Maailmanloppu

Anonyymi

Siis kertokaa mulle maailmanlopusta oon tippunu kärryiltä?????????? Jotkut sanoo et Se on menny jotkut taas et se tulee ja jotkut et se tulee vasta 27vuoden päästä???!!! Plis kertokaa

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      sadut satuina... ja loput loppuina?? ja sadutkin loppuu aikanaan... :)

    • Anonyymi

      21.12.2019...eli pian tulee.

    • Anonyymi

      Sitten kun vedät viimeset henkäykset ja kuolet pois tulee sulle maailmanloppu sama pätee meihin muihinkin ja meitä ennen olleisiin joille maailmanloppu on jo tullut

    • Anonyymi

      Maailmanloppu meni jo. Ja kuten aiemminkin, niin kukaan ei huomannut mitään, aivan kuten ei tule huomaamaan niitä tuleviakaan.

    • Anonyymi

      Esivallan uskomukset ym on erikseen. On ne sitä ajan loppuessakin, laskien toki. Aika varmasti.

    • Anonyymi

      Tämmöinen voisi olla yksi elämän päättymisen teoria mikä vastaa ajihistorian päättymistä eli loppua, Dinosaurukset yli kansoittivat maailman äheltämällä ja kuolivat osin yllättäen ilmestyneeseen infektioon. Infektion heikentämä eläin kanta kuoli terveidenyksilöiden lisääntymiskyvyttömyyteen. Dinosaurusten asteroidi kuolema on epäilyttävä sillä maapallon on jo silloinkin olut kiertoradallaan satoja miljoonia vuosia vanha meidän aikaa, suojaisassa linnunradan kapalossa. Löydetyt viitteet asteroidi kuolemasta on vulkaanisesti aktiivisemmalta ajalta verraten tähän nyky hetkeen joka on ollut suotuisa suurikokoisille dinosauruksille. Luonto ehkä itse ilman ulkopuolista vaikutusta tasapainottaa maapalloon muodostunutta elämää.

    • Anonyymi

      Tapahtumien järjestys on ymmärtääkseni tämä:
      Jeesus hakee uudestisyntyneet kristityt pois tempauksessa, joka voi tapahtua jo tänään. Sen pitäisi tapahtua viimeistään 2021, koska Jeesus sanoi, että sama sukupolvi joka näkee Israelin valtion uudestaan syntymisen näkee myös Jeesuksen paluun kuninkaana. Psalmin 90 mukaan sukupolvi on 70-80 vuotta. Tempauksesta alkaa seitsemän vuoden vaivan aika, jonka Jumala on tarkoittanut lähinnä valitun kansansa, juutalaisten ravisteluun niin että he kääntyisivät Messiaansa puoleen. Lopussa he niin tekevätkin. Jeesus palaa, kun hänen kansansa kutsuu häntä. Siihen mennessä ehtii tapahtua kauheuksia, joita ei ole koskaan ennen ollut eikä koskaan enää tule. Antikristus, maailmanhallitsija nousee. Hänellä on apurinaan väärä profeetta, käsittääkseni paavi pakollisine maailmanuskontoineen, inkvisitioineen ja kristittyjen ja juutalaisten vainoineen. Siinäkin ajassa monet vielä pelastavat ikuisen sielunsa, mutta sen he voivat tehdä vain alistumalla marttyyreiksi. Kristinusko kielletään tuona pahuuden aikakautena. Nyt elämme vielä armon aikaa. Nyt voit vielä ottaa Jeesuksen vastaan, ja ilman mitään omia hyviä tekojasi saat olla mukana ylöstempauksessa. Nyt on viimeiset hetket tulla uskoon helposti. Sitten motivoidut auttamaan muitakin ihmisiä pelastumaan.

      Jeesus tulee takaisin vaivan ajan lopussa, omiensa kanssa, tuhoaa vihollisensa, ja asettuu hallitsemaan Jerusalemiin tuhanneksi vuodeksi. Sen jälkeen hän luo uuden taivaan ja uuden maan. Sitä ennen on vielä viimeinen tuomio, jonne helvetissä siihen asti olleet nostetaan kuulemaan tuomionsa ja heidät heitetään palavaan järveen.

      Jos olet uskossa, sinulla ei ole mitään pelästtävää. Pahat ihmiset voivat kyllä tappaa ruumiisi, mutta sielusi pelastuu sillä hetkellä, kun uskot Jeesukseen. Tee päätöksesi nyt. Jeesus saattaa tulla millä hetkellä hyvänsä. Älä jää tänne. Maallinen elämä on ikuisuuteen verrattuna vain hetki. Maailman rikkaimmillekaan ei ole mitään lohtua entisistä rikkauksistaan, kun kärvistelevät tuskissaan ikuisesti, ilman loppua.

      • Anonyymi

        Omistan lehtisen: ISRAEL JA IANKAIKKINEN RAKKAUS. KALERVO SYVÄNTÖ.

        Lehtisestä luettua: Jeesuksen tulemus a) ylöstempaaminen, Jeesus kohtaa seurakuntansa pilvissä ja vie Karitsan häihin b) Jeesus tulee suurella voimalla ja kirkkaudella perustamaan rauhan valtakuntansa maan päälle. Tämä tapahtuu MUUTAMIA VUOSIA YLÖSTEMPAAMISEN JÄLKEEN.
        TUHATVUOTINEN VALTAKUNTA rauhanvaltakunta, jota Kristus hallitsee pyhiensä kanssa 1000 VUOTTA MAAN PÄÄLLÄ JERUSALEMISTA KÄSIN.

        Pelastuneet adventistit ovat 1000 vuotta taivaassa, ei täällä tuhoutuneen maan päällä. Taivaassa ei ole syntiä, eikä kuolemaa oleva.

        Kaikille tilaa riittää kaikille paikkoja on.

        1234567---


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5480
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3507
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1632
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      203
      1579
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1048
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe