joulukuuseton nokia

Anonyymi

Olen vihervasemmiston kanssa samaa mieltä hiilinielua pitää lisätä jätetään tänä jouluna kuuset metsään,ostetaan luontoystävällisiä muovikuusia suojellaan luontoa kuten luonnonlapsi reetta.

5

<50

Vastaukset

 • Ei kommunistit vietä Jeesuksen syntymäpäivää.

  • Kommarit uskoo joulupukkiin.


 • Oliko tuo aloitus vitsi vai aivopieru. Myytävät kuuset ovat pääsääntöiseti istutettuja tarhakuusia, ja niiden tilalle kasvatetaan joka vuosi uusia, mutta muovi jää ihmisten vaivoiksi.

  • Joulukuusi kasvaa vuodessa noin parimetriseksi näinkö on.Eikö istutettu kuusi olekaan hiilinielu että ne voi kaataa muutaman päivän iloksi?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Joulukuusi kasvaa vuodessa noin parimetriseksi näinkö on.Eikö istutettu kuusi olekaan hiilinielu että ne voi kaataa muutaman päivän iloksi?

   Kirjoitin, että joka vuosi istutetaan uusia, en väittänyt, että ne vuodessa kasvavat myyntikuntoon. Ja todellakin, niitä istutetaan vähintään saman verran kuin niitä kaadetaan.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 45
  1017
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  795
 3. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  397
 4. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  17
  375