Operaatio korpi

Anonyymi

Haavisto on tähdentänyt kurdihallinnon lähtevän siitä, että jos lapsia liikutellaan, terroristi vanhemmat ovat mukana.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006372979.html?ref=rss

IS sai haltuunsa ulkoministeriön asiakirjan, jossa kerrotaan suomalaisten kotiuttamista koskevasta Korpi-projektista. Voit lukea koko asiakirjan tämän jutun lopusta.

Kun IS uutisoi operaatio Korvesta ensimmäisen kerran 2. joulukuuta, Haavisto ilmoitti, ettei hän tunnista ”tätä nimeä”.

Vielä samana päivänä pitämässään tiedotustilaisuudessa Haavisto tunnisti Korven viranomaisten yhteistyöverkostoksi.

– En tällä slangisanalla ollut hankkeesta puhunut tai kuullut, Haavisto kommentoi.

Kaksi päivää myöhemmin Haavisto kertoi Iltalehdelle, että operaatio Korpi on viranomaisvalmistelua sille, että ”joko spontaanisti tai haettuna joku perhe tai joitakin ihmisiä sieltä al-Holin leiriltä tulee ja miten sitten viranomaiset toimisivat yhteistyössä”.

Korpi-projektin työryhmän tehtävänä on ”tuottaa suunnitelma”, jolla varmistetaan Syyriassa leireillä pidettyjen suomalaislasten turvallisuus ja perusoikeuksien toteutuminen.

Poikkihallinnollisen työryhmän – työryhmään kuuluu edustus ulkoministeriöstä, sisäministeriöstä, sosiaali- ja terveysministeriöstä sekä puolustusministeriöstä – puheenjohtajana toimii ulkoministeriön työntekijä. Ulkoministeriö vastaa myös konsulitoimintaa ja viestintää koskevista alatyöryhmistä. Operaatioturvallisuutta ja logistiikkaa koskeva alatyöryhmä on Poliisihallituksen vastuulla.

32

109

  Vastaukset

  • Pekka Haavisto: "En tunne operaatio korpea."

   Tunsipas ja hyvinkin kun itse sen junailikin.

   Meilä on valehtelijat ja omiaan touhuilevat Anna Kontulat ja Haavistot vallassa.

   • Niinpä, ja itse olemme ne sinne vallankahvaan äänestäneet.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niinpä, ja itse olemme ne sinne vallankahvaan äänestäneet.

    Minä en ole äänestänyt vaan rahapulassa ja kusessa olevat eläkeläiset joita Rinne kusetti ihan satasella vappuvalheessaan. Demarit päästi muut sossupuolueet portista kun olivat päässeet ikkunasta ryövärinportaalla niukin naukin ensin itse sisälle.


  • >>Pekka Haavisto: "En tunne operaatio korpea."

   "En tunne sitä miestä, sanoi Pietari pääsiäisaamuna Jeesuksesta."

   Pietarille kävi myöhemmmin kalpaten, sekin naulattiin ristille. Miten mahtaa käydä Pekan, tässä huonossa muistamisessansa ja kovassa sekoilun pyörityksessä?

   • I did not have sex whit that woman!
    ( Monica Lewinsky)

    But HE DID!
    ( Bill Clinton )

    Iran ei ampunut konetta alas ohjuksella! ( Venäjän ulkoministeri Lavrov)

    Mutta ampuipas!


  • Haavistolla on mielessä vain operaatio "ANUS".

   • B-portaan Bosse.


  • Haaviston vainoamisen voisi jo lopettaa.
   Merkillinen hallitus kun jo 2 ministeriä on joutunut irtisanoutumaan, ja joukossa Pääministeri !

   Nyt yritetään kammeta Haavistoa pois ministerin työstään !

   • Eikö muka ole aihetta?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikö muka ole aihetta?

    Ei sateenkaari väen kuningasta saa kiusata. Myöntäisivät edes kerran olevansa väärässä mutta ei, venäjän kiisto tyylillä mennään loppuun asti.
    Merkillinen tosiaan tämä hallitus siitä samaa mieltä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikö muka ole aihetta?

    No on, täytyy kyllä nyt myöntää vaikka vihervassari olenkin. :( Vähänks oon ollu naiivi ku oon luottanu vihreisii ja meidä Peksiin...


  • Eihän ne orpolapsetkaan mitään suomalaisia olleet kuvien perusteella?

  • Niin, eli hallituksen lähtökohtana oli että kaikki tulee sieltä Suomeen koska "kurdihallitus" lähtee siitä, että vanhemmat tulee mukana. Tämä hallitus on pelkkää viherpunapaskaa joka on suomen sisäiselle turvallisuudelle uhka ja haavisto kuuluu valtakunnanoikeuteen.

   • Lähtökohdasta ei pysty sanomaan, mutta laillista se olisi kuitenkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lähtökohdasta ei pysty sanomaan, mutta laillista se olisi kuitenkin.

    Kyse on siitä mikä etu laitetaan edelle. Muut maat ovat laittaneet oman maansa sisäisen turvallisuuden. Sisäministeri ja ulkoministeri taas jihadistit.


   • Tyypillistä haaviston sontaa ! muka "kurdihallitus lähtee siitä". Kuulee selvästi, mitä lätinää, kun haavisto itse lähtee siitä , yrittää omia lähtemisiään peitellä!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyse on siitä mikä etu laitetaan edelle. Muut maat ovat laittaneet oman maansa sisäisen turvallisuuden. Sisäministeri ja ulkoministeri taas jihadistit.

