Aihe

Tehokas viikon alkoholivieroitusohjelma

Anonyymi

Seuraava 7 päivän ohjelma auttaa raitistumaan ja se on kehitetty yhdessä hervantalaisten sosiaalityöntekijöiden kanssa. Ohjelma sopii sekä puhtaaseen alkoholiriippuvuuteen että alkoholin ja rauhoittavien lääkkeiden sekakäyttöön. Kuten kaikki muutkin riippuvuushoidot, niin myös tämä ohjelma vaatii ripauksen sisäistä motivaatiota.

Päivä 1: 7 puolen litran tölkkiä III-olutta.
Päivä 2: 6 puolen litran tölkkiä III-olutta.
Päivä 3: 5 puolen litran tölkkiä III-olutta.
Päivä 4: 4 puolen litran tölkkiä III-olutta.
Päivä 5: 3 puolen litran tölkkiä III-olutta.
Päivä 6: 2 puolen litran tölkkiä III-olutta.
Päivä 7: 1 puolen litran tölkki III-olutta.

Päivästä 8 eteenpäin raitista ja päihdevapaata elämää!

9

241

  Vastaukset

  • Nyt sinulla on mennyt luentomonisteet sekaisin.
   Nuo eivät ole ohjeet juomisen lopettamiseen, vaan ne ovat krapulanhoito-ohjeet.

  • Ei pieni sekoilu haittaa. Krapulahan on pieni oheistuote raittiutta tavoiteltaessa. Samalla siinä hoituu krapulat ja juominen. Yhtä kärsimystä se viikko on kuitenkin. Tai no, loppuviikko on pahin, kun on vain yksi tölkki kaljaa!

  • Tuohan on kuin terveydenhoitotädin ohjeistus. Sekään ei tiedä mitä on alkoholismi.

   • Kyllähän tuo ohjelma toimii, jos sitä noudattaa! Kyllä wanhoilta deekuiltakin voi vaatia edes hieman itsehillintää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllähän tuo ohjelma toimii, jos sitä noudattaa! Kyllä wanhoilta deekuiltakin voi vaatia edes hieman itsehillintää.

    Alkoholisti oli ystäväni jonkin aikaa. Heti alussa en huomannut, mutta jo vuoden päästä kyllä. Miksi alkoholisti luulee et tietää ja osaa kaiken. Oli jatkuvaa väittelyä pikkuasioustakin. Piti olla samaa mieltä kaikesta, muuten huusi, häivy. Syyllisti kaikesta, lopulta uskoin jo itsekkin, että olen syyllinen koko maailman pahuuteen. Nauroi ja vitsaili vain vatsansa toiminnasta, miten taaskin tuli vahingossa muka kakat housuun, kun hän vaan pieras. No, olipa ainakin opetus, miten tuhoisaa olla juopon kanssa, vaikka sanotaankin, ei heitä saa hylätä. Eikö he huomaa itsessään mitään vikaa, minuakin tämä juoppo häpes, ja arvosteli ulkonäköäni. Itsessä ei ollut mitään vikaa, koska hän tiesi kaiken ja muut on hulluja.


  • Ehei, ei näin. Tuolla tavalla saattaa saada lyhyehkön parin viikon putken poikki mutta pitempi putki vaatii lähes aina sairaalahoitoa.

   Aloittaja ei tiedä alkoholismista yhtään mitään. Valitettavasti hänen kaltaisiaan toheloita on maailma pullollaan.

  • Lopettaminen ei ole se juttu, vaan pysyminen raittiina.

   • Työrajoitteiset sosiopaatit ovat yhteiskunnan suurin kuluerä kunnan vuokrakorsuissaan tai mieluummin asumassa kaduilla.juoksukalja,lasinpesunesteet, käsidesit ja markettien halvat partavedet niittävät onneksi populaatiota runsaalla kädellä, vaikka valitettavasti jälkikasvunsa seuraa isäin polkua.tehokas tapa päästä eroon näistä kouluja käymättömistä olisi työleirit koko suvuilleen pohjoisen korvessa tai määräys kehitysaputöihin kriisipesäkkeisiin ilman palaalippua. Suomella ei varaa päihderiippuvaisiin ja taparikollisiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Työrajoitteiset sosiopaatit ovat yhteiskunnan suurin kuluerä kunnan vuokrakorsuissaan tai mieluummin asumassa kaduilla.juoksukalja,lasinpesunesteet, käsidesit ja markettien halvat partavedet niittävät onneksi populaatiota runsaalla kädellä, vaikka valitettavasti jälkikasvunsa seuraa isäin polkua.tehokas tapa päästä eroon näistä kouluja käymättömistä olisi työleirit koko suvuilleen pohjoisen korvessa tai määräys kehitysaputöihin kriisipesäkkeisiin ilman palaalippua. Suomella ei varaa päihderiippuvaisiin ja taparikollisiin.

    Niin kauan kuin Suomella on varaa pyörittää yliturvonnutta julkistasektoria, kaiken maailman turhien pyrokraattien ja erikoisavustajien palkkoja maksella, niin siinä sivussa elätetään muutama juoppokin. Helposti.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   359
   17585
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   672
   10007
  3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   64
   6177
  4. Baha kadrum/Marzun mies

   Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   2453