Ympäristölautakunta näpertelee puunkaatomaksun kanssa

Anonyymi

Puunkaatomaksu ja hulevesimaksu ovat molemmat täysin turhia hankolaisten kiusaamista. Eri asia, jos niitä peritään ei-hankolaisilta. Hankolaiset ovat maksaneet koko kunnallistekniikan, sen ylläpidon ja kaupungin henkilöstön palkat maksaessaan kunnallisveron. Sen lisäksi ei tarvitse kerätä byrokraattisia erillismaksuja, joiden tuotto on negatiivinen.

Tulevassa kokouksessa väännetään jo tehtyä päätöstä, jossa määriteltiin puunkaatomaksun hinnaksi 70 euroa/puu. Nyt sitä ehdotetaan nostettavaksi 100 euroon ensimmäisen puun osalta, että konttoritöihin riittää enemmän rahaa.

Maksetaanko konttorihenkilölle palkka puunkaatomaksusta? Ostetaanko katselmuspolttoaineet puunkaatomaksusta? Miten kaupungin kustannukset muuttuvat, jos henkilöt istuu perseellään konttorissa tai lähtevät katsomaan ja ihmettelmään paria puuta parin kilometrin päähän? Kasvaako kustanukset? Ei, ei ja ei! Palkka maksetaan kerran kuussa ja sillä hyvä, Sen on veronmaksajat maksaneet. Hei haloo Peltonen! RKP!??? Vai onko niin, että JHL on todellakin vääntänyt erillispalkan puiden katselemisesta? En ihmettelisi sitä yhtään!

Erillismaksut koskemaan vain vapaa-ajan hankolaisia. Hankolaiset veronmaksajat ovat jo kaiken maksaneet veroissaan. Laskutusbyrokratia ja reskontran hoito, tiliöinti tulevat kalliimmaksi kuin maksujen keruu! Julkistetaan paljonko erillismaksut ovat. Erittely hankolaiset ja vapaa-ajanhankolaiset, niin katsotaan, mikä helvetin suuri merkitys niillä on.

Kaupungin taloudenpito on polarisoitunutta; toisaalta näperrellään klemmareiden ja kopioiden kustannusten jakamisella osastolta toiselle, näperrellään hulevesi, puunkaato-, vene, kohta koitavero- ym. maksujen kanssa ja toisaalta roiskitaan miljoonia satama-altaisiin ja maankaivuuhommiin. Missä kohtaa asiakas eli kuntalainen saa jotain, eikä koko ajan kyykytetä?

Taas tulossa "investointi" Kuningattarenvuoren kallioseinämien vahvistamiseen, 200.000 euroa. Kuinka paljon se parantaa kaupunkilaisten hyvinvointia? Ja lapsilla ei ole koulussa lautaa, että voisivat rakentaa lintulautoja. Hyvää Joulua.

13

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ..."Erillismaksut koskemaan vain vapaa-ajan hankolaisia. Hankolaiset veronmaksajat ovat jo kaiken maksaneet veroissaan. Laskutusbyrokratia ja reskontran hoito, tiliöinti tulevat kalliimmaksi kuin maksujen keruu!

      Julkistetaan paljonko erillismaksut ovat. Erittely hankolaiset ja vapaa-ajanhankolaiset, niin katsotaan, mikä helvetin suuri merkitys niillä on."

      Paljonko hulevesimaksuilla kerätään? Entä puunkatomaksuilla? Yhden hengen byrokratia maksaa 35.000 euroa.

    • Anonyymi

      Puunkaatomaksun ja hulevesimaksun kanssa näperrellään, ovat molemmat pissi meressä ja samalla kaupunki tekee miljoonatappion. Sitä kaunistellaan ottamalla sataman voittovaratililtä extramiljoona. Miksi? Olisi näytetty totuus, miten asiat ovat.

      Seuraavan vuoden budjetti landaa hitusen voitolle. Sekin hyväksytään vain yhden henkilön enemmistöllä. Missä on yhteistuumaisuus? Miksi tyyliin puolet olivat eri mieltä?

      Svenska yle tv: "Denna dividend hjälper alltså till att lappa hålen för detta års bokslut som därmed ser ut att landa på minus 20 000 euro.

      Inga utsvävningar år 2020
      Nästa års budget visar ett överskott på 226 000 euro. Det är resultatet av armbrytning på flera nivåer i stadens förvaltning och i sista hand bland fullmäktigemedlemmarna.

      Budgeten godkändes slutligen med en rösts marginal."

