Ilmastonmuutos

Anonyymi

Älkää nyt vaan ostako mitään sähköautoja tai vähentääkö lentämistä koska nämä leudot talvet on parasta mitä voi maapallolle tapahtua. En kaipaa lunta enkä pakkasta enkä muutakaan kylmyyttä. Pääministeri vaihtoon ja äkkiä koska yrittää hillitä diesel sekä bensa autoja.

44

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pääministeri ? on tyttö totaalisesti kuutamolla , rokotettu ilmastohöpötys-neulalla .

    • Anonyymi

      En kaipaa minäkään talvea. Sähköautoille pitää laittaa niin kova verotus että niitä ei sitten osta kukaan.

    • Anonyymi

      Toi Marin tosiaan ihan pihalla kaikesta. Tekee perkele autoilijoista syntisiä kun ajavat diesel tai bensa vehkeillä. Tuskin se itsekään kävellen mihinkään menee. Talvesta sen verran että ei tule sitä ikävä.

      • Anonyymi

        Soinin sanoin. Perussuomalaiset syö lihaa ja ajaa autolla. Vihreät syö heinää ja pelastaa maailman. Molempien kannatus kasvaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Soinin sanoin. Perussuomalaiset syö lihaa ja ajaa autolla. Vihreät syö heinää ja pelastaa maailman. Molempien kannatus kasvaa.

        Poliitikon puhetta niin Soinilla kuin vihreillä.
        Vihreät s a n o v a t että pelastavat maailman.
        Mutta miten?
        Kieltämällä muilta asioita joilla ei ole mitään vaikutusta esim. ilmastoon.
        Viherpopulismi on haittapopulismia pahimmillaan.


    • Anonyymi

      Vieressä tehtaan piippu syytää ilmaan pienhiukkasta ja hiihlidioksidia 24h vuorokaudessa, yksityisautoilija käyttää autoaan muutaman tunnin päivässä jos sitäkään, kumpi saastuttaa enemmän?
      Kierrätän jätteet, syön mitä haluan, kumminkin vaihtelevasti, en pelkkiä ituja. Ajan kohta 19v vanhalla fossiilisella kotterolla päivittäin töihin ja takaisin koska jonkun on töissäkin käytävä, kun ei jouda laskemaan jokaista pierua ja ostamansa eineksen hiilijalanjälkeä ja potemaan ilmastoahdistusta, tekeekö se minusta sen huonompaa ihmistä?
      Tuntuu että tämä hössötys on karannut käsistä, koska ollaan syyllistämässä ja rankaisemassa lihansyönnistä ja kun ei osta sitä patteriautoa..
      Ja ilmasto on muuttunut viime jääkaudesta ja tulee muuttumaan tästä eteenkin päin, osti sen sähköauton tai ei,lopetti sen lihansyönnin tai ei...

    • Anonyymi

      Tää suomalaisten ilmasto hössötys nyt on ihan naurettavaa. Suomen osuus on alle 1 prosentti koko paskasta joten eiköhän tuossa pitäisi aloittaa ryssistä,Intiasta,Kiinasta ja jenkeistä. Kyllä minullekin tämä lämmin talvi kelpaa, ei siinä mitään...

    • Anonyymi

      Suomen henkilöautojen hilidioksidipäästöt on 0, 015%, siis viistoista tuhannesosa prosenttia maailman hiilidioksidipäästöistä.
      New Delhiin tulee joka vuorokausi 5000 uutta henkilöautoa, siis yhteen kaupunkiin.

    • Anonyymi

      Eihän tässä voi muuta todeta kuin että suomen päättäjät ovat aivan kuutamolla koko asiasta. Noi helvetin vihreet ja kommarit ovat varmaan tämän hössötyksen takana. Itse ainakin jätän koko elämäni ajan äänestämättä noista kumpaakaan. Eli vihreet ja SDP ei minun ääntäni saa ikinä.

    • Anonyymi

      Sama vaihtelu säässä ollut aina. 1925-30 oli samanlaista. 1973 10,9c, 1975 etelässä lunta 2 viikkoa. Ankarat talvet tulee taas. Esim. Canadassa ja alaskassa juuri -25-50c. Suursäätila vain tämä nyt, joka kevättä kohden kääntyy.

    • Anonyymi

      Ilmaston muutos??? Mikä vitun muutos. Ilmasto on muuttunut edestakaisin jo tuhansien vuosien ajan. Tämä nykyinen vouhotus on ihan naurettavaa pelleilyä jolla yritetään vaan luoda kauhua ja pelkoa ihmisiin. Ei tässä mikään ole muuttumassa mihinkään suuntaan joten annetaan jo olla tämän hössötyksen kanssa ja jatketaan eloa samaan malliin kun tähänkin asti.

    • Anonyymi

      Bensan hintaa ollaan taas nostamassa. On se perkele kun noi päättäjät ei tajuu että ei sillä mitään saavuteta. Toi sähköautojen kova verotus olisi kyllä erittäin hyvä idea. Sillä valtion kassaan saadaan se mikä säästetään jos bensan hintaa ei nostettaisi.

    • Anonyymi

      Suomen luonto on häviäjän roolissa tässä ilmastomuutoksessa.

    • Anonyymi

      Ensihätään persuilta autot pois ja muille sähkö/kaasu/biopolttoaineautot. Auttaisi autoliikenteen osalta asiaan.

      • Anonyymi

        Miten persut tähän liittyy , ääliö , sinun kannattamasi viher-kommari hallitus ajaa tätä pölhöä sähkö-auto asiaa eteenpäin , jossa muhii tulevaisuuden katastrofi , usko pois .


    • Anonyymi

      En itsekään tarvitse talvea juuri mihinkään. Ainoa merkittävä hyvä asia olisi että metsäsavotat kärsivät kun maat eivät kanna. Se on miinus leudoista talvista. Toisaalta nyt on tullut metrin levyisiä teloja koneisiin, jotka menevät aika pehmeillä mailla puukuorman kanssa.

      • Anonyymi

        Et tiedä vielä mitä tuholaisia, bakteereja, viruksia ja muita epätoivottuja ilmiöitä ilmaston muuttuminen aiheuttaa. Joillakin ei riitä aivokapasiteetti miettimään nenäänsä pitemmälle.


    • Anonyymi

      Nämä leudot talvet on parasta mitä Suomelle voi tapahtua. Säästetään lämmityskuluissa se mikä autot saastuttavat. Tämä sopii kyllä minulle.

      • Anonyymi

        Ajattelet asiaa pelkästään kulujen muodossa. Luonto muuttuu eikä tiedä mitä se tuo tullessaan (tuholaiset/virukset/bakteerit jne.).


    • Anonyymi

      näin on , kun lämpenee niin autoilu vähenee , ei tartte bensanhintoja nostaa , ei se mitään edistä , ei näitä rahalla osteta ja jos näin olisi niin sehän luvattiin tehdä sosialisesti tasapuolisesti eri kansanlais-ja tulo-luokille.

    • Anonyymi

      Ilmastohysteria on suuri huijaus , jossa hallituksen aasit tärkeinä pätevät , ja oikeasti eivät tajua käytännöstä hevon vittua !

    • Anonyymi

      Sähköautot ovat maailman tuho koska akkuteollisuus saastuttaa enemmän kuin bensa/diesel autot ikinä. Kannatan kanssa tuota kovaa veroa sähköautoille koska se lienee ainoa tapa jolla ne saadaan pois liikenteestä.

      • Anonyymi

        Liiallinen väkimäärä on maailman tuho. Vähemmän porukkaa = vähemmän luonnonvarojen kulutusta = vähemmän saasteita.


    • Anonyymi

      Sähköllä toimivat laitteet kuuluvat keittiöön .

    • Anonyymi

      Tässä ilmastoasiassa on nyt nähty, miten ihmisiä pystytään herättelemään jonkin tavoitteen toteuttamiseksi. Nyt se on tehty pelottelemalla ja syyllistämällä esim. monia lapsia nuoriakin; usein sellaisia, jotka vähiten haittoja aianakaan tässä asiassa luovat.

      Tuli mieleeni, että eikö voisia samantapaisia motivointikeinoja (nyt vain positiivisuudesta käsin) käyttää esim. heikompiosaisten kanssaihmisten auttamiseen köyhissä maissa ja miksi ei monissa asioissa Suomessakin. Sen sijaan, että järjestetään suoria TV-lähetyksiä tunteisiin vetoamalla vaikkapa sairaiden lasten auttamiseksi (sekin tietysti ihan hyvä asia) ja samalla kytätään, jos voittaisi jossakin arvonnassa itselle jotakin kivaa, alettaisiin ohjaamaan ihmisten rahoja ja avustushalukkuutta esim. ihmisille, jotka grillaavat muovinuotioilla rottia ja muuta herkkua henkensä pitimiksi.

      Yhtä ja toista voitaisiin omassa kulutuksessa kompensoida niiden auttamiseksi, jotka eivät jaksa tai pysty elämäntilannettaan kohentamaan. Laittamalla roposiaan tai isompia summia toisten auttamiseseksi, ovat ne lahjoitetut rahat pois turhan krääsän ostamisesta ja siten myös aiheuttamasta esim teollisuuden päästöjä. Lahjoitukset sairaille ja köyhille voitaisiin laittaa ja pakata tavalla, jossa esim. muovia vältetään ja fossiillisia päästöjä vältetään. Tosin hyvässä tarkoituksessa täytyy tehdä myönnytyksiä ja esim. lääkkeitä toimittaa lentorahtina.

      Ketä varten planeettaa yleensä suojelemme ja minkä eteen vaivaa näemme? Eikö ihmisen elämänlaadun parantaminen ole suurimpia syitä ja siinä voisi luopua ainakin jonkin verran ( ei minkään pakon sanelemana) itsekkyydestä ja saada hyvä mieli kanssaihmisiä auttamalla; myös silloin, kun ei aina saa siitä edes kiitosta tai tunnetta olla "hyvä ihminen".

    • Anonyymi

      0.15 % , on edelleen suomen ilmastöpäästöt , kun tätä ilmasto-asiaa tulee päivittäin joka tuutista mediassa , miksei koskaan mainita tätä suomen prosentti- osuutta maailman ilmasto-päästöistä ? Valhetta ja asioiden salaamista , samoin hallituksen osalta , edelleenkään suomalaiset eivät millään teoilla voi vaikuttaa ilmastoon , tosi-asiat pitäisi tuoda kaiken kansan tietoisuuteen , myös viherpimppuloiden .

    • Anonyymi

      Ilmastomuutos on tosi mutta korjaavat peliliikkeet väärät.

      On mielestäni järjen köyhyyttä pyrkiä parantamaan promilleluokkaa olevia kohteita koska suurin hyöty saavutettaisiin puuttumalla ensiksi maailman suurimpiin saastuttajiin.

      Asiaa voi miettiä tällaisen analogian kautta: Jos kerrostalossa yritetään säästää vettä ja kaikki tekevät parhaansa mutta sitten löytyy pari, jotka eivät säästä vaan haaskaavat vettä urakalla. Muiden säästö ei paljon näy kulutuksessa, jos nämä pari eivät säästä vaan kenties jopa lisäävät veden kuluttamista.

      Suurin hyöty on ensiksi saada nämä pari suurta veden haaskaajaa ensiksi kuriin. Aivan sama on, jos asian suhteuttaa ilmakehän saastuttajiin.

    • Anonyymi

      Jep , mutta miten se asia saataisiin sisäistettyä pölvästeille ministereille ja hallitukselle ?? ei oikeasti riitä ymmärrys siihen että , miten ihmeessä suomen päättäjät voivat olla niin tyhmiä idiootteja , kun se suomen osuus on hiiren paska , vastaan muun maailman lehmän paskaläjää vastaan .

      • Anonyymi

        Ilmastonmuutos on vain hyvä tekosyy rokottaa ihmisiä.


      • Anonyymi

        Todellisuudessa nuo pitäisi olla viisaita päättäjiä, mutta aivan paskaa kaikki. Tosiasiat jäävät johinkin, voisi sanoa, että tyhmyys tiivistyy sakissa.


    • Anonyymi

      Aika huvittavaa euroopassa nyt keskustelu "ilmastonmuutos" Tuskin esim. canadassa ja alaskassa puhutaan kun siellä on kovat pakkaset. Tämän tapainen suursäätila toistuu sillon tällöin. Erittäin intensiivinen matalapaineen alue pohjois-atlantilla ja k-euroopassa laaja k-paine aiheuttaa tasaisen länsi-lounaisvirtauksen pohjois-euroopassa. Pohjois-suomi kuitenkin on jo hieman tämän virtauksen ulkopuolella, siksi lapissa kunnon talvi.

      • Olen pannut tuon saman merkille ihan luonnossa kun talossani osittain puulämmitys. Kattila ulkorakennuksessa ja tuuli on puhaltanut koko syksyn ja alkutalven lännestä, jolloin savu menee kohti asuinrakennusta. Aina pitänyt laittaa IV kone pois päältä, ettei ime savua sisään


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ennen kuin oli vähemmän porukkaa maapalolla, ei yhtä suuria muutoksia tapahtunut. Syy on yksikertaisesti että maapalolla on aivan liikaa porukkaa kuluttamassa luonnonvaroja ja sen myötä saastuttamassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ennen kuin oli vähemmän porukkaa maapalolla, ei yhtä suuria muutoksia tapahtunut. Syy on yksikertaisesti että maapalolla on aivan liikaa porukkaa kuluttamassa luonnonvaroja ja sen myötä saastuttamassa.

        Suurin ja järkevin teko olis rajoittaa väestönkasvu, luonnollinen poistuma ja syntyvyyden säännöstely.


    • Anonyymi

      Sää vaihtelee vuodesta toiseen, selvähän se. Yhtä lämmintä kuin nyt on ilmeisesti ollut 1971. Siksi pitääkin tarkastella pitemmän jakson keskiarvoja ja katsoa mihin suuntaan muuttuvat. Jos ei ole muutosta keskiarvoissa, niin ei ole hätää. Jos taas on, niin...

    • Anonyymi

      Yliopistohipsterit niitä ilmastotalkoita haluavat ja agitoivat lapsia mukaan. Olisi reilua ja oikeudenmukaista, että yliopistohipsterit myös olisi ensisijainen maksaja tuossa ruljanssissa. Mutta ei... Kaverit hallituksessa pitää huolen, että itse ei tarvitse maksaa mitään vaan laskun maksaa hyvien joukkoliikenneyhteyksien ulkopuolella asuvat. Tekopyhiä riistäjiä nuo kaupunkien yliopistohipsterit.

    • Anonyymi

      Samaan tekopyhään joukkoon kuuluu Marin hallituksineen , ja utopia tavoitteineen jotka eivät perustu todellisuuteen .

    • Anonyymi

      Tässä ketjussa on viikon vanhoja kommentteja, joissa ollaan eri mieltä kuin Jussi Halla-aho. Ovatko kommentoijat tosiaan sitä mieltä, ettei ihminen ole vaikuttanut ilmaston lämpenemiseen? Leimaatteko Halla-ahon kannanoton ilmastohysteriaksi kuten muutkin lausunnot, joita on tässä vuosien mittaan esiintynyt. Halla-aho on pitkän harkinnan jälkeen tullut siihen tulokseen, että muut olivat oikeassa.

      • Anonyymi

        Oletko tosiaan sitä mieltä, että ihmiskunta pystyy vaikuttamaan ilmaston lämpötilaan?

        En usko siihen, enkä etenkän siihen, että Suomen esimerkillä olisi minkäänlaista vaikutusta niissä maissa, jotka oikeasti saastuttavat. Korkeintaan kiinalaisten tuotteiden ostoboikotilla voisi olla jotin pientä vaikutusta, mutta en usko sellaisenkaan toteutumiseen.

        Ilmasto siis muuttuu, eikä syyllisen löytämisellä ole väliä, mutta pikku hiljaa olisi syytä keskustella siitä, miten selviämme jos ilmasto lämpenee tai kylmenee kovin paljon.


    • Anonyymi

      JESS! Kerrankin joku on samaa mieltä kanssani, että talvi on p:stä!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Heippuli viherpöpperöt , ilmaston muutos Kuopiossa , -8 pakkasta ja lunta tuli viikonloppuna yli 10 cm , pitääkö olla huolissaan ?

    • Anonyymi

      Mahtaa , kiiruna ja riekkoparvea vi....aa kun ei ole pakkasta enää 40 astetta vaan 30 astetta .
      Kun on kuulemma tapahtunut ilmastossa muutos .

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1779
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1694
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      104
      1525
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1521
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1508
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1395
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1371
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1202
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1135
    Aihe