Syyriassa on kuulemma vangittuna syyttömiä

Tutustuin kaverieni kanssa artikkeliin. Kerron sen herättämistä ajatuksista. Kanssani olivat 𝑽𝒆𝒓𝒐𝒏𝒊𝒌𝒂 𝑯 ja 𝙀𝙫𝙖 𝘽 (tuttujen nimet ovat muutettu heidän henkilöllisyyksiensä suojaamiseksi).

Artikkelista kävi ilmi, että 5 000 tuhannella miehellä oli käynyt satumaisen huono onni. Vankilassa ei ollut ainoatakaan ISIS-taistelijaa, vain viattomia ohikulkijoita ja sivustaseuraajia.

Aivan kuten irakista maahamme saapuneet uussuomalaiset sotilaskarkurit, niin se häviävän pieni osa, joka vangituista oli ollut armeijan palveluksessa, oli valinnut vakaumuksensa vuoksi aseettoman palvelun.

”𝘖𝘭𝘪𝘵 𝘭ä𝘩𝘦𝘴 𝘷𝘪𝘪𝘴𝘪 𝘷𝘶𝘰𝘵𝘵𝘢 𝘐𝘴𝘪𝘴𝘪𝘯 𝘮𝘶𝘬𝘢𝘯𝘢, 𝘭𝘰𝘱𝘱𝘶𝘶𝘯 𝘴𝘢𝘢𝘬𝘬𝘢, 𝘦𝘵𝘬ä 𝘵𝘢𝘳𝘵𝘵𝘶𝘯𝘶𝘵 𝘢𝘴𝘦𝘦𝘴𝘦𝘦𝘯?

”𝘌𝘯 𝘦𝘥𝘦𝘴 𝘩𝘢𝘳𝘬𝘪𝘯𝘯𝘶𝘵 𝘴𝘪𝘵ä.”

Eli vangittu joukko koostui autokuskeista, kokeista ja vuohipaimenista.

”𝘕𝘰, 𝘮𝘪𝘵ä 𝘵𝘦𝘪𝘵 𝘐𝘴𝘪𝘴𝘪𝘴𝘴ä?

”𝘖𝘭𝘪𝘯 𝘭𝘢𝘮𝘮𝘢𝘴𝘱𝘢𝘪𝘮𝘦𝘯.”

Totuusrajoitteisen vankilajohtajan Hassanin sanoin:

”𝘒𝘢𝘪𝘬𝘬𝘪 𝘰𝘷𝘢𝘵 𝘮𝘶𝘬𝘢 𝘰𝘭𝘭𝘦𝘦𝘵 𝘷𝘢𝘪𝘯 𝘢𝘶𝘵𝘰𝘬𝘶𝘴𝘬𝘦𝘫𝘢 𝘵𝘢𝘪 𝘬𝘰𝘬𝘬𝘦𝘫𝘢, 𝘦𝘪𝘷ä𝘵𝘬ä 𝘰𝘭𝘦 𝘵𝘦𝘩𝘯𝘦𝘦𝘵 𝘮𝘪𝘵ää𝘯 𝘷ää𝘳ää”

Vankilanjohtajan tunnekylmyys ahdisti meitä, varsinkin kun vangittujen joukossa on selvästi kaltaisiamme altruisteja, parempia ihmisiä kuin sinä.

Sellainen on myös tanskalainen Jasper, jolla oli vain ”𝘵𝘢𝘳𝘬𝘰𝘪𝘵𝘶𝘴 ..𝘢𝘶𝘵𝘵𝘢𝘢 𝘴𝘰𝘥𝘢𝘴𝘴𝘢 𝘬ä𝘳𝘴𝘪𝘯𝘦𝘪𝘵ä 𝘯𝘢𝘪𝘴𝘪𝘢.” Kuinka jalo ajatus tässä patriarkaatin hallitsevassa maailmassa!

Päätimmekin myöhemmin tiedustella puoluejohtaja 𝑲𝒂𝒕𝒋𝒖 𝑨:lta (nimi muutettu henkilöllisyyden suojaamiseksi), josko hän tarvitsisi kotiinsa Jasperin kaltaista naista arvostavaa lemmikkiä. Pistäisimme kansalaiskeräyksen pystyyn. Hakisimme Jasperin yksityislennolla Suomeen VIP-loungen kautta. Jasper voisi opettaa Katjulle tanskaa.

Yhden karuimmista kohtaloista on kokenut ruotsalainen Farad.

”𝘛𝘶𝘭𝘪𝘯 𝘷𝘢𝘱𝘢𝘢𝘴𝘵𝘢 𝘵𝘢𝘩𝘥𝘰𝘴𝘵𝘢𝘯𝘪. 𝘒𝘺𝘭𝘭ä 𝘪𝘩𝘮𝘪𝘯𝘦𝘯 𝘮𝘶𝘶𝘵𝘵𝘢𝘢 𝘴𝘢𝘢. 𝘔𝘪𝘯ä 𝘮𝘶𝘶𝘵𝘪𝘯 𝘚𝘺𝘺𝘳𝘪𝘢𝘢𝘯, 𝘫𝘰𝘵𝘬𝘶𝘵 𝘭ä𝘩𝘵𝘦𝘷ä𝘵 𝘵ö𝘪𝘩𝘪𝘯 𝘈𝘧𝘳𝘪𝘬𝘬𝘢𝘢𝘯”, 𝘍𝘢𝘳𝘩𝘢𝘥 𝘴𝘢𝘯𝘰𝘰 𝘳𝘶𝘰𝘵𝘴𝘪𝘬𝘴𝘪.

Aivan. Kaikki maailman rajat ovat keinotekoisia. Ihmisten tulisi saada lentää niiden yli esteettä kuten linnut, Veronika mukaili erästä suurta suomalaista demariajattelijaa (ajattelijan nimeä ei kerrota henkilöllisyyden suojaamiseksi).

Mieti nyt. Muutat Kontulaan ja hetken kuluttua sinut vangitaan, vain koska haluat asua Kotikonnuntiellä.

Päätimme heti loman jälkeen ottaa yhteyttä köyhyystutkija ja ministeri 𝑴𝒂𝒓𝒊𝒂 𝑶:hon (nimi muutettu henkilöllisyyden suojaamiseksi), joka on asunut Kontulassa ja selvinnyt sieltä elävänä, kysyäksemme onko häntä uhattu vankilalla asumishistoriansa takia?

Tulemme tarkistamaan myös mitä kansainväliset sopimukset sanovat siitä, kuinka oikeutettua on vangita ihminen hänen kotiosoitteen perusteella.

Firenzessä vaikuttanut kommunistiystävämme, perustuslakitalebani 𝑴𝒂𝒓𝒕𝒊𝒏 𝑺 (nimi muutettu henkilöllisyyden suojaamiseksi) tietää varmuudella taantumuksellisten rasistien mielestä kaikista vahingollisimman mahdollisen tavan tulkita sopimuksia.

Artikkelin luettuamme olimme hetken hiljaa. 10 000 miestä ”He ovat kansainvälinen riesa. Mitä heille pitäisi tehdä?” Hetken mietittyään Eva B tokaisi:

”Parasta olisi tuoda kaikki vangitut Suomeen, sillä mitään suomalaisuutta ei todellisuudessa ole. Olemme kaikki maailmankansalaisia, siksi heillä, kuten kaikilla muillakin on oikeus asua juuri siellä missä haluvat.”

Veronika oli palautuksen suhteen samoilla linjolla, mutta perustelu oli yllättävä:

”Kyllä suomalaisuutta on. Onhan meillä todisteena se 𝑱 𝑲𝒂𝒓𝒋𝒂𝒍𝒂𝒊𝒔𝒆𝒏 laulukin (lauluntekijän nimi muutettu henkilöllisyyden suojaamiseksi); ’Olemme suomalaisia kaikki, kun oikein silmiin katsotaan’. Siten olemme kaikki suomalaisia, myös nuo syyttömät vangit.”

Jäimme ideoimaan ilmasiltaa Hasaka-Helsinki. Koska kaikki Berliinin saarron aikaista ilmasiltaa suunnitelleet ovat jo kuolleet, päätimme kääntyä suunnittelussa vihreän talous- ja logistiikkaneron 𝙄𝙞𝙧𝙞𝙨 𝙎:än puoleen (nimi muutettu henkilöllisyyden suojaamiseksi).

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • >>”Parasta olisi tuoda kaikki vangitut Suomeen, sillä mitään suomalaisuutta ei todellisuudessa ole. Olemme kaikki maailmankansalaisia, siksi heillä, kuten kaikilla muillakin on oikeus asua juuri siellä missä haluvat.”>>

      Tehdään vaihtokauppa. PuhuvaAasi muuttaa Somaliaan ja Somaliasta haetaan kymmenen miljoonaa ihmistä Suomeen.

      • Anonyymi

        Sinusta saisi paremman hinnan koska olet antikristillinen ja huumorintajuton.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      11
      1785
    2. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      180
      1690
    3. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      126
      1531
    4. Mitä sä kuvittelit

      Kun annoit mulle huomiosi, tottakai minä menin ihastumaan suhun. En ole koskaan ollut se henkilö keneen kukaan kiinnittä
      Ikävä
      119
      1512
    5. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      116
      1214
    6. Sähköauto ei saastuta

      Koska sähköautossa ei ole saastutusputkea kuten polttomoottoriautossa. Saastuttajille tulee mätkäistä kunnon saastutusv
      Maailman menoa
      296
      1056
    7. Älä nainen leikistä suutu!

      Ja kyllä täytyy kritiikkiäkin kestää, mm. ylipaino, se että oot köyhä jne jne Melko tutulta mieheltä
      Ikävä
      102
      982
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      224
      975
    9. Olisitko oikeasti

      valmis kohtaamaan kaivattusi?
      Ikävä
      93
      943
    10. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      153
      927
    Aihe