Tutkitaampa ensin tieteen ja uskontojen suhde.

Anonyymi

Uskomuksiinhan globaalissatiokin perustuu. Kuvitellaan, että kaikki kansakunnat voidaan tasapäistää ja harmonisoida. Se nyt ei onnistu ikinä, että islamilaiset, keskenäänkin verissäpäin toisiaan tappavat alkaisivat demokraattisiksi, sen enempää, kuin pohjoiskorean ym-kommunistitkaan. Valitettavasti se ei ikinä tule onnistumaan. jonkun Lipposen kaasuputki vain pahentaa asioita ja todellisuudessa eu/kin on hyttysen paska atlantissa. Ihminen on perimmiltään paha vaikka miten kasvatettaisiin. Ei onnistu ihmisviisaudella.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Globalisaatio on kyllä kiistaton fakta. Saathan sinäkin esimerkiksi bensaa, kahvia ja tuoreita hedelmiä ympäri vuoden. Ei ne autot ja televisiot puissa kasva. Jossain ne tehdään ja jostain ne tänne kuljetetaan. Sitä on globalisaatio ja se alkoi kolonialismin seurauksena viimeistään 1400-luvulla.

      Sinä viittaat nk. globalismiin, joka on maahanmuuttovastaisten pelkureiden rakentama olkiukko. Globalismia aattena ei ole olemassakaan muualla kuin natsien ja rasistien pääkopissa.

      Kyllä se taitaa kuule olla niin, että jo ensimmäisen maailmansodan aikaan eurooppalaiset ja amerikkalaiset tunkeutuivat Lähi-Itään anneksoimaan alueen öljyvaroja. 1950-luvulla USA:n ja Britannian tiedustelupalvelut aiheuttivat kaaosta Iranissa, jossa demokraattisesti valittu pääministeri syrjäytettiin, koska tämä halusi kansallistaa Iranin öljyvarat, ja maahan asetettiin Yhdysvaltojen ja Britannian tuella diktaattori - vihattu shaahi. Iran, joka on ollut muodosa tai toisessa olemassa jo 2700 vuotta, kehittyi demokraattiseen suuntaan, mutta öljy muutti kaiken. Iranilaiset katkeroituivat ja tuosta katkeruudesta kumpusi vuoden 1979
      islamilainen vallankumous. Kun Neuvostoliitto hyökkäsi demokraattisesti kehittyvään Afganistaniin 1980-luvulla, USA aseisti uskonnollisia kapinallisia, eli Taleban-liikettä. Irakin ja Iranin välisessä sodassa USA aseisti Irakia ja NL Irania ja kaikessa hiljaisuudessa Israel aseisti olempia. Persianlahden sodalla oli kansainvälinen mandaatti, koska Irak hyökkäsi Kuwaitiin. Irakin sodalla ei enää ollut knsainvälistä tukea, mutta siitä huolimatta Britannia ja USA pommittivat maan aivan paskaksi. Myös Libyan ja Somalian kaaos on suurimmaksi osaksi länsivaltojen syytä.

      Jos ihmiset pakenevat pommituksia, joiden takana ovat länsimaat tai Venäjä, silloin syytä pakolaisvirtoihin kannattaa hakea peilistä.

      Suurin osa islaminuskoisista on yhtä rauhallisia kuin suurin osa kristityistä. Se ei muuta miksikään sitä tosiasiaa, että molemmat maailmansodat olivat kristittyjen sotia. Se ei myöskään muuta miksikään sitä tosiasiaa, että Pohjois-Koreassa USA ja NL sotivat vallasta ja tämän vuoks maa jakautui. Myös Vietnamissa USA soti estääkseen kommunismin leviämisen ja tuki diktaattoreita.

      EU ei ole sotilasmahti, vaikka se voisi helposti sellaiseksi ryhtyä. EU: ideologia lähtee rauhanomaisesta yhteistyöstä, ei aseilla pullistelusta. Taloudellisesti EU on samankokoinen kuin USA ja Kiina, joten ei se mikään hyttysenpaska ole. Sinä vain et tunne historiaa, politiikkaa tai ylipäänsä mitään.

    • Anonyymi

      Koko globalismin idea on juuri se, että VAIN valkoiset maat pyritään "monikulttuuristamaan" eli sen kansat ja kulttuurit tuhoamaan!!!

      Jos ei ymmärrä tuota faktaa, ei pidä edes alkaa puhumaan globalismista. Se on kulttuurimarxistinen todella kiero aate kuten ns. paneurooppalaisuuskin.

      • Anonyymi

        Mitään globalismia ideologiana ei edelleenkään ole olemassa. Se, aivan kuten kulttuurimarxismi, on olkiukko, jota vastaan kansallissosialismiin ja fasismiin hurahtaneet maahanmuuttopelkoiset resssukat hyökkäävät aggressiivisesti. Se on mörkö. Ei todellisuutta.

        Suurin osa Suomeen saapuneista ulkomaalaistaustaisista on lähtöisin Venäjältä ja Virosta. Turvapaikanhakijoita tuli viime vuonna noin 2400. Suomi on valtio, jossa on hyvin vähän ulkomaalaistaustaisia. Islainuskoisten osuus väestöstämme on vain 2,7 %.

        Ulkomaalaistaustaisten osuus väestöstämme on pienempi kuin niiden suomalaisten osuus, jotka muuttivat Ruotsiin, Yhdysvaltoihin ja Austaliaan. Pelkästään 1950 ja 1970 välisenä aikana Suomesta muutti Ruotsiin 400 000 suomalaista. Esimerkiksi Tukholman pahamaineinen Rinkeby oli aluksi suomalaislähiö.

        Tosiasiassa vuorovaikutus eri kulttuurien kanssa on suomalaisen kulttuurin perusta. Ruokakulttuuri on pitkälti omaksuttu Ruotsista ja Venäjältä. Suomessa on toki joitain paikallisia perinneruokia. Uskonnolliset ja valtio-opilliset järjestelmät ovat kaikki lainatavaraa. Kuka täällä saamelaisia paitsi pukeutuu perinteisesti kansallisasuihin? Itämeren suomi kielenä on sekoitus eestin ja karjalan kielistä. Mitään yhtenäistä suomalaista kulttuuria ei edes ole olemassa. On yhdistäviä ja erottavia tekijöitä. Sama pätee kaikkiin Euroopan maihin. Saksa yhdistettiin sadoista pikkuvaltioista. Ranskassa puhutaan useita murteita, jotka ovat melkein omia kieliä. Espanja on kulttuurisesti hyvin erilaisten alueiden kokoelma. Samoin Iso-Britannia, Belgia, Hollanti, Sveitsi jne. Täällä noudatetaan lukemattomia kristillisiä oppisuuntia katolisuudesta, anglikaaneihin ja luterilaisista ortodokseihin. Belgiassa puhutaan kolmea virallista kieltä, Sveitsisä neljää,..

        Euroopan kulttuurit ovat muuttuneet jatkuvasti kahden vuosituhannen aikana. Ei mitään stabiilia kulttuuria ole koskaan ollut. Vallankumoukset ja sodat ovat muokanneet valtioita ja siirtäneet rajoja koko tunnetun histrian ajan.

        Ja mitä paneurooppalaiseen aatteeseen tulee, se on syntymästään alkaen ollut pasifisinen ja humanistinen oppi, joka on tavoitellut rauhaa Eurooppaan. Sitä vastusti aikanaan Hitler ja Mussolini ja nykyisin Hitlerin ja Mussolinin ideologioiden ihannoijie uusin sukupolvi. Eiköhän Hitler ja Mussolini kansallismielisine aatteineen tuhonnut Eurooppaa, Euroopan kulttuureita ja kansoja enemmän kuin kukaan koskaan ennen tai jälkeen.

        Islaminuskoisten määrä voi kaikkein rajuimpien todellisten ennusteiden perusteellakasvaa 12-14 prosenttiin Euroopan väestöstä vuoteen 2050 mennessä. Islaminuskoisten määrä ei missään Euroopan valtiossa ylitä yli 50 % ennen vuotta 2100, mutta sekin on epätodennäköistä. Esimerkiksi turkkilaiset suhtautuvat uskontoon lähes yhtä piittaamattomasti kuin suomalaiset. Eurooppa sekularisoi ja assimiloi varmasti 90-95 % tulijoista. se pieni osuus, joka ei sekularisoidu taiassimiloidu, voi aiheuttaa ongelmia, mutta ei se oikeasti uhkaa Euroopan kansoja tai kulttuureita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      2970
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2079
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1852
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe