Aihe

Nuorten paha olo

Anonyymi

Gangsterijengi oli rikkonut kymmeniä postilaatikoita Tyrkkölän ja Viholan suunnalla. Onko sama jengi nyt mennyt hajottamaan linja-autopysäkkien lasikatoksia Ylöjärvellä?

4

126

  Vastaukset

  • Toi mitä hajotetaan kertoo jo väen tason. Tolla sille vesseleille ei voin kuin nauraa. Postilaatikot, ikkunat sun muuta varmaankin ne osaisi rikkoa katoksen kin kun hirmuisesti yrittää. Huomiota hakevat reppanat leikkivät koviksia.. naurattaa.!!
   Terveisin Tampereen mies 45v.

  • Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä toissa viikonloppuna Etelä-Nokialla liikkuneesta, postilaatikkoja hajottaneesta nuorisoporukasta.

   Tutkinnanjohtaja Ossi Kaarion mukaan tähän asti saatujen tietojen perusteella epäillyt tekijät ovat noin 15-vuotiaita. Joukossa on myös hieman sitä nuorempia ja vanhempia. Epäillyt ovat pitkähköjä ja hoikkia ja pukeutuneet tummiin vaatteisiin. Joku joukosta on osoitellut asuntojen ikkunoita vihreällä laservalolla.

   Epäillyt ovat myös aiheuttaneet haittaa liikenteelle laittamalla muovikartioita ajoradalle.

  • Poliisille on tehty kolme rikosilmoitusta ilkivallasta, jota on tehty viime viikonloppuna Kankaantakana.

   Ilmoitusten mukaan kolmesta autosta on hajotettu takalasin pyyhkijät lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

   Samat nuorisorikolliset asialla?

   • No ny on koulusta lomaa ja isukki ja äiskä vetää lärviä viikon on taas vi..n kiva mennä kepposteleen kun kukaan ei vahdi.
    PAITSI MINÄ olen tällä kertaa varautunut:)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1711