      Talous on ihan kuralla! Ollut jo vuosia. Valtavat lainat, kunnalisveroäyri huipussa ja väki kaikkoaa. Ei ihme, koska "talousnero" SDP ja lammaskatras RKP ovat olleet vallassa. On siinä Tubba Ekholmilla ihmettelemistä ja töitä!

      • Anonyymi

        Taskusta toiseen rahan siirtely ei muuta konsernitilinpäätöstä. Kusessa ollaan. Tuloslaskelman kaunistelu syö kaupunkilaisten säästöjä, jotka ovat satamayhtiön taseessa.

        Eri asia on, jos lisämilkki olisi tullut kaupunkonsernin ulkopuolelta, vaikkapa Tehtaanniemen tontin lisälaskusta.


    • Anonyymi

      Puunkaatomaksu pois. Hulevesimaksu pois. Ei koiraveroa. Ei venemaksua. Ei aurausmaksua. Ei tietullia. Ei parkkimaksuja.

      Lopettakaa ihmisten nöyryyttäminen ja kurmuuttaminen. Byrokratia on kalliimpaa kuin kerätyt erityismaksut ja ne saavat ihmiset vain vihaisiksi.

      Veroina kerätään aivan riittävästi rahaa. Se kattaa kaiken. Myös jokaisen kaupungin palkkalistoilla olevan palkan. Asukas on asiakas.

    • Anonyymi

      Jonkun hemmetin puun kaatamisia käsitellään virkamiestasolla ja lautakuntatasolla katselmuksineen päivineen! Ei paljon järki päätä pakota. Olisiko resurssit käytettävä johonkin tarpeellisempaan? Paljonko puulle tulee hintaa nykymenettelyllä?

      • Anonyymi

        Rönkkö on kiusannut hankolaisia ihmisiä ja taloyhtiöitä.lautakunnat ovat olleet unessa.tarvittaessa puu pitää saada kaataa pihalta.nykyinen lautakunta armahtakaa ihmisiä.


    • Anonyymi

      Puunkaatomaksut eivät ainakaan kustanna itseänsä ja vituttavat hankolaisia. Onko perustuslain mukaista, jos omalta tontilta ei saa kaataa omia puita?

    • Anonyymi

      Rönkkö ei ole kiusannut ketään, hän ei päätä puiden kaatoluvista. Sen sijaan kaupungingeodeetti Lukkonen kylläkin. Luukkonen on ominut itselleen päätösvallan siitä minkä puun saa kaataa ja minkä ei.

    • Anonyymi

      Kun noudattaa lakia, tulee sanomista, ellei, tulee vielä enemmän sanomista
      "Puiden kaataminen asemakaava-alueella on aina luvanvaraista toimintaa (maankäyttö- ja rakennuslaki 128§)."

    • Anonyymi

      Kyllä voi sanoa että lainsäätäjät ovat kaukana ihmisen tarpeista.masla valuu parkkipaikalla puusta.kaatomaksu lupa 360 valuu sekin hukkaan lupaa ei tule.se vituttaa.Vituttaa.

    • Anonyymi

      Eikö ole ihmeellistä, että oman puun kaatamisesta omalla tontilla pitää maksaa monta sataa euroa ja pitää maksaa vaikka ei saisi lupaa kaataa omaa puuta omalta tontilta? Sitä Hangossa eläminen tarkoittaa. Eri asia on, jos kaupunki säätelisi omistamiensa tonttien, siis vuokratonttien puunkaatoa, nehän ovat kaupungin puita, mutta tontin omistajien puiden sosialisointi on kyllä syvältä.

    • Anonyymi

      Hulevesimaksu hupenee byrokratian kustannuksiin. Siitä ei ole mitään iloa kaupungille. Puunkaatumaksu 100€ kattaisi ehkä just ja just katselmoinnista aiheutuvat kustannukset, mutta lopputuloksena on turhia papereita, joita kukaan ei tarvitse mihinkään. Ne harvat riitoihin johtavat tapaukset olisi voitu välttää merkitsemällä sellaiset puut, joita puunhalailijat haluavat suojella. Mikäli joku haluaa kaataa puunhalailijan rakastajattaren (puun), niin sitten voisi olla jokin lupaproseduuri asian hoitamiseksi.

    • Anonyymi

      saisi hangon kaupunki kaataa kaikki ne rumat ja mädät puut bulevardilta ja appelgrenintieltä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      103
      1869
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1835
    3. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1834
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1350
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1310
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1296
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1281
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe