Aihe

Pieni muistutus valtuutetuille ja lautakuntien jäsenille!

Anonyymi

On vuoden 2020 ensimmäinen aamu. Te, jotka päätätte puolestamme meidän kuntalaisten asoista, istahtakaa hetkiseksi miettimään, olenko paneutunut riittävästi niihin asioihin, joista joudun päättämään? Sinulta ei vaadita suuria lupauksia asian hoitamiseksi. Ole edes kiinnostunut niistä asioista, joihin sinun on otettava kantaa. Tavallisena pulliaisena sinulla ei ole tietämystä joka asiaan, mutta kysy "sinua viisaammilta." Tuskin nyt sellaiseen mokaan syyllistyt, että avaat kokouskirjeesi vasta kokouksen alussa sanomalla: "Voi, en ole ehtinyt lukea esityslistaa" . Sinun paikkasi ei ole olla päättämässä. Pyydä heti eroa kiireisiisi vedoten.
Luottamushenkilöt muistakaa, että esittelijä ei ole edes jumalasta seuraava. Lähettäkää asioita uudelleenvalmisteluun. Monta kertaa se varmaan antaa uutta pontta päätöksiin kuntalaisten hyväksi.
Hienoa, että tekemänne uudenvuodenlupaukset kestävät edes vappuun saakka!
Onnellista Uutta Vuotta jokaiselle viranhaltijalle j luottamushenkilölle!

5

158

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Samalla mieti HOTELLIN todellista tarvetta.
   Oletko valmis uhraamaan vero eurot kannattamattomaan ’bisnekseen’

   • Anonyymi

    Olin jo vuosia sitten sitä mieltä, että olisi kannattanut "lahjoittaa" koko hotellikiinteistö "eniten tarjoavalle". Kaupungin asiainhoito on ollut retuperällä jo vuosia ja homma eikun pahenee.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olin jo vuosia sitten sitä mieltä, että olisi kannattanut "lahjoittaa" koko hotellikiinteistö "eniten tarjoavalle". Kaupungin asiainhoito on ollut retuperällä jo vuosia ja homma eikun pahenee.

    Malmikumpu olisi toimiva ravintola jos vetäjänä olisi ammattilainen joka häädettiin pois. Märkäkorva ei saanut rattaita pyörimään, takkiin tuli maksamattomien vuokrien merkeissä..

    Lahjoitus olisi järkiliike jolloin yrittäjäkin voisi löytyä melkoisen nopeasti..


  • Anonyymi

   Aloittajan, joka on värillinen valtuutettu, kannattaisi istahtaa hetkeksi ja miettiä,kuinka saisi muita valtuutettuja ajatustensa taakse.
   Virheiden ja syyllisten etsiminen ei ole kehityksen kannalta paras vaihtoehto.

   • Anonyymi

    Kenen etua tuo hotellin avaaminen palvelee?
    Ei ainakaan tuo rahaa kaupungin kassaan, päinvastoin, on kulutuksen puolella.
    Miksi ei hotellia myyty silloin kun oli ostaja. Tyhmyyden huipentuma.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   250
   19356
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   376
   7137
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   2259