EU vääristelee kaikkea todellista

Anonyymi

EUn tieteilijät kieltävät jo omenan syömisen matkoilla,ikäänkuin se jotain vaikuttaisi tautien leviämiseen. Vainoharhaisuus johtaa toimia eikä enää mikään järki. Tämä osoittaa sen että trollaus on pimentänyt todellisuuden. Eihän tässä ajattelussa ole tulevaisuutta vaan näin joudutaan umpikujaan. Saa kai turistitkin syödä maissa omenoita ja kantaa vatsassaan miljoonia tauteja ja tuoda ne kotimaahansa eikä EUn virkahenkilöt kuten Husu-Kallio tee asialle mitään,eikä voi tehdä.Turismia eivät nämä tyypit pyri estämään vaikka juuri se on monen ikävän asian takana.
EU on aina tukenut kaikkea tyhmää toimintaa josta seuraa ongelmia. Näin on ihmisten työpaikat ja ansiot tuhottu eikä EU ole pystynyt luomaan järjestystä talouteen eikä oikein mihinkään.Kaikkihan elämässä perustuu työhön ja säästämiseen jolla estetään luonnonvarojen tuhlaaminen ja ympäristön pilaaminen.Tähän EU ei osaa puuttua vaan antaa köyhyyden kukoistaa ja rosvojen saalistaa. Oikean tiedon sensurointi vallan väärinkäytöllä. Bittirahan levitys ja pankkitilien tyhjentäminen .Valehtelu ihmisten hyvinvoinnista ja rosvoilun hyväksyminen on jo johtanut talouden umpikujaan josta ei ole ulospääsyä.
Jotkut kyllä ymmärsivät totuuden jo 25 vuotta sitten. Saksassa tosin vasta viime aikoina .Siihen on ollut syynä talouden lasku ja ydinfyysikko Merkel.Nämä tieteilijät eivät käsitä oikeastaan mitään kansan asioista eikä kansantaloudesta.Talonpoikaisjärki on kadonnut ja sen on korvannut nettihömppä josta on syntynyt pelkkää ongelmaa kaikille.Netistä on tullut valtava propagandakoneisto joka muuttaa mustan valkoiseksi.

0

<50

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

    Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
    Sinkut
    92
    5276
   2. Haavisto aikoo jatkaa

    ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
    Maailman menoa
    89
    922
   3. Maisa perhelomalla Levillä

    Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
    Kotimaiset julkkisjuorut
    59
    869