Aihealueet

Listaukset

  Miksi brittifirma laskuttaa suuremman postimaksun Suomeen kuin Ruotsiin?

  Anonyymi

  Kehtaanko meilata sinne ja kysyä mistä johtuu. Olisin tilannut yhden tavaran Briteistä. Heidän hinnastossaan lukee että toimitukset Eurooppaan maksavat £7.50 ja Euroopan ulkopuolelle £15.00.
  Ruotsiin ja Tanskaan toimittavat tuolla £7.50 mutta Suomeen ja Viroon maksaa £15.00! Mikähän tähän on syynä? Eurooppaa ollaan mekin ja EU:ssa! Vai lasketaanko meidät sittenkin Itä-Euroopaksi?

  2

  <50

   Vastaukset

   • Meilaa ihmeessä ja kysy. Kerro sitten meillekin, mitä vastasivat selitykseksi.

   • Samanlaista ihme syrjintää itsekin huomasin. Piti tilata tuote ihan isommasta britti nettikaupasta, isolla luki että toimittavat ympäri maailmaa bla bla..Noh,ei sitten onnistunutkaan. Laitoin meiliä ja sanoin että taitaa olla virhe siellä. Vastasivat että ei ole, ikävä kyllä eivät toimita suomeen eikä zimbabween. Just. En ole keksinyt syytä miksi SUOMI olisi ainoana näiden skrubu maiden joukossa. Muutamassa ebay kaupassa sama juttu,toimitetaan ympäri eurooppaa ja aasiaa mutta ei suomeen. todella outoa. Meillä ei pahemmin ole edes nettikusettajia tai mitään.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   SEISKA.FI

   • Dramaattiselle suhteelle sokkiloppu: Temptation Island Suomen Josku ja Karim erosivat - yllättävä ilmoitus somessa!
   • Hjallis Harkimon Leo-poika valmistui koulusta Yhdysvalloissa - Hjallis julkaisi tuoreen kuvan: ”Ette voi kuvitella, kuinka ylpeä isä on!”
   • Liki alaston Kim Kardashian poseeraa erotiikkaa tihkuvasti kuntosalilla - pystyisitkö treenaamaan näin vähäpukeisena? Katso kuvat!

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    226
    10822
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    263
    5501
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    73
    995