Edustaja Anna Kontula Israelissa äänestäjän asialla!

Anonyymi

Anna Kontula ( vasemmisto) on äänestäjiensä asialla Israelissa, koska kotimaassaan siis hänen "äänestäjien alueella" (Häme/Pirkanmaa) ovat asiat paremmalla tolalla kuin hyvin!

Myös ministeri puheenjohtaja Li Andersson on Kontulan takana "ja linjassa mukana" - joten ihan turha melkasta siellä valtioneuvostossa ja Vihreissä ja eduskunnassa muutenkaan!

Kansanedustajien jouluvapaallahan 1,5 kk saattaa aika tulla pitkäksim ja siten mieleen yhtä ja toista maailman parantamiseksi tehtävää EU:n ulkopuolella jopa?!
_________________________________________________________________________
https://www.is.fi/politiikka/art-2000006372697.html

Kansanedustaja Anna Kontula vaatii Suomea lopettamaan asekaupat Israelin kanssa.
Julkaistu: 18:15
Kansanedustaja Anna Kontula vaatii Suomea lopettamaan asekaupat Israelin kanssa.

VASEMMISTOLIITON kansanedustaja Anna Kontula ei ehtinyt edes määränpäähänsä Israelissa, kun poliisi maanantaina otti hänen seurueensa kiinni.

Kontula oli Israelissa osallistuakseen kansainvälisen aktivistiryhmän mielenilmaukseen, jolla haluttiin kiinnittää huomio Gazan saartoon, Tel Avivista tavoitettu kansanedustaja kertoo.

Israel ja Egypti ovat saartaneet Gazaa vuodesta 2007. Alueen ympärillä on aiemmin ollut piikkilanka-aita, mutta nyt Israel rakentaa sen tilalle muuria.

– Kun muuri on valmis, siellä on suomalaisen kunnan kokoinen alue, jossa on kaksi miljoonaa ihmistä, Kontula kuvaa.
Aluetta on verrattu avovankilaan, ja Kontula pitää vertausta osuvana. Muun muassa YK:n entinen ihmisoikeuskomissaari on kuvannut Gazan saartoa kansainvälisen oikeuden vastaiseksi, ja se on aiheuttanut Gazan talouden luhistumisen ja humanitaarisen kriisin.

Aktivistiryhmän tarkoitus oli kyseenalaistaa saarto leikkaamalla reikä piikkilanka-aitaan. Poliisi kuitenkin pysäytti Kontulan seurueen auton tiensululla, ja ryhmä vietiin poliisiasemalle.

Siellä heistä otettiin sormenjäljet ja valokuvat ja heitä kuulusteltiin. Kontulan mukaan poliisit olivat suurimman osan aikaa ystävällisiä, mutta eivät pitäneet kiirettä. Asemalla kului lopulta kymmenen tuntia.

Poliisien toiminta nopeutui Kontulan mukaan huomattavasti, kun hän kertoi heille olevansa kansanedustaja.
KONTULAA pyydettiin kertomansa mukaan allekirjoittamaan lausunto, jossa hän olisi hyväksynyt itseensä kohdistuneet epäilyt tutkinnan häiritsemisestä ja yleisen turvallisuuden vaarantamisesta. Vaihtoehtona olisi ollut vangitseminen.

Suurin osa tekstistä oli hepreankielistä, loput englanniksi.

– Kun en suostunut allekirjoittamaan, minua painostettiin. Enemmän kuin olisi ollut asianmukaista.

Kontulan mukaan hänelle selitettiin moneen kertaan, että allekirjoittaminen olisi hänen oman etunsa mukaista. Kun hän ei suostunut allekirjoittamaan, sävy muuttui vihaiseksi ja hänelle huudettiin.

Lopulta Kontula päästettiin lähtemään.

– En tiedä oliko syynä se, etteivät he halunneet tästä isompaa kohua, vai se, että he pelkäsivät paperitöitä.

MIELENILMAUKSEEN osallistumisella Kontula halusi kiinnittää huomiota myös Suomen aseostoihin Israelista. Hänestä asekauppa Israelin kanssa pitäisi lopettaa, sillä asekaupoilla Suomi tukee toimijoita, jotka hyötyvät Israelin miehityksen ja sotatoimien jatkumisesta.

– Aseostojen kautta suomalaisten veronmaksajien rahaa valuu tukemaan miehitystä, Kontula sanoo.

Kansanedustajan mukaan ostamalla asejärjestelmiä Israelista Suomi myös hyötyy siitä, että aseteknologiaa on kehitetty miehitetyillä alueilla.

Kansanvälisten sitoumusten ja hallitusohjelman mukaan Suomi ei vie puolustusmateriaalia sotaa käyviin tai ihmisoikeuksia polkeviin maihin. Aseiden tuonnista niissä ei sanota mitään.

Olisiko Kontulalla hallituspuolueen kansanedustajana myös muita keinoja vaikuttaa asekauppoihin?

Kontula vakuuttaa pyrkineensä vaikuttamaan asekauppaan Israelin kanssa myös kansanedustajan roolissa sekä kirjoittaneensa aiheesta vuosien mittaan lukuisia tekstejä, aloitteita, kannanottoja ja kysymyksiä.

VASEMMISTOLIITON puheenjohtaja Li Andersson kommentoi Twitterissä Kontulan toimintaa kirjoittamalla, että rauhanomainen kansalaistoiminta ihmisoikeuksien puolesta on linjassa puolueen arvojen kanssa.

– Israelin kanssa tehtävä asekauppa on asia, jota olemme kritisoineet pitkään, ja johon yritämme saada muutosta hallitusyhteistyön puitteissa, Andersson kirjoittaa.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
jne. linkissä IS (is)

58

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vasemmisto (sdp- Erkki T) yhdessä Viher-liiton kanssa hakevat oikeutta myös keinoja kaihtamatta, jopa mahdollisuutta palestiinalaisten saamiseksi Suomeen todennököisemmin, mutta miksi he kotimaastaan lähtisivät?

      Anna Kontulan mielenterveyttä on pitkään epäilty vastaavissa operaatioissa tai ulostuloissaan, jos tämä ei jo todista tämän erikoislaatuisen henkilön olevan poissa "tasapainoisesta" järjen ja harkinnan tilasta niin mistä sitten on kysymys?
      Hänen esiintymisensä ja puheensa ovat kuin jonkun aineen vaikutuskessa tehtyjä muutenkin.

      Tuskin olen yksin tämänkään kertaisen havainnon kanssa?

      • Anonyymi

        Kyllä sotarikollisen Israelin valtion vastustaminen on aivan perusteltua. Jostakin syystä Israel on päätynyt kopioimaan natsi-Saksan käytännöt valloitettujen alueiden hallitsemiseksi. Silti monet ihmiset ja valtiot ovat valmiita sulkemaan silmänsä tältä syrjinnältä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä sotarikollisen Israelin valtion vastustaminen on aivan perusteltua. Jostakin syystä Israel on päätynyt kopioimaan natsi-Saksan käytännöt valloitettujen alueiden hallitsemiseksi. Silti monet ihmiset ja valtiot ovat valmiita sulkemaan silmänsä tältä syrjinnältä!

        Joo se on totta, ja inhimillisesti väärin, mutta ei lainkaan jonkun mielenvikaisen
        tms. suomalaisen kansanedustajan tai useamman tehtävä ratkaista vuosikymmenten ongelmaa ja epäkohtaa. Asiassa jota tukee siis Israelia - myös Usan valtio ja hallinto!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä sotarikollisen Israelin valtion vastustaminen on aivan perusteltua. Jostakin syystä Israel on päätynyt kopioimaan natsi-Saksan käytännöt valloitettujen alueiden hallitsemiseksi. Silti monet ihmiset ja valtiot ovat valmiita sulkemaan silmänsä tältä syrjinnältä!

        Länsimaiden kaksinaamaisuus räikeimmillään suhtautumisessa Kiinan uiguurien ja Gazan leireihin. sekä tietenkin Gaza/Golan/Kosovo vs Krim.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä sotarikollisen Israelin valtion vastustaminen on aivan perusteltua. Jostakin syystä Israel on päätynyt kopioimaan natsi-Saksan käytännöt valloitettujen alueiden hallitsemiseksi. Silti monet ihmiset ja valtiot ovat valmiita sulkemaan silmänsä tältä syrjinnältä!

        "Kyllä sotarikollisen Israelin valtion vastustaminen on aivan perusteltua. Jostakin syystä Israel on päätynyt kopioimaan natsi-Saksan käytännöt valloitettujen alueiden hallitsemiseksi. Silti monet ihmiset ja valtiot ovat valmiita sulkemaan silmänsä tältä syrjinnältä!" on esimerkki tyypillisestä uskomuksesta Israelista, johon vasemmiston propaganda on johtanut, anonyymi ilmeisesti uskoo vilpittömästi tuohon, vaikka se valhetta onkin.

        Miten ja miksi vasemmisto aloitti Israel vastaisen propagandansa ja liisteröityi niin lujasti islamilaiseen Jihadiin "palestiinan vapauttamiseksi"?

        Palestiina:
        http://www.mythsandfacts.org/conflict/mandate_for_palestine/1920-mandate_for_palestine.jpg

        24.07.1922 Kansainliiton päätöksellä Arabipalestiina Transjordania 77% ja juutalaispalestiina Eretz Ysrael 33%. Palestiinaksi rajatulle alueelle:
        http://www.mythsandfacts.org/conflict/mandate_for_palestine/1922-mandate_for_palestine.jpg

        Englanti sai mandaatikseen koko Palestiinan kehittämisen ja aloitti sen lahjoittamalla Eretz Ysrael'in alueesta Golan'in Syyrialle. Englanti alkoi vastoin Kansainliiton päätöstä laittomasti luomaan Eretz Ysraelin paikalle toista arabipalestiinaa ja työ nimeksi yksinkertaisesti "Palestiina" ja tällä nimellä Eretz Ysrael'in media, posti, valuutta, kartat, dokumentit etc. tuli tunnetuksi.

        Englanti kehitti monimutkaisen ja hitaan byrokratia systeemin ainoastaan juutalaisille paluumuuttajille, mutta ei minkäänlaista kontrollia arabisiirtolaisten tulvalle Eretz Yisrael'in alueelle, pääasiassa näistä arabisiirtolaisista polveutuu tämän päivän palestiinalaiset.

        Englanti päätti jakaa Eretz Ysrael'in arabisiirtolaisille ja toimitti Peel ja Woodhead komissiot toteuttaan agendaa tältä osin. Kumpikin osapuoli torjuivat jaot, eikä sitä toteutettu. Toteutuessaan Eretz Yisrael'in kartta olisi ollu tämä:
        https://www.edmaps.com/assets/images/Palestine_Woodhead_Partition_Plan_1938_c.png

        Englannin tarkoitus oli tuhota 14.05.1948 mennessä Eretz Yisrael, niin ettei juutalaisella kansalla olisi ollu kotia. Englanti onnistui 1947 lohkaisemaan Eretz Yisrael'in alueista Yehuda'n sekä Shomron arabisiirtolaisille heidän siirtokuntiaan varten.

        Eretz Yisrael itsenäistyi 14.05.1948 ja 5 arabivaltiota hyökkäsi päälle, mutta eivät pystyneet tuhoamaan Israelia. Jordania valloitti ja miehitti Israelin alueesta Yehuda'n sekä Shomron, Egypti valloitti ja miehitti Gazan. Neuvostoliitto oli ensimmäisiä jotka tunnustivat Israelin, Stalin kaavaili Israelista satelliittia koska Israel oli luonteeltaan jo valmiiksi sosialistinen valtio. Israel hahmotti maalleen itsenäisen sosialistisen mallin, eikä Stalin saanut kunnon otetta Israelista ja välirikko oli valmis. Kansainvälinen sosialistinen internationaali oli uskollinen Stalinille ja Israel joutui pannaan.

        Kuuden päivän sodassa Israel vapautti Jerusalemin, Yehuda'n, Shomron sekä Gazan vieraista valloittajista, miehittäjistä ja maavarkaista. Muslimit äkkäsivät Jerusalemin olevankin yhtäkkiä heijän kolomanneksi pyhin kaupunki, vaikka Koraanissa ei ole merkkiäkään Jerusalemista saati sitten sen pyhhyyvestä heille.

        PLO'n pomo Arafat jatkoi Englannin kesken jäänyttä kaksivaltiolinjaa, palestiina sekä Jordania ja tekaisi 15.11.1988 itsenäisen palestiinansa ja jota kuulemma Israel sitten kokoaika valloittaa ja miehittää:
        https://www.alaraby.co.uk/fullimage/2058f341-4d14-4d86-adbc-2fe747e2dc33/2ed09dcd-e870-42d1-95c9-23e498a2f3ee/8eca7c3f-1403-4aba-8ba7-0aa468b62b5b

        Israel tänään itsenäisenä ja alkuperäisillä rajoilla:
        http://www.thirdtemple.com/images/israel-map/israel.jpg

        Rauhanprosessista.

        http://en.wikipedia.org/wiki/Palestinian_National_Covenant
        http://en.wikipedia.org/wiki/Hamas_Covenant

        PLO'n  ja Hamas'in rauhan malli, joihin on BDS, vasemmistolaisten ja kansallissosialistien ehdoton liimautuminen:

        "No peace with Israel", 
        "No recognition of Israel", 
        "No negotiations with it" 

        Vasemmistolla on ongelma, miten Israel'in saisi painostettua em. muslimien rauhan malliin, ehdottomasti ei rauhaa Israelin kanssa?

        Salla Maren huonosti verhoiltu uhkaus julistaa keinotekoinen palestiinalaisvaltio Israel'in tilalle ja mitätöidä Israel'in valtio pahentaisi vain tilannetta ja toisi vain lähemmäksi avoimen sodan Israel'in ja PLO'n, Hamas'in ja Hizbollah liittouman välille ja jonka lopputulos on jokseenkin helposti arvattavissa. Toisaalta sellainen sota toisi joksikin aikaa rauhan, kun vasemmiston puudelit PLO, Hamas ja Hizbollah poistuisi kuvioista ehkä sitten lopullisesti, toivottavasti.


    • Anonyymi

      Ministeri Andrrsson syylliistynee myös "kiihottamiseen" jos oikein tulkitaan?

      Lukekaa mielipide ketjua...

      https://www.is.fi/politiikka/art-2000006372697.html
      Li Andersson - twiittasi_
      "Rauhanomainen kansalaistoiminta ihmisoikeuksien puolesta on linjassa vasemmistoliiton arvojen kanssa. Israelin kanssa tehtävä asekauppa on asia, jota olemme kritisoineet pitkään, ja johon yritämme saada muutosta hallitusyhteistyön puitteissa. "

      • Anonyymi

        Vasemmistolla alkaa nousemaan vanha kunnon : NKVD -henki? Eli suomeksi sanottuna, kaikki jotka ovat eri mieltä asioista teurastetaan ja hyvin menee...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vasemmistolla alkaa nousemaan vanha kunnon : NKVD -henki? Eli suomeksi sanottuna, kaikki jotka ovat eri mieltä asioista teurastetaan ja hyvin menee...

        Rauhanomaista kansalaistoimintaa ihmisoikeuksien puolesta ei oikein voi teurastukseen verrata.


      • Anonyymi

        Li Andersson - twiittasi_
        "Rauhanomainen kansalaistoiminta ihmisoikeuksien puolesta on linjassa vasemmistoliiton arvojen kanssa. Israelin kanssa tehtävä asekauppa on asia, jota olemme kritisoineet pitkään, ja johon yritämme saada muutosta hallitusyhteistyön puitteissa. "

        Onko ihan etulinjassa?


      • Anonyymi

        Tämä Lin lausunto kertoo koruttomasti, että Li ei ole sopiva opetus- tai miksi muuksikaan ministeriksi!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Rauhanomaista kansalaistoimintaa ihmisoikeuksien puolesta ei oikein voi teurastukseen verrata.

        "Rauhanomaista kansalaistoimintaa ihmisoikeuksien puolesta" on vain verho, sanonta, jonka takana vasemmisto lietsoo vihaa, anarkiaa, väkivaltaa, laittomuutta, sotaa eri kansan ryhmien välille, hedelmistään puu tunnetaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tämä Lin lausunto kertoo koruttomasti, että Li ei ole sopiva opetus- tai miksi muuksikaan ministeriksi!

        Näinhän se on, ei tuommonen fanaatikko passaa oikein mihinkään virkaan, ehkä paremminkin variksen pelätiksi Suonenjoelle ja sekin muutamaksi viikoksi per vuosi ja villasukan kutojaksi palestiina kuviolla muulle vuodenajaksi. Ei Kontulankaan kiihkoilu rauhaa edistä, eikä se ole tarkotuskaan vaan vihan, väkivallan ja sodan lietsontaa eri kansojen ja kansanryhmien välille.


    • Anonyymi

      Näin ne ajat muuttuu, entisaikaan ministerit ja kansanedustajat olivat olemassa oman maan kansalaisia varten.

      Nyt on tulleet nämä katuanarkistit vallan kahvaan, joko ne on saaneet kansanedustajillekin vähintään viisi erityisavustajaa muhkealla palkalla hommattua, että joutaa itse toisten katuanarkistien kanssa marssimaan kaduille ympäri maailmaa.

      Pieleen on menty ja pahasti.

    • Anonyymi

      Kontula lähti järkkäämään miekkatia toiseen maahan
      yhdessä muiden viherpunikkiaktivistien kanssa? SKANDAALI
      Vai millä helvetin asialla se oli siellä? Yksityisellä vai valtion asialla? MITEN suomalainen anarakisti punikki kansanedustaja menee järkkäämään miekkaria toiseen maahan?
      EU SOTAKONEESSA sekin on mahdollista. Ja Li pitää sitä ihan OK juttuna.

      Mitä jos anna olis kaksoiskansalainen venäjä/ suomi
      tai mitä jos Anna olis kokoomuslainen?

      Punikit saatanat.
      Natsiunionistit - voi hlvetti - nää häpäsee Suomen passin 🤮🤮🤮


      Anna on vihreä, punainen ja vihreä. Haaviston klaania

    • Anonyymi

      Ehkä oksettavinta mitä arkadianmäellä tapahtuu juuri nyt!

      mitä noi tyypit vetää sieraimiinsa siellä??????

      TÄTÄ HÄPEÄN MÄÄRÄÄ!

    • Anonyymi

      Toista pelastusta kenenkään puolesta ei tarvita osoittaa kaikki saldot Luojan kukkarossa.

    • Anonyymi

      Kontulaa äänestää roskaväki, joka kaiken muun skeidan lisäksi on varmaan myös antisemitistista, joten aloittaja on oikeassa.

      • Anonyymi

        Olet erehtynyt. Ei persut Kontulaa äänestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet erehtynyt. Ei persut Kontulaa äänestä.

        Ei todellakaan persut äänestä vasemmistonatseja, jotka ovat islamin kannattajia lisäksi! Vain mieleltään häiriintyneet äänestävät punikkifasisteja eduskuntaan.


    • Anonyymi

      Miten ne asekaupat, liittyy aidansärkemiseen?

      • Anonyymi

        Nyt nämä suomimyyrät alkavat jo järsiä elättäjiään ulkomailtakin käsin. On siinä todella yksi jumalanmieliharmi Suomea edustamassa. Meillä on nyt hallitus, mikä alittaa kaikki rimat ja kynnykset.


    • Anonyymi

      Kyllä olisi iippo saanut täräyttää napin tuon punikkilorton silmien väliin.
      Se olisi aiheuttanut meissä isänmaallisissa suurta riemua ja iloa. Yksi kommaripunikki vähemmän.
      Oli tuolla punikkilutkalla onnea matkassa. Ei noilla seuduilla tuollaista toimintaa hyvällä katsella.

      • Anonyymi

        todellakin, harmi, ettei käynyt pahemmin ( siis meidän suomalaisten kannalta paremmin ).


    • Anonyymi

      Oliko pommi vyöt mukana entäs aseistus

    • Anonyymi

      ..Pääministerin olisi pyydettävä Israelilta anteeksi. Israel luovutti Gazan ja Hamas valittiin hallitsemaan aluetta. Hamas on sen jälkeen terrorisoinut Israelia raketeilla ja terrori-iskuilla. Suomen pitää olla USA:n mukana tukemassa rauhaa lähi-itään, ei sotaa. Kontula ja vasemmisto Suomessa pitää yllä vanhaa kylmänsodan vastakkainasettelua. Jerusalemin tunnustaminen pääkaupungiksi olisi nyt hyvä veto Kontulan törkeilyjen jälkeen..

    • Anonyymi

      Kontula vain toteutti sitä agendaa, jonka ajajaksi on äänestäjä hänet valinnut.

      Keskiverto vasemmistolainen äänestäjä toivoo juutalaisten joukkotuhontaa myös nykyajan suomeen. Se toive paistaa kirkkaasti myös vasemmiston nettikirjoittelusta, kuten vasemmiston harjoittamasta politiikasta.

    • Anonyymi

      Rikkoi lakia pyrkimällä maahan ilman lupaa ja käytti virkaansa hyväksi kun sanoi kuulustelussa olevansa kansanedustaja.

      Saako noin toimia ilman seuraamuksia?

    • Anonyymi

      Hoitasivat nyt ensin suomen mummojen asiat kuntoon?

    • Anonyymi

      Anna meni Gaazaan varoittamaan Hamasin jihadisteja, etteivät enää ampuisi yhtään raketteja Israeliin ja vaarantaisi koululaisten ja muiden elämää.
      Vain tällä tavalla rauha ja konsensus saavutettaisiin palestiinalaisten ja juutalaisten välille.
      Tietysti Annalla on koko aika mielessä Marx, Engels ja Jung ideologia sovellettuna Freudin maailmaan.
      Eikö se ole kunnioitettavaa?

      • Anonyymi

        Eikä kansanedustajien kuuluisi hoitaa oman kansan asioista? Eikö hänet ole valittu suomen kansan asioita hoitamaan, eikä matkustaa ( ilmaston pilaaminen) toiselle puolelle maailmaa katkomaan aidasta rautalankaa.


      • Anonyymi

        Ai se bändi vai?Sitähän mä just tarkoitin.terv.anna


    • Anonyymi

      Kansanedustajan virka on lieventävä asianhaara rikoksia tehdessä?

      Kansanedustajalta ei siis voi edellyttää lakien noudattamista.

      • Anonyymi

        Just joo,et usko tuohon itsekään,hyvä vitsi.


    • Anonyymi

      Entäs jos olisi toisinpäin.Israelista tulisi joku kansanedustaja arvostelemaan Suomen hallituksen toimintaa,mitäs täällä siihen sanottaisiin?

    • Anonyymi

      Kummallinen kommunisti tuo Kontula.Omistaa Helsingissä monta asuntoa ja saa niistä korvauksia valtiolta kun asuttaa niissä maahanmuuttajia.

      • Anonyymi

        Mitään näin kammottavaa en ole aikoihin nähnyt.Mitä tuollainen ihminen tekee kansanedustajana.Siis mitä kansaa hän edustaa?Asuuko nyt kokonaan väärässä maassa?Edellyttäisin tuohon virkaan valitulta edes hieman järkeä ja ajattelukykyä,pitäisikö jotenkin testata nämä enpä löydä edes sanaa tuolle tapaukselle.Suomalaisena naisena häpeän syvästi tämän ihmisen käytöstä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitään näin kammottavaa en ole aikoihin nähnyt.Mitä tuollainen ihminen tekee kansanedustajana.Siis mitä kansaa hän edustaa?Asuuko nyt kokonaan väärässä maassa?Edellyttäisin tuohon virkaan valitulta edes hieman järkeä ja ajattelukykyä,pitäisikö jotenkin testata nämä enpä löydä edes sanaa tuolle tapaukselle.Suomalaisena naisena häpeän syvästi tämän ihmisen käytöstä.

        Hän edustaa kulttuurimarxilaisuutta.


    • Anonyymi

      Mitä tästä kaiksesta sanoo Suomen juutalainen srk ja yheisö, ja maallistunut ( kinkkua köyhien ruokajonoista hamuava ja kadehtiva) Ben Zyskowicz?

      Kyllä käy mm. normaalisti teurastettu sika ja nauta kun on oikein nälkä!?
      Hevonenkin vaikka on kavioeläin!

      • Anonyymi

        Mitäs tähän kuuluu kenenkään syömiset?Vai pitäisikö sinusta kaikkien syödä vain salaattia?Odottaisin nyt presidentin puuttuvan asiaan kun mitä ihmeellisempiä puheenvuoroja kuuluu puolueväeltä.Tämä siitä tulee kun keskenkasvuisia vouhkaajia valitaan eduskuntaan.Ja olen nainen ja itsekin nuori mutta minulla on aivot tallella.


    • Anonyymi

      Eikö tuo Kontulaa voisi laittaa ulkomaille matkustuskieltoon ?

      • Anonyymi

        Paremminkin maahantulokieltoon!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Paremminkin maahantulokieltoon!

        Ei se kodittomaksi jäisi, se saisi heti poliittisen turvapaikan Gazasta.


    • Anonyymi

      Oksettava ämmä kaiken kaikkiaan. Toivottavasti sai ikuisen porttikiellon Israellin, jollei saanut niin seuravalla kerralla kiinni ja 10-vuotta linnaa.

    • Anonyymi

      Kuvottava narttu joka pilaa vielä lisää ulkomailla Suomen mainetta!!!

      • Anonyymi

        Kontula harjoittaa siis rikollista toimintaa ulkomailla.


    • Anonyymi

      Kontula harjoittaa siis terroristista toimintaa ulkolmailla.

    • Anonyymi

      Rikollinen toiminta tietää äänivyöryä kansanedustajalle seuraavissa vaaleissa.
      Näin kävi esim. pers. Hakkaraiselle.

      • Anonyymi

        Minä olisin Israelin virkamiehenä ohjannut Annan peltisaksiensa kanssa alueelle josta alkaisi 400 metrin miinakenttä, sotakoirilla ja sähköaidoilla, sekä muutamia kumiluoteja persuksille ja siitä HDR suoraa videota Youtubeen merkinnällä : Suomalainen sisukas viherstalinisti ja tunnettu pervertikko survival radalla.


    • Anonyymi

      Muistamme kai Anna Kontulan avaukset ja ideat kautta vuosien muutenkin?

      Esim. seksisuhteet vapaaksi - sukulaisten kesken tms. on jäänyt mieleen!?
      ---->
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Anna_Kontula

      "Anna Liisa Kontula (s. 30. maaliskuuta 1977 Pori) on tamperelainen sosiologi, yhteiskuntatieteiden tohtori ja vasemmistoliiton kansanedustaja vuodesta 2011.[1] Vuonna 2019 Kontula julisti olevansa eduskunnan ainoa kommunisti ja Kontula ennusti talousjärjestelmän sortuvan
      Mielipiteitä
      Kontula on nimittänyt itseään eduskunnan ainoaksi kommunistiksi.[16]

      Euroopan velkakriisi
      Kontula on kansanedustajana arvostellut Euroopan velkakriisin helpottamiseksi tehtyjä ratkaisuja, joita hän pitää uusliberalistisina,[17] ja vaatinut euroalueen talouskurisopimukselle vasemmistolaista vaihtoehtoa.[18] Kontula äänesti ainoana hallituspuolueen kansanedustajana Kreikan tukipakettia vastaan.[19]

      Perustulo
      Kontula on puhunut voimakkaasti perustulon [20] puolesta. Kontula kannattaa vasemmistoliiton perustulomallia, joka on vastikkeeton, universaali ja kannustava. Hän on kritisoinut hallituksen perustulokokeilua siitä, että kokeilusta on unohtunut itse perustulo. Kontula totesi Talouselämälle kokeilun alkaessa, että: ”Perustulokokeilusta uhkaa jäädä puuttumaan perustulo. Nyt ollaan kokeilemassa työttömyysturvan perusosan vastikkeettomuutta, ei mitään perustuloa.” [21]

      Veronkierto
      Kontula on vaatinut veronkierron[22] vastaisia toimia. Vuonna 2014 Kontula julkaisi Varjotalous - Suomenkin asia -pamfletin, jossa listattiin 11 kohtaa veronkierron kitkemiseksi. Keinoihin kuuluvat ulkomaisten osinkojen lähdeverotuksen kiristäminen, maakohtaisen raportoinnin ja läpinäkyvyyden tehostaminen sekä ansio- ja pääomatuloverotuksen harmonisointi. Näillä keinoilla kerättäisiin Kontulan mukaan vähintään 1,3 miljardia euroa veroja.

      Työn murros[23]
      Kontula on korostanut epätyypillisessä työmarkkina-asemassa olevien työntekijöiden asemaa ja käynnissä olevaa työn murrosta. Työn murroksella Kontula viittaa siirtymään palkkatyöyhteiskunnasta maailmaan, jossa työtä tehdään vaihtelevilla tavoilla, vaihtelevissa sopimussuhteissa ja vaihtelevalla kestolla. [24]

      Ilmastonmuutos
      Kontula on korostanut ilmastonmuutoksen[25] torjumisen kiireellisyyttä. Kontulan mukaan: "”Kyse on nykymuotoisen sivilisaation jatkosta” [26] ja vaatinut nopeampia toimia päästötavoitteiden saavuttamiseksi. Kontula on kritisoinut Sipilän hallitusta ilmastopolitiikasta, joka kiihdyttää ilmastonmuutosta. [27]

      Seksityöntekijöiden asema
      Seksityötä tutkinut Kontula kannattaa järjestelmää, jossa paritus ja ihmiskauppa on kriminalisoitu mutta seksin ostaminen ja myyminen eivät.[28]

      Maahanmuutto ja paperittomat
      Kontula on myös kritisoinut Suomen maahanmuuttopolitiikkaa ja siitä käytävää keskustelua[29][30] Hän kertoi 2013 piilotelleensa laittomasti maassaolevia henkilöitä maahanmuuttoviranomaisilta.[31] Kontula sanoi tuolloin Enbuske & Linnanahde Crew’ssa, että ”jos Suomen maahanmuuttopolitiikka ahdistaa ihmisiä sellaisiin tilanteisiin, että toisen henki tai turvallisuus on vakavasti uhattuna, niin yleismaailmallinen lähimmäisenrakkaus ajaa ohi Suomen laista”. Hän kuitenkin myönsi Iltalehdelle, ettei ollut tietoinen siitä, onko hänen piilottelemiaan Euroopan unionin ulkopuolelta tulleita henkilöitä todella uhannut hengenvaara kotimaassaan. Kontulan mukaan ”kun joku pyytää apua, on parempi pelata varman päälle”.[32]

      Kontula sanoi lokakuussa 2018 Iltalehden Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman haastattelussa, ettei enää pidä järkevänä piilotella paperittomia omassa kodissaan, koska on kertonut tästä julkisesti, mutta kertoi tukevansa taloudellisesti tällaista toimintaa. Hän myös myönsi kannustavansa ja pitävänsä hyvänä sitä, että suomalaiset piilottelevat paperittomia kotonaan.[32]

      Lakiesitys työvoiman saatavuusharkinnasta luopumisesta
      Kansanedustajat Anna Kontula (vas.), Juhana Vartiainen (kok.), Veronica Rehn-Kivi (rkp), Emma Kari (vihr.) ja Tytti Tuppurainen (sdp) jättivät syyskuussa 2017 lakialoitteen, jossa ehdotetaan työvoiman saatavuusharkinnasta luopumista.[33]

      Lakialoite keräsi laajaa tukea lähes kaikista eduskuntaryhmistä. Aloitteen allekirjoitti 30 kokoomuslaista, 34 keskuslaista, kaikki RKP:n ja Vihreiden edustajat. Vasemmistopuolueista esitystä kannatti SDP:stä 7 kansanedustajaa. Vasemmistoliiton kansanedustajista aloitteen allekirjoittivat Kontulan lisäksi Silvia Modig ja Katja Hänninen.[34]

      Lakialoite herätti reaktioita erityisesti SAK-laisessa ammattiyhdistysliikkeessä.[35]

      Yksityiselämä
      -> Anna Kontulan isoisoisä oli kansanedustaja Manu Kontula. Kontula on naimisissa ja hänellä on kolme lasta. Hän harrastaa tanssia.[36]

    • Anonyymi

      Vasemmistoliitto on hallituksessa. Rättipillu mielenosoittaa itseänsä vastaan. Kun ei ole kauhalla jaettu, on pyöräkurmaajan kauhasta saatu.

    • Anonyymi

      Suomessa ne Israelin asiat päätetään... Joten nyt varmaan kaikki kunnossa ja palestiinalaisetkin tyytyväisiä.

    • Anonyymi

      Puita halaamalla maailma pelastuu, voi vaikka matkustaa Israeliin ja pyrkiä Gazaan puita halaamaan...

      Ei varmaan tule hiilijalanjälkeäkään tuolta matkalta...

    • Anonyymi

      Puita halaamalla maailma pelastuu, voi vaikka matkustaa Israeliin ja pyrkiä Gazaan puita halaamaan...

      Ei varmaan tule hiilijalanjälkeäkään tuolta matkalta...

    • Anonyymi

      Suomalaisten tehtävänä on koko maailman pelastaminen...

    • Anonyymi

      Minua ei kiinnosta palestiinalaisten tai mustalaisten ongelmat, itse ovat omalla toiminnallaan maineensa pilanneet.

    • Anonyymi

      Suomen kansa ei ole 8 % vasemmistoliitto.

    • Anonyymi

      Asekaupat ja kontula. Tähän mä eilen tässä ketjussa jo ihmettelin. Nyt on jo iltalehdessä juttu samasta asiasta. Liekkö lukeneet mun kommentin täältä?😳Kritisoi niitä asekauppoja vaikka ovat itse ne hyväksyneet.

    • Niin, vasemmistolla on lailla suojattu mandaatti ja monopoli vihatekoihin, -
      kirjoitteluihin ja -julistuksiin, väkivallan, anarkian ja sodan lietsomisiin, he ovat
      muslimien tavoin erityisellä lailla kritiikiltä suojeltuja. Tämä ei tiedä hyvää Suomen kansalle, kuten ei millekkään muullekkaan valtiolle Eu'ssa ja maailmalla, onhan se nyt nähty.

      Vasemmisto on julistanut Jihadin Israelin ja juutalaisen kansan tuhoamiseksi 50 vuotta sitten, Endlösung der Judenfrage ja kansallissosialisti "isänmaalliset" 90 vuotta sitten ja he liputtautuivat ISIksen lipun alle yhteiseen rintamaan PLO'lle sekä Hamasille "palestiinan vapauttamiseksi".

      Briteiltä sekä Nazi Saksalta "vapauttaminen" jäi kesken ja kokonaisuudessaan toteuttamatta. Ssittemmin vasemmisto puki Hitlerin palttoon päällensä ja alkoi toteuttamaan Endlösung der Judenfrage yhdessä muslimien ja kansallissosialistien kanssa, mutta tähän mennessä huonolla menestyksellä.

      Vasemmisto toteuttaa Nazi Saksan Tiedon Antaja Göbbelsin neuvoa, "kerro riittävän iso valhe, toista sitä riittävän usein, niin siitä tulee yleisesti hyväksytty totuus". Vasemmistolla riittää isoja sekä pieniä valheita Israelin ja juutalaisen kansan päälle, "Israel miehittää .." etc. niitä on toistettu jo niin riittävän kauan ettei niitä kukaan tohdi kyseenalaistaa ja yleinen uskomus tänään on se että Israel "valloittaa ja miehittää palestiinaa, apartheidaa palestiinalaisia" etc..

      PLO ja Hamas on niin uhriutettuja poloisia että niillä itketetään mummoja ja vasemmisto kerää sääli pisteitä kauhakuormaajalla enemmän tai vähemmän antisemiitille medialle vihakirjoittelua ja kiihotusta kansanryhmää vastaan varten.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe