SSRI on huijausta - Lääketehtaat kusettaa!

Anonyymi

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niinsanotut masennuslääkkeet voivat varastaa seksuaalisuuden ja ilon siitä, leikata tunteita, aiheuttaa kroonista masennusta, riippuvuutta, unen kanssa ongelmia (supistavat lisäksi rem-unta ja vieroitusvaiheessa/käytön aikana voivat puhkaista univaikeuksia), kärsimystä aiheuttavia vieroitusoireita ja haittavaikutuksia. Puhkaista manian tai voimakkaan sisäisen levottomuuden missä voi olla hankala paikallaan (akatisia). Aivokemioiden ja keskushermoston palautuessa masennuslääkkeistä olo voi olla kurjempi kuin ennen niiden aloitusta erilaisten fyysisten oireiden kera (esim sähköiskut päässä tai muuten huono olo) tai tunteiden heitellessä voimakkaasti joka voi ilmetä vaikka itkuisuutena

      Raskausaikana kun niitä käyttää keskenmenoriski on suurempi ja riskeeraa sikiön hyvinvointia, koska sitä ei täysin ymmärretä miten ne sikiöön vaikuttaa. Silti niitä määrätään lukuisille nuorille ihmisille ja naisille, lääkkeitä mitkä voi olla hankala ajaa alas ja aiheuttavat riippuvuutta. Jopa kasvuikäisiä on kyseisissä pillereissä joiden vaikutusta kehitykseen ei täysin ymmärretä. Jossain kaloilla tehdyissä tutkimuksissa (kyseisiä myrkkyjä päätyy vesistöihin), mömmöjen vaikutukset ei rajoitu yhteen sukupolveen ja vaikuttaa kalojen käyttäytymiseen. Lisääntymistä ja pariutumista ajatellen mömmö joka aiheuttaa impotenssia voi olla tuhoisa.

      Lääketeollisuus ja lääkärit ovat vähätelleet vieroitusoireita ja varmaan useille ihmisille mömmöreseptiä on jatkettu koska olo kumma kyllä huononee aina vieroituksessa. Riippuvuus on taattu. On hankala erottaa masennusta viekkareista ja sekös vasta hyvä on lääketeollisuudelle. Kun potilas voi huonosti lääkkeiden jälkeen niin eikun lisää pilleriä. Parhaiten pillerikierteeltä välttyy kun ei koskaan aloitakaan niitä! Vieroitusoireet voi olla pitkiä ja hankalia kestää.

      Kyseisiä pillereitä ei pitäisi kutsua masennuslääkkeiksi, koska se aiheuttaa liian suuria odotuksia sille mikä niiden vaikutus on. Niitä voisi vaikutuksen perusteella yhtälailla kutsua "turrutuspillereiksi", "aivokemioiden sotkijaksi", "hanki itsellesi riippuvuus"-pillereiksi, "manian tai levottomuudenlaukaisijoiksi", "unenriistäjiksi" tai vaikkapa "seksintappaja"- pillereiksi. Seksintappaja on hyvä nimitys SSRI lääkkeille koska sitä ne varmaan yleisimmin tekee. Kertokaa toki muita ideoita pillerin nimeksi.

      • Anonyymi

        Pahan olon kroonistaja-lääke olisi myös oikein hyvä nimitys!


      • Anonyymi

        Hyvin kirjoitit! Täyttä kuraa nää lääkkeet. Jos jollakin psykiatri puoskarilla on esittää yhdestäkään lääkkeestä tutkittua tietoa että kyseinen lääke auttaa mm minulla todettuun tautiin. Ja jos lääkärillä on omakohtaista kokemusta suositella lääkettä. Voin "koittaa" , yleensä vastaus on että jokainen on erilainen ja jokaiselle löytyy joku lääkitys. Olis oikeesti kiva tietää kuinka moni todellakin oikeesti syö näitä aivon tuhoavia lääkkeitä. Oma konemus on ollut sellainen että vierottuminen on helv. tuskaa.


      • Anonyymi

        Hyvin kirjoitit! Täyttä kuraa nää lääkkeet. Jos jollakin psykiatri puoskarilla on esittää yhdestäkään lääkkeestä tutkittua tietoa että kyseinen lääke auttaa mm minulla todettuun tautiin. Ja jos lääkärillä on omakohtaista kokemusta suositella lääkettä. Voin "koittaa" , yleensä vastaus on että jokainen on erilainen ja jokaiselle löytyy joku lääkitys. Olis oikeesti kiva tietää kuinka moni todellakin oikeesti syö näitä aivon tuhoavia lääkkeitä. Oma konemus on ollut sellainen että vierottuminen on helv. tuskaa.


    • Anonyymi

      Moni varmaan käyttää 'masennuslääkkeitä', koska muistaa niiden alussa olleen ehkä jonkun aikaa hyödylliseltä tuntuvan vaikutuksen, mikä ei välttämättä ollut pitkäkestoinen, mutta silti ummistetaan silmät siltä. Mitään takeita tai todisteita ei siis ole, että pillerillä saisi pysyvästi hyvän olon tai pysymään masennus poissa ylläpitohoitona. Todennäköisemmin ne kroonistavat pahaa oloa ja pitkään lääkityt voi huonommin. Mitä pitempään lääkkeitä käyttää ja mitä isommilla annoksilla, sen todennäköisempää on vieroitusoireet.

      Itse kun käytin lääkkeitä en kovin kaksisesti voinut, mutta silti olin aivopessyt itseni sille että tarvin niitä

      Jotkut ovat ehkä kokeilleet lopettamista, ja kas kummaa aina on paha itkuinen olo, ja kenties päälle fyysisiä lopetusoireita ja huonompi toimintakyky. Voi olla hankala suoriutua asioista tuossa olossa, ja lääkäri määrää lääkkeet uudelleen. Lääkeriippuvuutta ylläpitää hektinen elämänrytmi, elämän vaatimukset ja esim pitäähän meidän elättää itsemme! Vieroitusoireiden poteminen ja samaan aikaan elämän pyöritys on hankalaa.

      Tästä tehdään päätelmä että lääkitystä tarvii jatkuvasti tai pysyvästi. Osa ei edes ole työkuntoinen pillereillä saatika masennus olisi poissa, mutta ovat vakuuttuneita että ilman niitä ei voi elää. Jollekin masennuslääkkeen hyödyllinen ominaisuus voikin olla tunteiden leikkautumisessa, mutta tämä ei ole masennuksen poistamista, että pilleri kenties myös leikkaa vaikkapa monia tärkeitä asioita kuten motivaatiota, hyviä tunteita, seksuaalisuutta, tai vaikkapa lisäksi empatiakykyä negatiivisten tunteiden kuten ahdistuksen leikkautumisen lisäksi. Eli tunteita molemmista päistä, sekä myös kaventaa tietyllälailla sitä mitä on olla ihminen. Mitä masennuksen poistoa se sellainen on?

      Lopussa pillerin teho syntyykin siitä, että se on vaikea alas. Jatkuvalla pillerin syönnillä kartetaan vieroitusoireita, ja siitä syntyy se ns.teho masennuslääkkeissä. Jos olo on tosi kurja vieroituksessa ja heti saa apua pilleristä, niin ei siinä sen kummemmasta ilmiöstä ole kuin vieroitusoireista ja kuin alkoholistin krapularyypystä. Vähänniinkuin bentsodiatsepiinien käyttäjillä moni kokee tarvetra lääkkeelle, kun se vie ahdistuksen pois mutta kenties se pilleri loppuviimein hoitaakin sen pillerin vieroitusoireita mitä on esim ahdistus. Tämä tunnutaan tajuavan mutta masennuslääkkeissä tältä ilmiöltä ummistetaan silmät!

      Uskon, että masennuslääkkeisiin liittyvien ongelmien hahmottamisessa on tehty samoja virheitä kuin bentsodiatsepiineissa. Niiden riippuvuusongelmat ja vaikeat lopetusoireet tuli ilmi vasta vuosikymmenten viiveellä. Onneksi nykyään lopetusvaikeuksista on alettu puhua enemmän. Bentsodiatsepiinien vieroituksesta tutkimusta tehnyt prof. Heather Ashton kuvasi bentsodiatsepiineissa myös pitkittyneitä jopa kuukausia(ehkä vuosia) kestäviä vieroitusoireita. En yhtään ihmettelisi jos samanlaisia sisältyisi masennuslääkkeisiin. Eli pitkittyneitä vieroitusoireita mitkä voi tuntua tosi hankalalta käydä läpi, mutta moni ei varmaan käy kun lääkäri on jo määräämässä lääkettä uudelleen. Valitsevat elää mielummin seksuaalisuus vaikka poisvietynä elämänsä, kenties lääkehaittojen suurentuessa mitä pitempään niitä käyttää

      Joidenkin elämästä tulee pillerikierre, haittavaikutuksien, vieroitusoireiden ja pahan olon kierre siirryttyään masennuslääkkeisiin. Jossa normaaliarkeen tulee mukaan sähköiskutuntemukset päässä, hankaluus harrastaa seksiä, pilleririippuvuus ja vieroitusoireiden kehä.

      Varoitan näistä.

      Mikäli voi huonosti masennuslääkkeissä, ne kannattaa ajaa alas hitaasti ja pienin vähennyksin, ehkä jopa hitaammin ja pienemmin pudotuksin mitä lääkäri suosittaa, 10 prosenttia kuukaudessa edellisestä annoksesta. Mark Horowitzin tutkimus masennuslääkkeiden alasajosta kannattaa lukea. Erilaisia vertaisfoorumeita masennuslääkevieroitukseen kannattaa hyödyttää.

      Mutta jos oikeasti kokee lääkkeiden pelastaneen elämänsä ja hyödyt haittoja suuremmiksi, niin mikäs se siinä. Ei kannata kuitenkaan sotkea viekkareita masennukseen. Melko masentava ja pahaa oloa puhkaiseva asia on vieroituskin.

      On jotenkin kaameaa kuinka laput silmillä näiden lääkkeiden ongelmista on oltu.

    • Anonyymi

      Tämä keskustelu pitäisi tulostaa JOKAIKISELLE suomalaiselle lääkärille joka kirjoittaa masennuslääkereseptejä.

      Muutoksen tähän suureen masennuslääkehuijaukseen voi tuoda potilaat laaja-alaisesti koko suomessa, jotka kertovat pirullisista haitoista ja lisäsairauksista ja jos ei muuta auta, voi sanoa tomerasti lääkärille, syö itte ja kerro tuleeko hyvä olo.

      • Anonyymi

        Vasta hetken olen tässä " hullujen" kirjoilla ollut. Täytyy sanoa että tää maailma on täysin sairas. Lääkkeillä olo ei ole vielä kertaakaan muuttunut paremmaksi! Vieroitus oireet on kerta kaikkiaan kamalia. Pahempaa kuin ahdistus itsessään.


    • Anonyymi

      Kandee alkaa elään oikeaa todellisuutta, se on parasta lääkettä... kaikki muu on suunnilleen täyttä passkaa........

    • Anonyymi

      Näitä SSRI-lääkkeitä mainostettiin 90-luvulla käänteentekevinä onnellisuuspillereinä ja niiden erinomaisuudesta kirjoitettiin laajasti lehdissä. Todellisuudessa ne eivät ole teholtaan sen kummempia kuin aiemmat masennuslääkkeet. Sopivat joillekin, toisille taas eivät.

    • Anonyymi

      YLE MOT - Masentavat lääkkeet

      https://www.youtube.com/watch?v=sd0IW_MqJvA

      Tässä MOT-ohjelmassa puhuvat mm. psykologi Aku Kopakkala, professori, Cochrane-instituutin perustaja Peter C. Götzsche ja masennuksen omakohtaisesti kokeneita ihmisiä.

      Masennuslääkkeet kroonistavat masennuksen ja saattavat aiheuttaa hypomaniaa, maniaa ja itsetuhoisuutta. Aivonmekanismit miksi näin käy selitetään ko. ohjelmassa.

    • Anonyymi

      Kemikaaliset ja muut suorat hoitotoimenpiteet aivoihin aiheuttavat sivuvaikutuksia ja tuhoavat/sotkevat aivojen normaalia toimintaa.

      Ainoat toimivat menetelmät ovat aistien kautta vaikuttava terapia (keskustelu) ja tulevaisuudessa mahdollisesti esimerkiksi neuromarkkinointimenetelmät joissa aistien stimulaatioita ohjataan aivojen vasteen pohjalta.

      EI TOIMI PITKÄLLÄ AIKAVÄLILLÄ :
      * psykiatriset lääkkeet (myös lopettaminen aiheuttaa uusia oireita ja voi olla vaikeaa)
      * ECT ja aivojen magneettistimulaatio
      * huumeet (sotkee ainoastaan aivokemiaa)

    • Anonyymi

      Keskustelu, ja jopa empaattinen keskustelu lääkärin kanssa, olisivat erittäinkin hyviä lähtökohtia positiivisten tulosten saavuttamiseksi, potilaan kannalta, mutta valitettavasti kun pyrkimyksetkään eivät aina ole yhteneväiset.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe