Kiitos positiivisesta uudistuksesta

Anonyymi

Sen jos vielä joku kertoisi, että milloin nyt sitten pitää/saa varata sen katsastusajan? Pelottaa että tulee ajettua katsastamattomalla autolla. Jos nyt olen oikein ymmärtänyt, niin katsastusväli on lyhentynyt?

3

83

  Vastaukset

  • Jos auto on käyttö-/ajokiellossa tai liikennekäytöstä poistettuna, täytyy varata aika katsastukseen, että saa ajaa sinne.

  • Katsastusväli on lyhentynyt sillä tavalla, että joka vuosi joudut varaamaan katsatusajan entistä aikaisemmin. Vanha systeemi oli parempi, kun tiesi aina milloin katsastusaika on.

  • ei se mihinkään ole lyhentynyt, Kannattaa käydä katsastamassa aikaisintaan 1kk ennen edellisen vuoden päivää niin saa vuoden plus jukunen päivä.

   Jos käy leimalla 5kk ennen takarajaa niin silloin on käyttänyt leimasta vain osan, mutta muutos hyvä jos on ostamassa autoa ja haluaa tarkastuttaa auto ennen ostopäätöstä.

   Myös katsastusajan siirrot onnistuu nyky-systeemillä hyvin.

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
   Pandemiat
   134
   10895
  2. Pitääkö yhteiskunnan elättää 5 lapsinen perhe?

   Kouluttamaton pariskunta, jossa mies käy töissä ja tienaa 2000 euroa kuussa, tekee putkeen 5 lasta ja perheen äiti sitten on kotiäitinä 20 vuotta. O
   Köyhyys
   115
   5377
  3. Stockmann konkurssiin ?

   Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.
   Maailman menoa
   157
   5312
  4. Nanna ja Martina eivät ole enää

   kavereita? Onko taas käynyt samalla tavalla, että runsas ja muutenkin hedelmällinen ystävyys on lopahtanut? Alkuun oltiin kuin paita ja p... Ei sekään
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   1264