Grönlannin sulamisen seuraukset

Anonyymi

Sulava jäätikkö aiheuttaa painon jakautumisen muutoksen maanpäällä yhdessä vedenvaje Euraasian alueella joka aiheuttaa maansisäisen heilahdukseen ja pystyakselin siirtymiseen ja maata koettelee siten voimakas kuivuus ja kuumuus. Jes.24.
Maa murehtii ja lakastuu ja lakastuu, maanpiiri näääntyy ja lakastuu. Kansan ylhäiset nääntyvät maassa.
Maa on saastunut asukkaitensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait ja hylänneet käskyt, tehneet tyhjäksi iankaikkisen liiton.
Sen vuoksi kirous kalvaa maata ja sen asukkaat syystään kärsivät.
Sen vuoksi maan asukkaat kärventyvät kuumuudesta.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vedenpaisumuksen jälkeen syntyi jääkausi, koska taivaankannen vedet poistuivat ja maa sai arktiset ja antarktiset alueet. Samoin tulivuorten aiheuttama noki esti auringonsäteiden pääsyn lämmittämään. Samoin heti kun ns. jääkausi oli alkanut ja navat jäätyneet, varmasti keskieurooppaa myöden, niin nuo jäätyneet alueet alkoivat heijastaa auringonsäteet takaisin avaruuteen, eikä se enää lämmittänyt. Mutta ajan mittaan hitaasti lämpö on lisääntynyt ja sulaminen hitaasti kiihtynyt.

      Esimerkki: Jos pakastettaisiin koko pakastimen kokoinen kuutio umpijäätä, vaikkapa -50-70 astetta, joka on usein tuolla arktisilla alueilla lämpötila ja asetetaan se keskelle lattiaa ja annetaan sulaa, niin mitä huomaamme. No sen saman ilmiön, mikä jääkaudessakin. Aluksi menee tosi pitkä aika, että tapahtuu yhtään mitään ja sitten pikkuhiljaa reunat alkaa rapistua ja lohkeilla, romahdella ja pyöristyä. Kun on enää jäljellä matala laatta, niin se sulaa sellaista vauhtia, ettei siinä ehdi muuta kuin ihmetellä, vaikkei mikään ole ihmisen aiheuttamaa.

      Ihmisen aiheuttama hiilijalanjälki on siis vain osa tässä toiminnassa ja sen vaikitus ei ole kovin suuri. Moni vanha ihminen muistaa, ennen Kiinan ja Venäjän saatuttamista, kun vielä Aral järvestä nousi sampea, että silloinkin oli lumettomia talvia ja rajuja metsäpaloja. Esimerkiksi 1929 tammikuussa Sodankylässäkin mitattiin 6-7 asteen lämpöjä. Aivan samalla tavalla maailmalla on ollut ennätyskylmiä alueita ja ennätyslumia mitattu. Ei niistä kukaan puhu. Kaikki on vaan huutamassa "golabal warming".

      • Anonyymi

        Näin on, lisäksi syvyyden vedet yhdessä sulan laavan lämmittivät merivettä joka höyrystyi runsaaksi sateeksi joka muodosti jääkauden.

        Aloitus on vain erään koulukunnan mielipide, ilmastopaniikki on mielestäni turha.


    • Jäiden kuuluukin sulaa ennen Jeesuksen paluuta, nimittäin Sakarja 14 ja Hesekiel 47 kertovat juuri niistä hetkistä mitä tapahtuu mm. vesille.
      Ennen vedenpaisumusta taivaanvahvuudessa oli vettä niin paljon, että niiden maahan sataminen muodostivat suuret valtameret. Ennen niiden alas satamista, taivaanvahvuus toimi siis kuin kasvihuone. Maahan ei ollut koskaan ennen satanut vettä, vaan maa kasteli itsensä alta käsin ja siksi se oli myös tasalämpöinen navoilta navoille, kuten tiedämme, palmujen fossiileja löydetään, niin etelä, kuin pohjoisen napapiirin alueilta, jossa maata vain on. Vesimäärät ovat siis ollut huomattavasti pienemmät ja mannerta suunnattomasti enemmän.

      Mutta kun alkaa lopunajat ja ne viimeiset vitsaukset, niin mm. Sakarja 14. luvussa puhutaan, ettei aurinkoa enää näkynyt, eikä tähdet, eikä kuu, vaan Herran valo on silloin lamppumme. No tämä varmasti on symboliikkaa sikäli... Mutta kun mennään siihen viimeisiin vitsauksiin, niin maa repeilee ja laavameriä syntyy. Vesi pääsee sekoittumaan laavameriin ja muodostuu suuria savupatsaita, vesihöyrypatsaita, kuten ilmestyskirja kertoo ja ne menevät takaisin taivaanvahvuudeksi. Palataan siis vedenpaisumusta edeltäviin oloihin. Maa kastelee jälleen alta, eikä sada enää koskaan, ei lunta, eikä vettä. Maailma tulee jälleen tasalämpöiseksi navoilta navoille ja sellaiseksi se jää Jeesuksen tuhatvuotiskaudeksi, kunnes viimeiset tuomiot alkaa.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      179
      4079
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      115
      2626
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      324
      2224
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      130
      2185
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      53
      1896
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1495
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      107
      1361
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      30
      1332
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1170
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1051
    Aihe