Kiitos positiivisesta uudistuksesta

Anonyymi

Sen jos vielä joku kertoisi, että milloin nyt sitten pitää/saa varata sen katsastusajan? Pelottaa että tulee ajettua katsastamattomalla autolla. Jos nyt olen oikein ymmärtänyt, niin katsastusväli on lyhentynyt?

3

81

  Vastaukset

  • Jos auto on käyttö-/ajokiellossa tai liikennekäytöstä poistettuna, täytyy varata aika katsastukseen, että saa ajaa sinne.

  • Katsastusväli on lyhentynyt sillä tavalla, että joka vuosi joudut varaamaan katsatusajan entistä aikaisemmin. Vanha systeemi oli parempi, kun tiesi aina milloin katsastusaika on.

  • ei se mihinkään ole lyhentynyt, Kannattaa käydä katsastamassa aikaisintaan 1kk ennen edellisen vuoden päivää niin saa vuoden plus jukunen päivä.

   Jos käy leimalla 5kk ennen takarajaa niin silloin on käyttänyt leimasta vain osan, mutta muutos hyvä jos on ostamassa autoa ja haluaa tarkastuttaa auto ennen ostopäätöstä.

   Myös katsastusajan siirrot onnistuu nyky-systeemillä hyvin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   132
   6757
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   106
   1196
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   1139
  4. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   28
   935