseksi yhteiskunnalle.

        Homouden liittäminen vaikeaan vammaan on halventavaa. Vaikka et homoista pitäisi niin tuo on jo mauton lausahdus.


    • Anonyymi

      Jumala tai Absoluutti on luonut kaiken, mutta ihminen luo asioille merkityksen. Ihminen luo mielensä kautta merkityksiä, ja jää niihin jumiin, koska ei pääse puhtaan tietoisuuden tilaan, jossa kaikki vaan on, ilman merkityksiä.

      • Anonyymi

        Puhtaan tietoisuuden tilassa millään ei ole merkityksiä. No jos sinä kerran niin sanot...


    • "Jumala loi homot"

      Väärin sanottu!
      Kun Jumala oli lopettanut luomistyönsä ja ensimmäiset ihmiset olivat paratiisissa, siellä ei ollut yhtään homoa eikä tehty yhtään abortteja, joten homous ja abortit eivät kuuluneet Jumalan luomistekoihin. Ne tulivat ihmisen syntiinlankeemuksen jälkeen.
      Samasta syystä emme voi myöskään sanoa, että murhat ja varkaudet olisivat Jumalan luomia.

      Kun sanomme, että Jumala on luonut kaikki, tarkoitamme silloin sitä, että Jumala on luonut koko maailmankaikkeuden, jossa voi tapahtua sekä hyvää että pahaa.

      • Anonyymi

        Jos Jumala on luonut kaiken, se sisältää myös homot ja paiseruton ja kaiken muun tällaisen elämään sisältöä antavan moninaisuuden. Jos olet eri mieltä, kiellät sen että Jumala on luonut kaiken. Vaikka paiserutot yms. olisivatkin Saatanan luomia, Jumala loi myös Saatanan tai itse asiasa jopa siitti hänet. Muistat kai että Raamatun mukaan Saatana on Jumalan poika?

        Syntiinlankeemushan oli joka tapauksessa Jumalan suunnittelema, sillä mitään ei tapahdu Jumalan tietämättä eikä tahtomatta. Tämän olet itsekin myöntänyt, joten jos väität vastaan, olet jälleen kerran ristiriidassa itsesi kanssa. Ja kukapa loi sen ihmisen, joka syyntakeettomana lankesi syntiin, jota ei tiennyt synniksi koska ei tiennyt hyvän ja pahan eroa. Hänen syntinsä oli siis se, että hän halusi oppia tietämään hyvän ja pahan eron. Siitäköhän kumpuaa sinunkin hysteerinen tietämisen pelkosi?

        Uskosi on niin hataralla pohjalla, että sen lopullinen romahus on vain ajan kysymys. Sitkeudut noihin selityksiisi yhä pahemmin.

        Vieläkö muuten olet sitä mieltä, että evoluutioteorian mukaan ihminen on kehittynyt simpanssista?


    • Anonyymi

      Jumala ei luonut syntiä ,koska jokainen
      joka lankee syntiin tietää omassatunnossa sen tekevänsä.
      Mikäli et kuuntele omantunnon ääntä
      erkaannut Jumalasta ja se tarkoittaa
      ,että sielunvihollinen on saanut sinusta
      lujan otteen.Vertauskuvannollisesti
      voi sanoa että jos polvesi on rikki niin
      helpompaa on juosta maraton kuin
      päästä irti sielunvihollisen vallasta.

    • Anonyymi

      Ihmisapinoista bonobot, läheistä sukua meille, harrastavat paljon seksiä pelkästä elämänilosta ja vain harvakseen lisääntyäkseen. Kumppani on yhtä usein samaa sukupuolta kuin vastakkaista, koskee sekä naaraita että uroksia. He tekevät sitä myös itsekseen.
      Onko koko laji siis kehityshäiriöinen (ja joutaa helvettiin moisesta käyttäytymisestä; mitä ihmettä Jumala on oikein ajatellut?!)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      784
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe