Mitä tapahtuu 2020?

Anonyymi

Koulut käyttökiellossa? Majavat karkutiellä toukokuusta lähtien? Vedet ja lämmöt myyty ulkopuolisille. Onko mitään suurta positiivista tulossa?

6

205

  Vastaukset

  • Yli 75 vuotiaat töissä vanhushuollon perushoito paikoissa
   Hoidettavat nuorempia...

  • Kaupunki kuitenkin tarjoaa piikkikenkiä vanhuksille

   • Eikö niitä majavia ole vieläkään löytynyt, jossain päin niitä on kuulemma nähty. mutta tuskin ovat näitä ähtärin kasvateja.


   • Ei loppu eliitti huolehti vaan perikunnalleen


  • Oikeastaa vuosi tuo paljonkin kieltoja ja rajoituksia. Kaikkeahan sitä lisää tulee laittaa kieltoon ja entisiä laajentaa. Kakki kun alkaa olla kiellettyä ja pysähdyksissä.
   Eikä tämä tyttöhallitus ole siinä suhteessa mitenkään poikkeus, etteikö pantaisiin hellapoliisien lailla töppösenalle ja komentoon mitään. Kysytäämpä vielä eikö teitä hävetä.
   Virossa otettiin tämä ja kaikki muukin jo huomioon ennakoidusti, varoituksena suomalaisille, suomalaisten lojaallisuudelle.
   Tehdaat ajetaan alas ja lakossa olla helpompaa, Pysätyneekö sähkön jakelukin tyystin ja polttoaineiden. Mutta hoitajillekin pitkä lakko ei olisi yhtään pahitteensi. Palattaisii tuonne jonnekin 1800 luvulle ja nälkävuosiin.
   Uusia työllisiä perseaukiisten piiritarkastajille.

   • Päivä kerrallaan, joskus kaks ja yö välissä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Näin Michelin-kokki Kim Mikkolan ura sai alkunsa: ”Kaikki rahat menivät bussimatkoihin!”
  • HS: Teuvo Lomanin seksuaalirikostuomio pysyi hovissa ennallaan
  • ”Emme ole keskustelleet kihloista!” Sami Hedbergin ja Saija Tuupasen suhde etenee luontevasti: ”Lastenhankinta oma juttunsa!”

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   293
   6492
  2. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   90
   4284
  3. Miksi vihreät ja myös pääministeri vähättelee korona virusta..

   ..verrataan flunssaan ja "kuoleehan siihen se turha sakki muutenkin "-tyyliin. Koronavirus voi olla kohtalokas epidemia myös tuhansille suomalaisille.
   Maailman menoa
   142
   1604
  4. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   70
   1334
  5. "Kuule kundi, jos kondis on noin huono, tilaisit taksin"

   Vanhempien ihmisten kunnioittaminen on sivistynyt piirre. Hiljattain Kaarina Suonperä kertoo seuranneensa raitiovaunussa tilannetta, jossa sotaveteraa
   Maailman menoa
   92
   807