Paskaa tuutin täydeltä

Anonyymi

nykyään kun käyn päivittäin läpi kaikki tv kanavia jonkin verran päivän aikana, tulee joka kanavilta pelkkää paskaa ohjelmaa. Maksukanavatkaan ei auttaisi, joten hankkii mielummin itse viihteensä ja leffansa, mutta voi niitä joiden viihde on lähes pelkästään tv kanavien ohjelmien varassa. C moret ja muut ei minua kiinnosta.

tulee erakkoperhe erämaassa, sitten vaihdan kanavaa, niin tulee ehkä kokovartalomies, sitten kolmantena jonkun niin pyörii luokkakokous, sitten vaihdan taas kanavaa niin tulee kauniit ja rohkeat, tai hitlist, tai pitääkö olla huolissaan, hyvät ja huanot uutiset. seuraavaksi sub ja siellä pyörii Simpsonit tai muuta roskaa, sitten vaihdan kanavaa, niin tulee kullankaivajat, tai top gear,tai wheeler dealer,
mythbustersia, tai Haluan morsiuspuvun ynnä muuta kuonaa.
Nykyohjelmatarjonta on siis pääosin paskaa, leffatkin on ihan surkeita, tai jos tulee joku hyvä, se on esitetty liian monta kertaa ja Kohta tulee varmaan taas kaikki Rocky elokuvat, en ihmettelisi yhtään vaikka taas tulee Rocky leffat :(
Se Eye of the tiger biisikin aivan paska miljoona kertaa kuultu renkutus
on niin jumalattoman kyllästyttävä.

19

162

  Vastaukset

  • Samaa mieltä.
   Ehkä näitä ilmaiskanavia on jo liikaa. Kolmosella on jo monta omaa kanavaa pääkanavan lisäksi, samoin Nelosella. Kanavia on liikaa suhteessa tarjontaan. Siksi joka kanava suoltaa loputtomasti uusintaa. Esim. Huutokauppakeisarin yhtä jaksoa esitettiin uusintana 11 kertaa viikon sisällä.

   Näkyyhän rahattomuus mainonnan määrässä. Jo puolen tunnin ohjelmassa pitää olla kahdet mainoskatkot. Ohjelma alkaa 2 minuuttia myöhässä, itse ohjelmaa peräti 7 minuuttia jonka jälkeen ensimmäinen 4 minuutin mainoskatko. Ohjelma jatkuu taas tämän jälkeen peräti 6 minuuttia jonka jälkeen toinen 4 minuutin mainoskatko. Lopun 6 minuuttia ohjelmasta. Ohjelmasta siis kolmasosa on mainoksia. Ja maintokset ovat pääasiassa oman kanavan ohjelmien esittelyä.

   Maksukanavat suoltavat vain realitya, uusintoja ja samoja elokuvia. Ei näillä hyvin mene kun ei ole varaa hankkia uutta sisältöä. Ja joka ikisestä ulkomaisesta (valtaosin amerikkalaisista) ohjelmasta täytyy tehdä oma suomenkielinen versio. Omaa realitya sitten tuotetaan liukuhuhnalta koska se on ilmeisesti halpaa tehdä ja tuottaa. Samat amerikkalaiset elokuvat pyörivät kaupallisella puolella vuodesta toiseen ja ovat niitä samoja ns. "hittielokuvia" aina Rockyistä Taru sormusten herraan. Taas näemmä tulee Pirates of the carribbean-leffat ja kuinkahan monta kertaa tuo Expendapleskin on oikein tullut. Tai Rockyt ym. ym. Suomalaisesta tarjonnasta vain Uunoja ja vielä kerran Uunoa. Uuno armeiljan leivissä on varmasti esitetty jo 30 kertaa.

   Ehkä näiden kanavien tarkoitus on nimen omaan esittää vain uusintoja ja joskus halvalla saatujen elokuvien esitysoikeuksia ja esittää samoja elokuvia loputtomasti, kanava vain aina vaihtuu. 99% esitetyistä elokuvista on yhdysvaltalaisia. Ilmeisesti tämä amerikkalaisuuden ihannointi on tuonut näin paskaa ohjelmaa nykyisin ja ainakin mainostaminen on tullut sieltä. Näille kanaville on samantekevää mitä paskaa se suoltaa, mainostajiahan varten ne ovat olemassa, ei kuluttajaa/katsojaa varten.

   Enää on YLE ja sen 3 kanavaa sekä Nat geon kanava joita voi vielä katsoa.

   • Nehän ovat niitä viemärikanavia jossa paskat ohjelmat pyörii loputtomina uusintoina kuin pahimmissa painajaisunissa,tervetuloa tv-helvettiin uusintoja uusintojen uusintoja ikuisuuksiin asti,ette pääse niistä koskaan eroon muutoin kuin antamalla tv-lle astalosta.


   • Onneksi on vielä YLE jota voi katsoa. Kaikki muut kanavat tuuppaavat aivan käsittämätöntä paskaa. Morsiuspukuja ja kullankaivamista ja loputtomasti uusintoja. Poliisiopistot, Die Hardit ja Alaston ase elokuvat pyörivät tauotta. Välillä tulee joku helvetin typerä kilpailu jossa on Janne Kataja tunkemassa ananasta housuihinsa ja studioyleisö nauraa. Näissä kilpailuissa Posse ym. on aina sama kuvio. Studioon raahataan aina ne samat naamat Kataja, Leppilampi, Pekka Pouta, Jenni Kokander ym. jotka pannaan tekemään jotain saatanan typerää ja studioyleisö pitää kauheata meteliä. Ikävä tulee vanhoja kunnon viihdeohjelmia joissa oli kunnon käsikirjoitus ja oikeat näyttelijät, esimerkiksi Soitinmenot, Parempi myöhään ja varsinkin Spede show.


  • "Maksukanavat suoltavat vain realitya, uusintoja ja samoja elokuvia."

   Höpö höpö! Itselläni ei ole ainostakaan sarjoja tai elokuvia näyttävää maksukanavaa. Sen sijaan minulla on KAIKKI DNA:n kaapelissa näkyvät urheilukanavat. Tänäänkin on tullut katseltua jo kolme Valioliigan matsia ja neljäs alkaa kello 22.

   Tietysti tämä ei auta, jos mikään urheilulaji ei kiinnosta. Itse katselen tennistä, futista ja lätkää tässä järjestyksessä. Monia lajeja en katsele koskaan.

   • Ja taisi jäädä nyt urheilut katsomatta piiiitkäksi aikaa.


  • Maikkarillakin pelkkää uusintaa... Uuno Turhapuroa ja Rockyja ja Die hardeja.
   Huonostinäyteltyjä kotimaisia saippuasarjoja. Esim.Salatut elämät. Josta yritetty tehdä realistinen elämänmenoa kuvaava sarja. Silti mukaan työnnetty, sarjan komediaksi muuttava, sekopäinen Ulla Taalasmaa.
   Muutkin ohjelmat, todellakin turhanpäiväistä sontaa. Esim. Liikaa, kaikenlaisia käsikirjoitettuja tosi-tv sarjoja. Onneksi on muutakin tekemistä, kuin kytätä tätä "kakkalaatikkoa" Pölyyntyköön rauhassa. En avaa.
   Toista oli ennen, kun sieltä tuli vielä jotain katsomisen arvoista.

  • Tässä kohtaa voi sanoa että ennen oli paremmin. Oli vain ohjelmissa yksi mainoskatko ja ohjelmatkin olivat tasokkaampia, esim. Karpot ja Folke Westit, mielenkiintoiset dokumentit jne. Tuli kuukauden westerniä, klassikkoelokuvia ja jos missasi jonkin elokuvan, oli turha odottaa uusintaa vaan se piti käydä lainaamassa jostain. Lauantaisin oli valioliigan matseja tai mäkihyppyä ja kun ohjelmat illalla loppuivat, legendaarinen testikuva tai lumisade. Nykyään on pakko lähettää ohjelmaa 24 tuntia päivässä.

   Kanavia on yksinkertaisesti liikaa verrattuna ohjelmien laatuun ja tarjontaan. Miksi perustaa ilmaiskanavia joista näytetään pelkkää uusintaa ja samoja elokuvia/sarjoja? Veikkaan myös kuten tuossa yhdessä viestissä oli, nämä kanavat on vain mainostajia varten. Mitä paremmin saadaan myytyä mainosaikaa, kanavan sisällöllä ei ole väliä. Sama mitä roskaa se suoltaa. Halvalla tehdään ohjelmaa, eritoten realitya ja mitä ihmeellisimmistä aiheista: on huutokauppakeisaria, treffejä alttarilla, treffejä siellä ja täällä ja julkkiksia käydään jututtamassa ja kaikenlaista muuta aivotonta ohjelmaa joiden sisältö on toissijainen. Kuka tahansa kiinteistövälittäjä ym. pääsee juontamaan ohjelmia. Pääasia on että mainospaikat saadaan myytyä. Nämä ilmaiskanavat YLE:ä lukuunottamatta ovat jätekaivoja joihin tuupataan kaikki uusinta ja roska joita sitten aivottomat diginatiivit ja muut seuraavat. Myös tuo amerikkalaistuminen ja sen ihannointi näkyy hyvin tv:ssä. Kaikki kotimaiset sarjat täytyy olla amerikkalaisia jäljitelmiä ja kopioita ja mitä typerämpi konsepti, se täytyy saada myös Suomen televisioon. Amerikkalaisia sarjoja ja amerikkalaisuuden yltiö-ihannointia. Tuossa joku kirjoitti että 99% elokuvista on yhdysvaltalaisia, valtaosa tarjoinnasta ja etenkin elokuvista on nimenomaan jenkkiläistä ja tuo 99% ei kaukana ole. Tämä amerikkaisuuden ihannointi näkyy myös mainosten määrässä ja mainonnassa. Melkein puolet ohjelmista on mainoksia ja tämä tyyli tulee pelkästään jenkeistä.

  • Ehkä pian nähdään vuoronperään ohjelmat sarjoista "Hengenvaaralllisesti lihava" ja "Ihana lihava elämäni". Sekaan vielä XXXXL-morsianten hääohjelma, niin johan on ruuduntäytettä.

  • Hyvin tunnutte tietävän tarjonnan laadun. Sitä kuitenkin kummastelen, että jos tarjonat on mielestänne roskaa, miksi katsotte sitä?

   Itse en osaa sanoa tv:n viihdetarjonnan laadusta mitään, koska en katsele sitä. En esimerkiksi ole koskaan nähnyt ainoatakaan Salattujen elämien osaa ja itse asiassa sarjaa tehtiin 2000 episodia ennen kuin edes kuulin sen olemassaolosta. En nimittäin luen MTV3:n ohjelmatietoja.

   Kerran kuitenkin katselin seitsemän uutisia, ja juontaja sanoi uutisten jälkeen seuraavan Suomen suosituin tv-ohjelma. Oho! Suosituin! Katselin muutaman minuutin mainokset ja sen jälkeen kolme minuuttia Salattuja elämiä ihan pelkästä uteliaisuudesta.

   Sitten vaihdoin C Moren urheilukanavalle ja ryhdyin katselemaan Lionel Messin pallonkäsittelyä.

  • Nyt on sitten alkamassa sarjat Tikissä sekä Paasosen polttariohjelma. Voiko tosta enää huonommaksi ohjelmat mennä, ei vittu voi. Harmittaa kun ei ole enää TV-lupamaksua vaan se menee verona. Jos olis toi lupa voimassa niin sanoisin sen heti irti.

   • Marja Hintikka ja mtv3 alkaa joku turhanpäiväinen ohjelma.


  • En ole enää moniin vuosiin katsonut telkkua. Emmerdalea seurasin vielä viime kevääseen asti, mutta sekin paskaantui ettei sitä voi enää katsoa. Yle Areenasta seuraan Sydämen asialla sarjaa, koska tuo mainio sarja jäi aikoinaan katsomatta.

   Suurin osa mitä katson on Netflix ja Youtube Premium, osittain tilaan HBO Nordickin kun siellä jatkuu joku mielenkiintoinen sarja jota olen katsonut aiemmin.

   • Yle Areenasta kyllä löytyy tarpeeksi ohjelmia. Myös ruudusta seuraan joitakin sarjoja .En tilaa mitään maksullisia. Youtubessakin voi mainoksen aina keskeyttää . Sitä tuleekin katsottua ja enenmäkin nykyään tv ruudun välityksellä android sovellutuksella


  • Archie Bunker perhe on pahin pyörii kyllä jenkeissä, mutta ei täällä tiukkapipolassa. Siinähän Archie munaa jatkuvasti itsensä mutta se loukkaa kuitenkin ilmeisesti ainakin saamelaisia.
   Tuulen viemää olisi hienoa nähdä tv kanavalla.
   Jenkkisarjoista seuraan enää vain Simpsoneita.
   Brittisarjat, jotkut pohjoismaiset sarjat, historialliset dokumentit, uutiset, a studio, Vintage valtakunta. Näitä seuraan. Ja Pieni talo preerialla

   • En olisi uskonut, mutta kauniita ja rohkeita on tullut myös seurattua nyt muutama kk vauvan vaihto juuri selviämässä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    En olisi uskonut, mutta kauniita ja rohkeita on tullut myös seurattua nyt muutama kk vauvan vaihto juuri selviämässä.

    Seuraan ite sydämmen asialla. Kettu ja pokka pitää


   • "Archie Bunker perhe on pahin pyörii kyllä jenkeissä, mutta ei täällä tiukkapipolassa."

    Tuota sarjaa esitettiin jo 70-luvulla ja sitä on sen jälkeen esitetty kyllästymiseen asti uusintana mm. Nelosella.


  • Eikös se ole ihan hyvä asia ettei joka kanavalta tule joka päivä katsomisen arvoista ohjelmaa? Miten muuten jäisi aikaa millekään muulle? Itse katson vain tietokilpailuja ja historia/tiede-dokumentteja.

   • Juuuuuu ja mie kattelen Egyptin faaraoiden ja Etelä-Amerikan esim. Inkojen historiasta kertovia sarjoja. Miten paljon uutta tietoa näistä asioista voi nykyteknologialla saada selvitettyä esim. LIDAR - ja DNA-tutkimukset. Mielenkiintoista on myös seurata jos arkeologit löytävät kaivauksissa arvokkaita muinaisaarteita ja esineitä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia taas Stefun kanssa. Bailaamassa

   Stefu pisti kuvia ig storyyn. Juhlat jatkuuuuu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   1781