    Ei voida laittaa etusijalle perustuslain rikkomista. Näillä ihmisillä on oikeus saapua Suomeen.


  • Sen takia tämä Helga Ohisalokin sanoi että mennään lapsen etu edellä koska näin saavat tietoisesti vanhemat Suomeen. Jos tämä ei haise maanpetokselta niin mitä tämä on. Sitä ei voi enää selittää toiseksi.

   • Hetkinen. Mikä siinä on maanpetosta?


  • Rehellistä ja suoraselkäistä toimintaa ei tarvitse salata?

  • Jostain syystä yleisradio ei halua käsitellä asiaa.

  • Eihän Haavisto olisi voinutkaan kertoa salassa pidettäviä asioita julkisuuteen.
   Salassapito koskee ministeriä ja ministeriön virkamiehiä sekä luottamushenkilöitä.
   Mutta joku vuosi asiakirjan lehdistölle. Lehdistöä salassapito ei taida koskea, koskapa näitä asiakirjoja ilmestyy jatkuvasti julkisuuteen.

   • Haaviston ja virkamiehen puheet olivat ristiriidassa valikokunnan kuulemisessa.


   • Virkamiehen on toimittava laillisesti, eikä jonkun ohjailemana.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Virkamiehen on toimittava laillisesti, eikä jonkun ohjailemana.

    Laillisesti kyllä, mutta pitää noudattaa esimiehen määräyksiä. Ei ollut kyse laittomuudesta, nythän tehtiin lopulta juuri niin, kuten Haavisto sen operaation suunnitteli. Kellään ei ole nokan koputtamista.


   • Pitäähän Suomen hallituksen, - eduskunnan, - presitentin ja - kansalaisten saada jostain kautta tietoa, paljonko ja ketä ministerit Pekka Haavisto (Vihr.) ja Maria Ohisalo (Vihr.) aikoivat lennättää ympäri maailmaa Suomeen lakia pakoon, ihmisiä jotka keinoja kaihtamatta ovat olleet luomassa omaa maanpäällistä paratiisiaan ja siinä epäonnistuneet.
    Operaatio KORPI oli valtio johtoinen ihmissalakuljetusyritys, johon sotkeutuneet kaikki osalliset tulee saattaa tutkinnan piiriin, ja sen jälkeen menetellä kuten Suomen laki sanoo.


  • "Mielipidekyselyjen suurimman puolueen, Perussuomalaisten on vaikea istua kiltisti oppositiossa ja siksi hyökkäävät Haavistoa vastaan"

   "Sannfinländarna har också svårt att snällt sitta i oppositionen när de enligt opinionsmätningarna är det största partiet i Finland. Därför angriper de nu Pekka Haavisto."

   kommentoi Bengt Östling Yle Svenskan poliiiikan toimittaja.

   https://svenska.yle.fi/artikel/2020/01/15/kommentar-donald-trump-och-pekka-haavisto-utsatta-for-daliga-politiska-forlorare

   ***

   Opposition tarkoitus ei ole istua hiljaa ja klltisti neljä vuotta ja jos Haaviston toimet ja puppupuheet ulkoministerinä al-Holin (-kin) tapauksessa herättävät suurta epäluottamusta ja Haavistolta asiasta halutaan vastauksia, se ei mielestäni ole hyökkäämistä.

   Östling syyllistyy tuomittavaan vihapuheeseen ja kiihottamiseen kansanryhmää vastaan ja saa siitä kiitettävän korvauksen verokassasta.

   -persusussu

  • Eikös se ole opposition tehtävä. Haavisto olisi tuonut isisämmät Suomeen lasten varjolla.

  • Haaviston agenda: tänne kaikki...

  • Haavisto olisi pitänyt erottaa jo ajat sitten virkamiehen törkeästä kiristyksestä.

  • Ministerien ja virkamiesten on noudatettava voimassa olevia lakeja, ei suinkaan esimiehiä. Sipilän hallitusta myös kritisoitiin, Soinia vastaan hyökättiin koska oli osallistunut abortinvastaiseen mielenilmaukseen. Vasemmisto järjesti Sipilän hallitusta vastaan mielenosoituksen, mutta nyt kun itse ovat hallituksessa, heidän toilailujaan ei muka saa paheksua.
   Nykyhallitus on toimillaan ajautunut tilanteisiin joissa ministerit selittävät selitysten jälkeen.

  • Oleellistahan tässä asiassa on se, että mikä on tilanne al-Hol leirillä tällä hetkellä ja ollaanko siellä olevat suomalaiset lapset ja vanhemmat myös tuomassa yksityiskoneella Suomeen. Leirin olosuhteet olivat kuulemma jo joulukuussa erittäin huonot eivätkä varmaankaan ole siitä talven tultua parantuneet?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   6336
  2. Jaksamista Sofia ja Stefan!!

   Voimia molemmille. Stefu päivä kerrallaan. Sofialle kiitos, että olet kunnioittanut Stefania, etkä ole ruotinut hänen asioitaan julkisuudessa, mi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   2892
  3. Tutkittu on: talviaika parempi

   Puoliin päiviin makaavat vätykset tietysti ovat eri mieltä, mutta työtätekeville ihmisille uutinen on hyvä. "Pysyvään kesäaikaan siirtymistä on kokei
   Maailman menoa
   297
   1603
  4. BB-Sini puhuu tiukkaa asiaa BB-julkkisten kohtelusta somessa

   Tullut itsekin kolmekymppisenä somen suurkuluttajana todella kauhisteltua tätä järkyttävää lynkkausta ja syitä siihen. Netissä liian monilla ihmisillä
   19
   1552