Ursula pelkää siirtymäajan loppuvan kesken!

Anonyymi

Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen epäilee, syntyykö brexitin jälkeinen EU:n ja Britannian välinen kauppasopimus määräajassa.

Britannia on lähdössä EU:sta tammikuun lopussa, mutta EU-eroa seuraa vuoden loppuun kestävä siirtymäaika, jolloin pitäisi neuvotella uusi kauppasopimus.

– Olen hyvin huolissani, koska meillä on niin vähän aikaa, von der Leyen sanoo ranskalaisen Les Echos -lehden haastattelussa.

Hän huomauttaa, että neuvoteltavana on paljon muitakin asioita kuin kauppasopimus.

– Meidän pitää kummallakin puolella kysyä itseltämme vakavasti, ovatko kaikki nämä neuvottelut toteutettavissa näin lyhyessä ajassa.

Von der Leyenin mukaan olisikin järkevää, että tilannetta tarkasteltaisiin ensi vuoden keskivaiheilla ja samalla katsottaisiin, onko määräaikaa tarpeen jatkaa.

Britannian pääministerin Boris Johnson sai ennen joulua parlamentissa voiton, kun alahuone äänesti hänen brexit-lakinsa puolesta. Kansanedustajista 358 äänesti lain puolesta, 234 sitä vastaan.

Lainsäädännön ja erosopimuksen ratifioimisen viimeiset vaiheet käsitellään joulun jälkeen. Alahuoneella on aikaa hyväksyä lainsäädäntö 9. tammikuuta asti. Tämän jälkeen lain on saatava ylähuoneen hyväksyntä ja kuningattaren siunaus.

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitä siitä stressaa, jos ei sopimusta synny, niin se on syntymättä, ei Britit =UK niitä tarvitse, jos tarvitsee he tekevät sopimuksen. Eu on pyrökraattien keskus, eikä juuri muuta.

      • Anonyymi

        Kyllä stressiin on syytä.
        Jos sopimusta ei synny, tai synty viivästyy, tai kiireen takia se on huono, niin se vaikuttaa satoihin miljooniin ihmisiin joka päivä.
        Britit tarvitsevat sitä vielä kipeämmin kuin EU. Kauppa EU:nkanssa on Britannian talouden kivijalka nyt ja tulevaisuudessa. Ei brexit sitä seikkaa miksikään muuta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä stressiin on syytä.
        Jos sopimusta ei synny, tai synty viivästyy, tai kiireen takia se on huono, niin se vaikuttaa satoihin miljooniin ihmisiin joka päivä.
        Britit tarvitsevat sitä vielä kipeämmin kuin EU. Kauppa EU:nkanssa on Britannian talouden kivijalka nyt ja tulevaisuudessa. Ei brexit sitä seikkaa miksikään muuta.

        Nyt taas tuota teennäistä huolenpitoa ihan sadoistamiljoonista ihmisistä, mikä noita
        eu-populisteja oikein vaivaa, vai että ihan huolissaan ollaan.


    • Anonyymi

      Ursulankin pitäis olla paljon enemmän huolissaan Länsi-Euroopan maiden muuttumisesta muslimienemmistöisiksi 35 vuodessa!

      Sehän tuhoaisi eurooppalaisen sivilisaation noissa maissa. EU on pääsyyllinen tulevaan väestön- ja uskonnonvaihtoon.

      Brysselissä pitäisi pitää hätäkokous jo nyt, koska pian se on myöhäistä. KAIKKI mahdollinen täytyy tehdä, jotta tuo katastrofi estetäisiin. Ilmastonmuutos-lässytys on pikkuasia siihen verrattuna.

      EU:n ja Länsi-Euroopan maiden pitää olla valmiita tekemään hyvinkin radikaaleja ja "epäsuosittuja" ratkaisuja tuhon estämiseksi. Tai siis pitäisi, koska Brysselin paneurooppalainen ja globalistinen eliitti nomenomaan HALUAA Euroopan sivilisation tuhoa!?

      • Anonyymi

        Hölynpölyä. EU-vihaajat kierivät omissa peloissaan ja yritävät syyttää siitä muita.

        EU:ssa määräävät jäsenvaltioiden valitsemat edustajat.Mitään "Bryselin eliittiä" ei ole olemassa kuin EU-vihaajien valeissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hölynpölyä. EU-vihaajat kierivät omissa peloissaan ja yritävät syyttää siitä muita.

        EU:ssa määräävät jäsenvaltioiden valitsemat edustajat.Mitään "Bryselin eliittiä" ei ole olemassa kuin EU-vihaajien valeissa.

        Kiellätkö sinä sen mitä edellinen kirjoitti, onko se tosiaan mielästisi hölynpölyä.


    • Ette te eu-populistit pystyneet vastaamaan muuta kuin hölynpölyä. Kysynkin nyt teiltä kun olette niin helvetin huolissanne Brittien sopimuksen aikataulusta. NIIN TÄSSÄ TIETOA ja KYSYMYS tiedätkö, että norja on samassa asemassa eu:niin nähden kuin mitä Britit on helmikuun alusta, norja on ollut siinä asemassa koko eu:n ajan, NORJA EI KUULU EU:niin . Siellä se sopimuspaperi on, kopiointia vaille valmis. norja MAKSAA n. 600miljoonaa, "sisämarkkinoista" VUOSITTAIN (paljon vähemmän kuin JÄSENMAA SUOMI) . Kerro nyt eu-pösilö ja vihervasuri ja Ruo...n Kuni....n Por..s MIKÄ TÄSSÄ ON NIIN VAIKEAA. Kiina , Turkki ja Venäjä, lisäksi noin kymmenen muuta maata aloittavat yhteistyön joka on eu:lle katastrooffi. Turkki tulee TYÖNTÄMÄÄN eu:n autotehtaat rajojensa ulkopuolelle oikein RAKKAUDEN KAUHAKUORMAAJALLA. Jolloin a. merkkel voi ottaa rapiat pari miljoonaa muhamettia vitoja ym. kokoamaan. Eu on 10-15 vuoden kuluttua ( SIIS JOS ON OLEMASSA).sellaisessa tilanteessa , ettei sanoa taida. Venäläinen maakaasu on ykkösasia energia puolella, eu-populistille kerrottakoon, että uusi juuri käyttönotettu Audin VALTAVA tehdas ON 100% KIINALAISTEN rahoittama, rakentama ja omistama. (robotit lähtee alle aikayksikön , tai ne ohjelmoidaan mykiksi, jos vähänkään venkoillaan). Kun tuo edellämainittu ryhmä alkaa syytämään sähköautoja ym. ym. ja YM. markkinoille, eu:lla ei ole varaa edes kuiskata tuontitulleista, Tämä on se TOSIASIA jonka Britit kauaskatsoisina oivalsivat, Kumoa nyt yksikin väite, eu-populisti, nyt ei riitä heitto, että persua vituttaa , valetta tai hölynpölyä,

      • Anonyymi

        10 x Hölynpölyä.

        Norjan tilanne on aivan toinen kuin Britannian. SE on ETAN jäsen ja maksaa suuret rahat pääsystä EU:n sisämarkkinoille.
        Aikataulusta on huolissaan EU:n johto, joka on niistä perillä, toisin kuin te EU-vihaajat.

        Britannialla on muiden maiden kanssa aivan sama ongelma. Kauppasopimusten sorvaaminen kestää vuosia. Siihen saakka maksetaan tulleja.

        No, juu.Tuo muu on täysin päätöntä sotkua,jolla ylletään samaan idiotismiin, kuin palstan tunnetut älyn-jättämät. Niitä näkyy olevan muitakin, kuin nuo peruskoulupudokkaat,jotka toistelevat käsittämättömiä mongerruksiaan.Yllät aivan samalle tasolle.


      • Anonyymi

        "Kysynkin nyt teiltä kun olette niin helvetin huolissanne Brittien sopimuksen aikataulusta. NIIN TÄSSÄ TIETOA ja KYSYMYS tiedätkö, että norja on samassa asemassa eu:niin nähden kuin mitä Britit on helmikuun alusta, norja on ollut siinä asemassa koko eu:n ajan, NORJA EI KUULU EU:niin ."

        Hörönlöpsis. Snä et ole taaskaan lukenut läksyjä. Britannialle ei kelvannut Norjan malli; sitä kyllä tarjottiin aivan kuten Kanadan malliakin. Norja on siinä asemassa, että heillä on vitusti öljyä ja järkyttävän laaja kalastusalue. Comprende? Tämä ei kuitenkaan estä Norjaa kuulumasta avointen rajojen Schengen-vyöhykkeesen. Siihenhän Britannia ei kuulu.

        "Siellä se sopimuspaperi on, kopiointia vaille valmis. norja MAKSAA n. 600miljoonaa, "sisämarkkinoista" VUOSITTAIN (paljon vähemmän kuin JÄSENMAA SUOMI) ."

        Kyllä sulta pursuaa päästä paskaa siihen malliin, että pitäisi tarkistaa onko suu anuksen paikalla ja anus suun paikalla. Tuo on täyttä lööperiä. Kuraa. Paskaa.

        Vuonna 2016 suomalaisten osuus EU-jäsenmaksuista oli 54 euroa / asukas. Ja kappas kummaa. Jokainen norjalainen maksaa EU:lle 170 euroa vuodessa. Jokainen sveitsiläinen maksaa EU:lle 77 euroa vuodessa. Kerro kun opit lukemaan jotain muuta kuin MV-lehte? Voit tarkistaa Suomen ja Norjan netto-osuudet hävettävän helposti, mutta sitähän et tee, koska virheellisen tiedon välittäminen on agendasi.

        " Kerro nyt eu-pösilö ja vihervasuri ja Ruo...n Kuni....n Por..s MIKÄ TÄSSÄ ON NIIN VAIKEAA. Kiina , Turkki ja Venäjä, lisäksi noin kymmenen muuta maata aloittavat yhteistyön joka on eu:lle katastrooffi."

        Niinkö? Voisitko ystävällisesti linkata tähän liittyvää aineistoa, koska nyt myönnän olevani niin tyhmä, etten tällaisesta sopimuksesta mitään tiedä. Viimeisimpie tietojen mukaan Turkki on viemässä sotilaitaLibyaan, jossa ne sotivat epäsuorasti Venäjää vastaan. Sallinet siis epäilyn. Tuo ei yksinkertaisesti kuulosta lainkaan uskottavalta.

        "Turkki tulee TYÖNTÄMÄÄN eu:n autotehtaat rajojensa ulkopuolelle oikein RAKKAUDEN KAUHAKUORMAAJALLA. Jolloin a. merkkel voi ottaa rapiat pari miljoonaa muhamettia vitoja ym. kokoamaan."

        Rakkauden kauhakuormaaja on niin ihana kielikuva, että annan sinulle anteeksi.

        "Eu on 10-15 vuoden kuluttua ( SIIS JOS ON OLEMASSA).sellaisessa tilanteessa , ettei sanoa taida. Venäläinen maakaasu on ykkösasia energia puolella,"

        Tällä hetkellä juu. Viidentoista vuoden päästä ei. Katsos kun EU:n kunianhimoinen tavoite on olla täysin hiilineutraali jo kymmenen vuoden päästä. Tämä edellyttää investointeja uusiutuviin ja ilmastoystävällisiin energianlähteisiin, kuten aurinko- ja tuulivoimaan.

        "eu-populistille kerrottakoon, että uusi juuri käyttönotettu Audin VALTAVA tehdas ON 100% KIINALAISTEN rahoittama, rakentama ja omistama. (robotit lähtee alle aikayksikön , tai ne ohjelmoidaan mykiksi, jos vähänkään venkoillaan). Kun tuo edellämainittu ryhmä alkaa syytämään sähköautoja ym. ym. ja YM. markkinoille, eu:lla ei ole varaa edes kuiskata tuontitulleista,"

        Jassoo. Jos rehellisiä ollaan, EU:n yhteistyö Kiinan kanssa toimii Kiinan ihmisoikeusrikoksista huolimatta aika mukavasti. EU:nja Kiinan välillä on useita kauppasopimuksia.

        "Tämä on se TOSIASIA jonka Britit kauaskatsoisina oivalsivat, Kumoa nyt yksikin väite, eu-populisti, nyt ei riitä heitto, että persua vituttaa , valetta tai hölynpölyä,"

        Voi pientä. Sillä on paha mieli. Voisitkos joutessasi ensiksi todistaa nuo väitteet oikeiksi. Löysin useita virheitä ja epäjohdonmukaisuuksia, mutta Rakkauden kauhakuormaajan vuoksi saat virheet anteeksi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Kysynkin nyt teiltä kun olette niin helvetin huolissanne Brittien sopimuksen aikataulusta. NIIN TÄSSÄ TIETOA ja KYSYMYS tiedätkö, että norja on samassa asemassa eu:niin nähden kuin mitä Britit on helmikuun alusta, norja on ollut siinä asemassa koko eu:n ajan, NORJA EI KUULU EU:niin ."

        Hörönlöpsis. Snä et ole taaskaan lukenut läksyjä. Britannialle ei kelvannut Norjan malli; sitä kyllä tarjottiin aivan kuten Kanadan malliakin. Norja on siinä asemassa, että heillä on vitusti öljyä ja järkyttävän laaja kalastusalue. Comprende? Tämä ei kuitenkaan estä Norjaa kuulumasta avointen rajojen Schengen-vyöhykkeesen. Siihenhän Britannia ei kuulu.

        "Siellä se sopimuspaperi on, kopiointia vaille valmis. norja MAKSAA n. 600miljoonaa, "sisämarkkinoista" VUOSITTAIN (paljon vähemmän kuin JÄSENMAA SUOMI) ."

        Kyllä sulta pursuaa päästä paskaa siihen malliin, että pitäisi tarkistaa onko suu anuksen paikalla ja anus suun paikalla. Tuo on täyttä lööperiä. Kuraa. Paskaa.

        Vuonna 2016 suomalaisten osuus EU-jäsenmaksuista oli 54 euroa / asukas. Ja kappas kummaa. Jokainen norjalainen maksaa EU:lle 170 euroa vuodessa. Jokainen sveitsiläinen maksaa EU:lle 77 euroa vuodessa. Kerro kun opit lukemaan jotain muuta kuin MV-lehte? Voit tarkistaa Suomen ja Norjan netto-osuudet hävettävän helposti, mutta sitähän et tee, koska virheellisen tiedon välittäminen on agendasi.

        " Kerro nyt eu-pösilö ja vihervasuri ja Ruo...n Kuni....n Por..s MIKÄ TÄSSÄ ON NIIN VAIKEAA. Kiina , Turkki ja Venäjä, lisäksi noin kymmenen muuta maata aloittavat yhteistyön joka on eu:lle katastrooffi."

        Niinkö? Voisitko ystävällisesti linkata tähän liittyvää aineistoa, koska nyt myönnän olevani niin tyhmä, etten tällaisesta sopimuksesta mitään tiedä. Viimeisimpie tietojen mukaan Turkki on viemässä sotilaitaLibyaan, jossa ne sotivat epäsuorasti Venäjää vastaan. Sallinet siis epäilyn. Tuo ei yksinkertaisesti kuulosta lainkaan uskottavalta.

        "Turkki tulee TYÖNTÄMÄÄN eu:n autotehtaat rajojensa ulkopuolelle oikein RAKKAUDEN KAUHAKUORMAAJALLA. Jolloin a. merkkel voi ottaa rapiat pari miljoonaa muhamettia vitoja ym. kokoamaan."

        Rakkauden kauhakuormaaja on niin ihana kielikuva, että annan sinulle anteeksi.

        "Eu on 10-15 vuoden kuluttua ( SIIS JOS ON OLEMASSA).sellaisessa tilanteessa , ettei sanoa taida. Venäläinen maakaasu on ykkösasia energia puolella,"

        Tällä hetkellä juu. Viidentoista vuoden päästä ei. Katsos kun EU:n kunianhimoinen tavoite on olla täysin hiilineutraali jo kymmenen vuoden päästä. Tämä edellyttää investointeja uusiutuviin ja ilmastoystävällisiin energianlähteisiin, kuten aurinko- ja tuulivoimaan.

        "eu-populistille kerrottakoon, että uusi juuri käyttönotettu Audin VALTAVA tehdas ON 100% KIINALAISTEN rahoittama, rakentama ja omistama. (robotit lähtee alle aikayksikön , tai ne ohjelmoidaan mykiksi, jos vähänkään venkoillaan). Kun tuo edellämainittu ryhmä alkaa syytämään sähköautoja ym. ym. ja YM. markkinoille, eu:lla ei ole varaa edes kuiskata tuontitulleista,"

        Jassoo. Jos rehellisiä ollaan, EU:n yhteistyö Kiinan kanssa toimii Kiinan ihmisoikeusrikoksista huolimatta aika mukavasti. EU:nja Kiinan välillä on useita kauppasopimuksia.

        "Tämä on se TOSIASIA jonka Britit kauaskatsoisina oivalsivat, Kumoa nyt yksikin väite, eu-populisti, nyt ei riitä heitto, että persua vituttaa , valetta tai hölynpölyä,"

        Voi pientä. Sillä on paha mieli. Voisitkos joutessasi ensiksi todistaa nuo väitteet oikeiksi. Löysin useita virheitä ja epäjohdonmukaisuuksia, mutta Rakkauden kauhakuormaajan vuoksi saat virheet anteeksi.

        Siitä kirjoituksesta EI LÖYDY YHTÄÄN ASIAVIRHETTÄ, muista virheistä ei takuuta anneta. Et tajua miten sidoksissa Kiinan ISOONRAHAAN tämä tellus on sidottu. En kiistä enkä väitä, että se on pelkästään hyvä asia. Se on plussaa, että se on työllä ja tuottavuudella hankittu , ja se pitää pyörät pyörimässä, Eikä ole sotimalla eikä siirtomaita ryöstämällä hankittu, mutta mikä parasta, soroksen likaiselta poliittiselta rahalta on loppunut voima , Soroksen likarahalla keinotellan ja pyritään sekasorron järjestämiseen. Sinulle onneton ja oppimaton , yksi ohje , nyt kun Syyriaan, Libyaan ja Ukrainaan on rauha tulossa, se on jo niiden eteisessä. Siispä eu-populisti seuraa ylen" uutisointia", miten tästä turpaan tulosta kerrotaan. Onhan ne soroksen rahat tässä vertailussa kuin hyttysenkusi tyynessämeressä, mutta käyttö ja tarkoitusperät ovat verrattavissa.


      • Anonyymi
        tarkkanäköinen kirjoitti:

        Siitä kirjoituksesta EI LÖYDY YHTÄÄN ASIAVIRHETTÄ, muista virheistä ei takuuta anneta. Et tajua miten sidoksissa Kiinan ISOONRAHAAN tämä tellus on sidottu. En kiistä enkä väitä, että se on pelkästään hyvä asia. Se on plussaa, että se on työllä ja tuottavuudella hankittu , ja se pitää pyörät pyörimässä, Eikä ole sotimalla eikä siirtomaita ryöstämällä hankittu, mutta mikä parasta, soroksen likaiselta poliittiselta rahalta on loppunut voima , Soroksen likarahalla keinotellan ja pyritään sekasorron järjestämiseen. Sinulle onneton ja oppimaton , yksi ohje , nyt kun Syyriaan, Libyaan ja Ukrainaan on rauha tulossa, se on jo niiden eteisessä. Siispä eu-populisti seuraa ylen" uutisointia", miten tästä turpaan tulosta kerrotaan. Onhan ne soroksen rahat tässä vertailussa kuin hyttysenkusi tyynessämeressä, mutta käyttö ja tarkoitusperät ovat verrattavissa.

        Pitää oikein nostaa hattua tuolle hölynpölylle.

        Noin railakka tosiasioiden kieltäminen vaatii rajua uskoa valemediaan ja sen sanomaan ynnä tietenkin Kremlin propagandaan.

        Totta on Kiinan kasvava kaupallinen vaikutusvalta.


    • Maailma Blokkeutuu koko ajan, kuten yritykset. EU on kauppaliitossa
      Japanin ja Kanadan kanssa. Yhä enemmän ja enemmän haetaan
      taloudellista valtaa liittoumista.

      On kuitenkin ajateltava asioita tulevaisuuden kannalta . Millaista
      teolliisuutta ja tuotantoa euroopassa on vuosien kuluttua ja tähän toki
      EU-politiikka voi vaikuttaa. Niistä kehitetään taloudelle eri aseita
      vaikuttaa markkinoiden kehitykseen euroopassa, kuten Ilmastopolitiikka.

      Euroopalla on etunsa muiden maiden talouksiin nähden. Britannia ei
      yksin pärjää se on nyt kyllä aivan selvää. On haettava apuja sieltä
      mistä enään on mahdollista ja kuten on sanottu, siitä muodostuu USA:n
      vasalli-valtio.

      • Anonyymi

        Ompa huoli Britaniasta hehe. Taitaa olla niin että ovat huolissaan vain siitä kuka maksaa neukkula 2:sen kulut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ompa huoli Britaniasta hehe. Taitaa olla niin että ovat huolissaan vain siitä kuka maksaa neukkula 2:sen kulut.

        Britanniasta huolehtivat britit itse.

        Ensimmäinen huoli on,mistä rahat brexitin kustanuksiin. Varovainen arvio tarpeesta on tuollainen 100 mrd puntaa.

        Toinen huoli on vapaakauppasopimus EU:n kanssa. Sehän avaa samalla myös paljon maailmanmarkkinoita. Vajaa vuosi on liian lyhyt aika sopimuksen tuhansien yksityiskohtien sorvaamiseen, vaikka Johnson ei sitä tajua.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Britanniasta huolehtivat britit itse.

        Ensimmäinen huoli on,mistä rahat brexitin kustanuksiin. Varovainen arvio tarpeesta on tuollainen 100 mrd puntaa.

        Toinen huoli on vapaakauppasopimus EU:n kanssa. Sehän avaa samalla myös paljon maailmanmarkkinoita. Vajaa vuosi on liian lyhyt aika sopimuksen tuhansien yksityiskohtien sorvaamiseen, vaikka Johnson ei sitä tajua.

        On ihanaa kun on yksi joka tietää Brittien ongelmat ja kantaa niistä huolta ja ottaa täyden vastuun. Kuka tai mikä taho tuon 100miljardia on ansainnut ja kenelle se maksetaan, vai onko se juuri se kiristyskeino, jolla euvostoliittoa pyritään pitämään kasassa, Yrittääkö epätoivoinen eu tehdä varoittavaa ennakkotapausta Briteistä, seuraavalle lähtijälle. Onko eu-populistin laskutus tapa tälläinen. Esimerkki
        Eu-Populisti ostaa auton kymppitonnilla ajaa sillä viisivuotta , myydessä hinta on 35tuhatta, koska populisti yrittää ostajalta veloittaa maksamansa bensat, huollot, vakuutukset, ym. Vai onko niin, että Britit on tuon 100miljardia eu:sta lainannut, voipi olla, että Britit pistävät vanhat jäsenmaksunsa vielä ulosottoon jos tuo euvostoliiton ryttyily ja jatkuva vankoilu ja puuttuminen itsenäisten valtioiden sisäisiin asioihin lopu. Euvostoliitto laskettelee toisten perseellä mäkeä.


      • Tähänkö ollaan menossa tulevassa euvostliitossa, siis Bilateraaliseen kauppaan= maiden välinen vaihtokauppa. Näin se toimii. Suomi valmistaa ja toimittaa Espanjaan TUHAT Valmettia-- Espanja toimittaa Saksaan tomatteja ja sitruunoita --Saksa toimittaa Ranskaan tuulimyllyjä ja veturin Ranska maksaa Suomelle Valmetit , lähettäen tänne KAKSITUHATTA marokkolaista kansantanssijaa kahedenviikon ajaksi , Suomen kustantaessa täysihoidon ja matkat. Tämä ei ole ennustus, tässä eu-populistille tulevaa .


      • Anonyymi
        tarkkanäköinen kirjoitti:

        Tähänkö ollaan menossa tulevassa euvostliitossa, siis Bilateraaliseen kauppaan= maiden välinen vaihtokauppa. Näin se toimii. Suomi valmistaa ja toimittaa Espanjaan TUHAT Valmettia-- Espanja toimittaa Saksaan tomatteja ja sitruunoita --Saksa toimittaa Ranskaan tuulimyllyjä ja veturin Ranska maksaa Suomelle Valmetit , lähettäen tänne KAKSITUHATTA marokkolaista kansantanssijaa kahedenviikon ajaksi , Suomen kustantaessa täysihoidon ja matkat. Tämä ei ole ennustus, tässä eu-populistille tulevaa .

        Idiootin tekstiä.
        EU:ssa käydään laajaa sisäistä kauppaa,jonka käytännössä hoitavat yritykset ei valtiot.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Idiootin tekstiä.
        EU:ssa käydään laajaa sisäistä kauppaa,jonka käytännössä hoitavat yritykset ei valtiot.

        Näin tämä on mennyt ja tulee menemään. idiootti, typerys , persu, oppimaton, peruskoulu käymättä, . valetta, täyttä sontaa, täyttävaletta. Näin vakuuttavasti meille vastaa niin tavattoman eu myönteinen, kaiken mahdollisen koulutuksen saanut vihervasuri. Tätä samaa sivistynyttä populaatiota on koko eu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin tämä on mennyt ja tulee menemään. idiootti, typerys , persu, oppimaton, peruskoulu käymättä, . valetta, täyttä sontaa, täyttävaletta. Näin vakuuttavasti meille vastaa niin tavattoman eu myönteinen, kaiken mahdollisen koulutuksen saanut vihervasuri. Tätä samaa sivistynyttä populaatiota on koko eu.

        EU-vihaaja määritteli hyvin itsensä.
        Jokin sentään onnistuukin.


    • Anonyymi

      Kuules nyt idiootti, minhän sanoin TÄHÄKÖ OLLAAN MENOSSA, ja usko pois, nyt on valmistumassa seitsenvuotis kaupankäynti suunnitelma, SEV on hyvin lähellä, ohjeistus tulee mitä mikäkin maa tuottaa. Kukahan saa rakentaakseen hoitolaitokset vaivaisten hoitoon, pienille maille jäävät käteen mustatpekat.

      • Anonyymi

        Hölynpölyä.

        EU:ssa valmistellaan seitsenvuotista budjettiraamia.

        Markkinataloudessa toimivat yritykset, ei valtiot. Ne vastaavat kyllä esimerkiksi sosiaalihuollosta.

        Kukin EU-maa vastaa itse taloudestaan koosta riippumatta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hölynpölyä.

        EU:ssa valmistellaan seitsenvuotista budjettiraamia.

        Markkinataloudessa toimivat yritykset, ei valtiot. Ne vastaavat kyllä esimerkiksi sosiaalihuollosta.

        Kukin EU-maa vastaa itse taloudestaan koosta riippumatta.

        EU valehtelija Trollilla on selkäranka kuin
        pystyyn paskannetulla lapamadolla:

        Häpeäisit levittämästä valheitasi.

        On se Kreikka vastannut itse omasta taloudestaan?
        Lisää lainaa taattu konkurssipesälle ja 10 vuoden tulevat
        korot ja lainojen vähennys maksut annettu anteeksi.
        Montako sataa vuotta EU takaa Kreikalle uusia lainoja
        ja ovatko nämä uudet lainat niitä Portugalin 1000 vuoden
        päästä erääntyviä?


    • Anonyymi

      urpilainen sai SUOMALAISILTA MANDAATIN toimittaa välimerestä poimitut työperäiset moniosaajat Suomeen, eikö näin ole. vai olenko ymmärtänyt asian jotenkin väärin.

      • Anonyymi

        Hölynpölyä.
        Urpilainen on komissaarina EU:n virkamies, ei Suomen.

        Suomi vastaa itse maahanmuutto-ja pakolaispolitiikastaan


    • Sopii ottaa selvää, mitä urpilainen siellä huseraa. Sosialistit voitti vaalit 0,2%erolla , ovat 100%:sti nimenneet tuppuraiset, urpilaiset ym . Briteillä on runsaasti enemmän öljyvarantoja kuin mitä on norjalla. Briteillä on runsaasti enemmän kalastusvesiä , kuin mitä on norjalla, Norja maksaa yli 600 miljoonaa euroa eu-sisämarkkinoista . Britit eivät tähän pohjattomaan eu-säkkiin tipauta puntaakaan. Suomi tulee painamaan jarrua eu-liittovaltio ym. euvostoliittoa ajaville hankkeille, kun todellinen tieto valtaa alaa, ja eu-propakanda paljastuu, eu-politrukit saattavat joutua lähivuosina työttömiksi. sinä yksi tulevista työttömistä, kehoitan lukemaan läksysi huolellisemmin, eikä sen peruskoulun oppimääräkään eu-populistille haitaksi olisi. Kertaus on opintojen äiti, siispä vielä kerran , BRITEILLÄ ON ENEMMÄN ÖLJYÄ JA KAASUA KUIN nORJALLA. BRITEILLÄ ON ENEMMÄN MERIALUEITA, SILAKKAA, SILLIÄ JA TURSKAA, ym. KUIN MITÄ ON nORJALLA. Kuitenkin nämä KAIKKI yhteenlaskettuna on runsaasti VÄHEMMÄN kuin vastaavien määrät VENÄJÄLLÄ. Tässä eu-populistille pikkasen faktaa.

    • Jos tiedonkulku olisi samaa kuin 50-60-jopa70-luvulla euvostoliitto olisi jo täydessä toiminnassa, TOISINAJATTELIJAT=maalittajat ja vihapuheesta tuomitut, KYSEENALAISTAJAT olisivat pakkotyöleireissä eristettynä aivopestyistä , DEMOKRATIA ja VIHERVASEMMISTO , voi hyvä jumala , ajatelkaa ihmiset , mihin ollaan tämän LIITTOVALTION perustamisessa menossa. Tämä on menoa , eikä nokitusta, ellemme taistele vihervasemmistoa ja demokraatteja vastaan, Koska nämä tätä liittovaltiota ajavat.

      • Anonyymi

        Vielä suurempaa hölynpölyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä suurempaa hölynpölyä.

        Näinhän se on opetettu, mutta olet täysin oikeassa, tuo eu ja euvostoliitto on vihervasurien suurta unelmaa. Siis VIELÄ SUUREMPAA HÖLYNPÖLYÄ. Tuomioja joka on koko ikänsä päästellyt täyttä pötyä, osui yhden kerran napakymppiin, Sanoi tätä urpilaisen ja muiden DEMOKRAATTIEN =vihervasurien unelmaa , UNELMAHÖTÖKSI


    • Kokomusta j. kateinen on koko mustaperkele. ajaa niinistön käskystä niinistön ja lipposen tekemää petosta maaliin. katainen jatkaa ja törmää maalissa kylttiinFINISS. Me isänmaalliset menemme eri reittiä ja siellä on FINEXIT.

      • Anonyymi

        Katainen pyrkii kehittämään hyviä projekteja myöntämällä niille Sitran apurahoja.

        Samalla EU:n kannatus kasva koko ajan. Nuoriso ei muusta tiedäkään.


    • Anonyymi

      Ursula on ollut eilen Lontoossa kertomassa totuuksia Johnsonille.
      Vuosi on liian lyhyt aika kattavan kauppa-ja ystävyyssopimuksen laatimiseen.
      Liian vaikea asia BoJon ymmärrettäväksi.

    • Peäsisköhä sitä tämmöne moalaespoeka Ursula kanssa suhteeseen, enämpi intiimiin...?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1622
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe