Oscarit jaetaan väkivaltaroskalle...

Anonyymi

..jokeri ja Irishman ehdokkaina. Irisman on kuvaus amerikan pohjanoteerauksesta. Inhottava ja oksettava tarina ihmisrotista jotka saavat valtaa USA:ssa. Amerikan uskottavuus kansakuntana on kyseenalainen jos elokuvasta edes puolet on totta. Vapaanmaailman iditootti laulalta maailmalla, kun roistot varastavat ja murhaavat kotimaassa ihmisiä.
Robert de Niro on ilmeisesti vanhana ukkona rahapulassa , samoin elokuvan ohjaaja. Mafia elokuvat pitää kieltää lailla euroopassa. Musiikki raikaa ja samalla ammutaan ihmisiä, nuo kohtaukset on jo nähty tuhat ja yksi kertaa. Oksettavaa on se, että ne eivät ole mielikuvitusta vaan todella näin on tapahtunut.
Eikö ihmiset äänestä jaloillaan-älkää käykö katsomassa amerikkalaista roskaa. Euroopan elokuvat tilalle..

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Amerikan Yhdysvaltojen historia on täynnä rikoksia, ei siellä koskaan olla pulmusia oltu. Gangsterileffoja on tehty niin kauan kun elokuviakin, intiaanit olivat aina 60-luvulle saakka aina pahiksia, venäläiset ja kiinalaiset ja natsit ovat aina roistoja.

      DeNiro on ollut aina parhaimmillaan gangsterirooleissa ja tämä on tavallaan hänen Unforgiven, heijastus koko näyttelijäurasta, siinä missä Clint Eastwood teki yhteenvetoa länkkärirooleistaan. Yhtä lailla kun se on heijastus Pacinon ja Pescin ja Scorsesen aiemmista rooleista ja ohjaustöistä - siinä missä Jokeri on pastissi Scorsesen ja DeNiron leffoista. Kaikki on todellakin jo tehty.

      Eivät nämä kaverit enää montaa leffaa tee ja silloin päättyy yksi aikakausi Hollywoodissa. Toinen päätös tulee kun myös elokuvissaan jonnekin menneisyyteensä jumittunut ja brutaaliin väkivaltaan elokuvansa poikkeuksetta päättävä Tarantino lopettaa valkokankailla mahdollisesti seuraavaan elokuvaansa ja siirtyy tv:n puolelle.

      Mikä näistä on paras elokuva? Ei vielä tiedä kun ei ole puoliakaan nähnyt ja Marriage Story ja Little Women ovat aiheiltaan sellaisia, ettei varmaan koskaan tule katsottua.

      Ford v Ferrari
      1917
      The Irishman
      Joker
      Jojo Rabbit
      Little Women
      Marriage Story
      Once Upon a Time in Hollywood
      Parasite

      Oma jokerikorttini voittajaksi tuossa kasassa on Parasite. Sekin tosin on kuvaus ihmisrotista.

      📼

    • Anonyymi

      Vaikea äänestää jaloillaan, koska The Irishman tehtiin suoraan Netflix levitykseen, eikä kiertänyt teattereissa ollenkaan. On kyllä niin pitkästyttävä leffa, etten kahdella katselukerralla ole vielä päässyt edes puoleenväliin. Tuntuu, että sama elokuva tehty ties kuinka monetta kertaa. Kyllä mafialeffat ihan hyviä on, mutta pitäisi olla vähän omaperäisyyttä, että jaksaisi innostua enää. Siinä vaiheessa kun De Niron roolihahmo pahoinpiteli sitä kauppiasta, joka oli kiusannut sen tytärtä elokuva alkoi vaikuttaa lähinnä surkuhupaisalta. Niron kasvot muokattu n. 30-vuotiaaksi tietokoneella, mutta vartalo liikkuu yli 70-vuotiaan kömpelyydellä, kun potkii sitä maassa makaavaa. Aivan absurdi näky, joka vei uskottavuuden koko leffalta.
      Al Pacino vetää hyvin Jimmy Hoffan roolia, vaikka välillä meneekin aikalailla ylinäyttelyksi.
      Saa nähdä jaksaako jonakin päivänä loppuun asti tuota katsoa. Ei ainakaan ihan lähiaikoina.
      Noista muista ehdokkaista en ole nähnyt, kuin Jokerin ja se oli kyllä aivan mahtava leffa kaikin puolin. Varsinkin Phoenixin suoritus ja musiikki uskomattoman kova.

    • Anonyymi

      ..miksi mafia elokuvia tehdään niin paljon? Good fellows jne. samaa toistoa. Kaikki alkoi kummisedästä. Joka oli aikoinaan aivan uskomattomann hyvä alokuva. Mutta, elokuvissa ihannoidaan rikollisia ja väkivaltaa. Onhan konepistooli kellyt jne. 30-luvulta saakka, olleet elokuvia joilla aina tullut menestystä.
      Kummisedälläkin oli oikea kuvansa tosielämästä.
      Suuri gangsterisota (Once Upon a Time in America) oli myös olevinaan super elokuva. yksi pääosan esittäjistä sanoi, että amerikan ovat rakentaneet kunnolliset ja työtelijäät ihmiset, häntä hävetti olla esittämässä rottalauman tekoja joita yhteiskunnan pimennoissa elävät mafiat ovat. Tarantinon väkivalta esim. Djangossa on jotenkin sopivaa ja selvästi elokuvaa, mutta sillä on sanomaa.
      Joker ja Irishman kuvaavat nykyaikaa, mielikuvituksetonta terrorismin aikaa, kuka tahansa voidaan ampua missätahansa..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe