Oletteko paskoneet aikuisiällä housuun?

Anonyymi

Mitä kävi? Missä? Milloin? Kertokaa ikä ja sukupuolenne

8

297

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Housuun asti ei ole ikinä mennyt paitsi pissat kerran, mutta muutaman kerran on kyllä paskat ollu lähellä ja muistan ne kerrat erittäin hyvin.

   Tuorein tapahtui viime kuussa kun olin herännyt ajoissa ja ajattelin lähteä lenkille pitkästä aikaa. Join pari kuppia kahvia jostain kumman syystä vaikka mulle tulee yleensä paskahätä kahvista. Jo kotiovelta lähdössä tuntui pientä hätää, mutta ajattelin sen menevän ohi. Siinä kun olin sen kilometrin hölkännyt tajusin että jos en NYT löydä veskiä niin sitten on liejut housussa. Onneksi olin pururadalla niin juoksin pusikkoon ja päristelin paskat sinne

  • Anonyymi

   Noin viikko sitten töissä päätin viedä roskat, että pääsisin ulos piereskelemään. Tajusin kuitenkin, ettei enää tulekaan ilmaa vaan oli kauhea hätä. En yleensä tykkää käydä siihen aikaan vessassa, koska työpaikan vessakoppia ei saa kunnolla lukkoon, mutta silloin tajusin, että on pakko mennä. Kannoin kuitenkin ensin roskapussit, kun en kehdannut jättää niitä, ja kun nostin erittäin painavan biojätesäkin maasta horjahdin, en ehtinyt ristiä jalkoja ja paskansin housuuni, ensimmäistä kertaa aikuisena. Pari kertaa oon tänä vuonna ollut töissä jalat ristissä, mutta silloin sain pidätettyä. Yleensä oon töissä löysissä boksereissa mutta juuri tuona päivänä en, mikä oli kyllä käsittämätön tuuri. Olen 39.

  • Anonyymi

   Vatsa löröllä bussissa. Olin tulossa kotiin bussilla kun meni housuun kesken matkan. Vessa oli rikki

  • Anonyymi

   Kaverin maitoon kaadettiin Levolacia lounaalla, sit tämä lähti paahtaan motaria.. Kehu jälkeenpäin, et pötsi meni kuralle ja asvaltti kastui plöröstä..

  • Anonyymi

   Joo

  • Anonyymi

   Joo kerran ostin lidistä kaksi pitsaa, ensimmäinen tuli niin nopeasti läpi etten ehtinyt pytylle. Toista en sitten kokeillut!

  • Anonyymi

   Ostin lidlistä kääretorttua ja sit seisoin koton ja söin sitä vähän sit otin hörpyn kahvia. ihan pikkuhetken päästä kuuluu mahasta ihme ääni ja tuli housuun.. xD en oo sen jälkeen ostanu kääretorttua sielt mut tarvis taas joskus.

  • Anonyymi

   Halpaa olutta kun kittaa muutaman päivän, eikä syö kunnolla, niin sitten kurat rysähtelee housuun, vähintään kerran viikossa lotisee.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   199
   3636
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   263
   2516
  3. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   125
   1762
  4. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   384
   1695
  5. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   50
   1379
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   126
   1294
  7. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   75
   1015
  8. Oho! Susanna Laine Puoli seiskassa: "Kuinka outoo..." - Anniina Valtoselta suloinen viesti

   Herttaista meininkiä Susanna ja Anniina! Kunnon naisenergiaa ja toisen tsemppaamista! Susanna Laine on juontaja ja näyttelijä, joka juonsi Puoli seit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   3
   997
  9. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   46
   957
  Aihe