Onko David ihan pönttö....

Anonyymi

ei kai ketään ole noin hölmö että alkaa kaupan kassalla läpi käymään teinien treffejä, saati kyselemään oliko seksiä vaiko ei!!! Luulisi nyt ettei noin henkilökohtaisia juttuja puida noin julkisesti kaupan kassalla tai keskellä katua.

10

612

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      David on ihan perus Emmerdalelainen, siellähän kaikki asiat mitkä normaalisti selvitellään ja jutellaan kotona, hoidetaan joko kahvilassa tai Villapakassa.
      Tänään viimeksi Eric ja Diane tivasivat Bobilta asumiskuluja kahvilassa, eivätkä suinkaan majatalossa, mikä olisi asiallista.
      Niin että David toimii ihan niin kuin asiaan Emmerdalessa kuuluukin, vaikka kyllä David aika hölmö ja vietävissä oleva häntäheikki tuntuu olevan. Tuntuu vaan tällä kertaa löytäneen vertaisensa, taikka oikeastaan paljon pahemman Mayasta. Ei David sentään lapsiin ole sekaantunut. Oli tosi iljettävää katsoa kun tämä pörröpää nainen oikein härnäsi rakastunutta teiniä. Itsetuntoa varmaan hiveli, että isä ja poika(puoli) yhtäaikaa käy kuumana tähän kiertopalkintoon.

    • Anonyymi

      Ei ole kyläkauppias niin sanotusti se penaalin kaikkein terävin kynä. Maya on kyllä harvinaisen kaunis viettelijär. Kuuma mamma kaikenkaikkiaan.

    • Anonyymi

      Tuottaja naisille tms. on tärkeintä feminismi,seksi,sukupuoli ja rotu asiat ja mihinkä ne liittyy suuressa poliityisessa media propagandassa. Jos joku ei tiedä vielä niin ne ovat keinoja länsimaisen kulttuurin rappeuttamiseen ja perheyhyeisöjen hajottamiseen jotta kristinusko ja kansallisvaltiot syrjäytetään ...
      David on pönttö ollut aina. 3 keskinen peli kesrää vain liian kauan.

      • Anonyymi

        Huh huh!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huh huh!

        Oikein asiapitoinen kommentti, tuo "huh huh!" Kannattiko laittaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikein asiapitoinen kommentti, tuo "huh huh!" Kannattiko laittaa?

        Sitä edeltävä kirjoitus oli niin tiukkaa tekstiä, että alkoi päästä heittämään. Siksi.


    • Anonyymi

      Ei siellä kovin tervejärkistä menoa ole siinä kylässä muillakaan. Otetaan nyt vaikka asumisasiat jotka ovat aivan persiillään lähes kaikilla.

      Bob; meni kahvila, meni koti, meni lapset, tekee kolmea työtä eikä mistään saa riittävästi rahaa edes asuinkuluihin. Miten ihmeessä aikuinen mies saa hukattua elämästään kaiken omistamansa tuosta noin vain? Silloin kun Viv kuoli, Bob pystyi elättämään lapsensa ilman apuja vuosia mutta kun Brenda tuli kuvioihin kaikki Bobin omaisuus katosi ja lapset siirtyivät toisen hoiviin hups tuosta noin vain.

      Brenda: nyt sen kahvilasta tuli ykskaks Tracyn ja Leylan pitsapaikka. Joku ilmeisesti anniskeluoikeudetkin kun viiniä tarjotaan. Siis häh?

      Tracy ja Layla: pitsapohjat tulee niille Davidin kaupasta valmiina. Naiset lätkivät lättyjen päälle vain täytteet. Vielä oudompaa. Kuitenkin se Maya näytti niille miten pitsa tehdään. Ei niin mitään järkeä. Aikuiset naiset, toinen liki 40 v, toinen reilusti päälle 30, eivätkä osaa edes valmista pitsapohjaa täyttää.
      Ja naisten asumismuoto. Siinä talossa oli myös jossain vaiheessa ylhäällä vain 3 makkaria, sekin tuli ilmi jossain jaksossa kun lisää väkeä ei sinne huolittu vuosia sitten. Nyt siellä kuitenkin asuu Leyla, Tracy, Frank, se eläinlääkäri poikineen ja Mayankin piti sinne muuttaa. Oikeestiko niiden talot laajenee sitä mukaa kun tarvitaan?

      Diane: oli varakas kapakan omistaja, oli asunto siinä jne. Nyt majailee vuokralla Beatricen kämpillä, muuttaa kohta Majataloon josta omistaa kuitenkin osan? Todella outoa juonen käännettä.

      Debbie: Muutti taas Moiralle. Mitä sille Andyn omistamalle talolle tapahtui? Kuka sen omistaa? Luulisi että Andy olisi sen verran edes lapsiinsa/lapseensa (Debbien kanssa tehty ainakin yksi) yhteyksissä, että olisi kotinsa kotinsa nyt heille antanut asuttavaksi. Mutta ei jätkä katosi taivaan tuuliin ja sen talo vain siirtyi tuosta noin jollekin.
      Jossain vaiheessa vuosia sitten, silloin kun siellä "näyteltiin Holly lukkojen takana huumevieroituksessa" episodi, talossa on vain 3 makuuhuonetta ylhäällä. Nyt siellä yläkerrassa nukkuu Debbie 2 muksun kanssa, Matty, Moira, Cain ja niiden pikku vesseli. Luulisi aika ahdasta olevan. Tai sitten taloa on laajennettu salaa.

      Victoria: asuu isossa talossa, mitä ilmeisimmin nyt yksin kun se Lachalnin täti (en muista hänenkään nimeä) muutti happoa saaneen kaverin kanssa muualle. Miksei Diana mene "lapsenlapsensa" Victorian luokse väliaikaiseen majoitukseen?

      Marlon: Hänen kämppään mahtuu kanssa väkeä pilvin pimein vaikka esim. olohuone on erittäin pieni, siihen mahtuu vain kahden istuttava sohva. Samaten ruokailutila ja keittiö ovat koirankopin kokoiset. Silti rehtori"vaimo" työnsi ensin yhden poikansa Marlonin riesaksi, sitten tuli itse toisen aikuisen poikansa kanssa. Luulisi rehtorilla olevan moninkertainen liksa (siis pikkukapakan kokin tuloihin verrattuna) ja varaa asua poikiensa kanssa isommassa asunnossa, mutta ei.

      Ja kaikki, ihan kaikki, intiimit ja salaiset, rikolliset ja epäilyttävät asiat käsitellään julkisesti kahvilassa tai Willapakassa kaikkien kuullen. Se se vasta outoa on.

      Tässä nyt muutama epäloogisuus kyseisen sarjan juonenkäänteistä.

      • Anonyymi

        Minun mielestäni Moiran & Cainin makkari on alakerrassa, mutta totta muuten, että makkarit lisääntyvät aina tarvittaessa!
        Eihän se mitään ihmeellistä ole, meillekin on tehty 2 makkaria aikoinaan lisää, mutta ei se ihan yhtäkkiä tapahtunut... Emmessä ne makkarit ilmestyvät sillä sekunnilla kun joku kysyy yösijaa.


    • Anonyymi

      Miten nämä asumisjutut liittyy Davidin tyhmyyteen?

      • Anonyymi

        Niin, onhan Davidilla vielä puoti ja asunto sentään. Onhan se paljon enemmän kuin muutamalla muulla pöntöllä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      585
      1023
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      940
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      806
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      721
    Aihe